Ben birisine güvenip ve inanmakta çok zorlanıyorum 2-3 yıllık arkadaşlarıma bile inanmıyorum herkesin arkamdan konuştuğunu ama yüzüme güldüğünü düşünüyorum
Siz bu konuda nasılsınız?
Siz bu konuda nasılsınız?
Kolay kolay kimseye güvenmem. İnsanları gözlemlerim, hareketlerine bakarım, söyledikleriyle yaptıkları tutarlı mı diye değerlendiririm. Güven, benim için zamanla oluşan bir şey ve bir kez sarsıldığında geri kazanılması neredeyse imkânsız. O yüzden herkese hemen güvenmek yerine, hak edenin güvenimi kazanmasına izin vermeyi tercih ederim.
ailen de yaşadığın travmatik sorunlar güven sorularını zedelemiş olabilir necati ayrıca medya etkisi kadınlara olan güveninş sarsmıştır şahsen güvenmek çok kişiseldir güvenilicsk insan taşlar arasında bir elmas gibi parıldar ama unutmamalıyız gözümüzle gördüğümüz her zaman gerçek olmayabilir bu yüzden insanlara çok güvenmemeliyiz
bu çok normal bir nebze de iyi insan herkese güvenmemeli ayrıca güven zamanla gelişen bir şey sabırlı ol ve bazı şeyleri zamana bırak
yaşın 22 sakin ok
Cevap
0Cevap
Hayır birisine tamamen güvenebilmem için o insanı çok iyi tanımam ve sağlıklı bir iletişim kurmam lazım..
Hayır olması gereken de bu
Hayır babama bile güvenmem
Hayır güvenemiyorum
Asla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar