Aşk İlişkileri Bu zamanda birine güvenmek mantıklı mı? MehmetYiğit1 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Mantıklı Mantıklı değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu zamanda birine güvenmek mantıklı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Kimseye güvenmeyin o kadar haklı çıktım ki 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Hayır mantıklı değil hiç bir şekilde. 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Modern köle olman isteniyorsa kimseye güvenmemek daha doğru. 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Hangi çağ olursa olsun insan yaslanacak, güvenecek birini arıyor bu insanın doğasında var, yapacak bir şey yok 💁♀️ 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güvenmek mantıklı da güvenmemek en doğrusu. 1 0 Yorumla
greeneye34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 674 cevap paylaştı. kim ve ne tür sorularına cevap verebiliyorsan kendini ayarlarsın ona göre 1 0 Yorumla
Heavenman Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben insan sarrafıyım. Güvenilecek insanı hissederim.Şüpheli güven de olsa insan güvene muhtaçtır. 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Bu yaşıma kadar güvendim sağol sun hepsi s, kti 0 0 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnsanlar kan bağı olan insana güvenemiyor.. Başka birine asla güvenilmez. 1 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bu zamanda nasıl birine güvenipte evlenicez 1 2 Yorumla MehmetYiğit1 +1 yıl Evlenmicez Yorumla magicalbetüş +1 yıl Çare bu yönde Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Mantıklı değil.. 0 0 Yorumla
msxper Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Bazen kendime bile güvenmiyorum başkasına nasıl güveneceğim 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır hiç mantıklı değil.~ 2 0 Yorumla
MarqueDuGénie Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Kendine %100 diğer herkese %45 güvenirsen ne üzülürsün ne de yanlış çıkan biri için ah vah edersin 0 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Aşk ilişkileri için mi? Öyleyse yine de değer 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kime nasıl güvenicez? Öz dede Öz baba akraba bile neler yapıyor Ben kimseye güvenmiyorum annem dışında 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgili manasında hiç ama hiç güvenmeyin kimseye !! Görüyoruz ilişkileri evlilikleri Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hiçbir zaman mantıklı değil 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çok da şey etmeyin 0 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Ben babama bile güvenmiyprum bırak başkasını :D 0 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anında değil elbette. Ancak zamanla güvenilebilir. 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Artık kimseye güvenmiyorum 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Karşımızdakine bağlı 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Eh işte mantıklı 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Değil ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kimseye güvenmeyin o kadar haklı çıktım ki
Hayır mantıklı değil hiç bir şekilde.
Modern köle olman isteniyorsa kimseye güvenmemek daha doğru.
Hangi çağ olursa olsun insan yaslanacak, güvenecek birini arıyor bu insanın doğasında var, yapacak bir şey yok 💁♀️
Güvenmek mantıklı da güvenmemek en doğrusu.
kim ve ne tür sorularına cevap verebiliyorsan kendini ayarlarsın ona göre
Ben insan sarrafıyım. Güvenilecek insanı hissederim.Şüpheli güven de olsa insan güvene muhtaçtır.
Bu yaşıma kadar güvendim sağol sun hepsi s, kti
İnsanlar kan bağı olan insana güvenemiyor.. Başka birine asla güvenilmez.
Bu zamanda nasıl birine güvenipte evlenicez
Evlenmicez
Çare bu yönde
Mantıklı değil..
Bazen kendime bile güvenmiyorum başkasına nasıl güveneceğim
Hayır hiç mantıklı değil.~
Kendine %100 diğer herkese %45 güvenirsen ne üzülürsün ne de yanlış çıkan biri için ah vah edersin
Aşk ilişkileri için mi? Öyleyse yine de değer
Kime nasıl güvenicez?
Öz dede
Öz baba akraba bile neler yapıyor
Ben kimseye güvenmiyorum annem dışında
Sevgili manasında hiç ama hiç güvenmeyin kimseye !! Görüyoruz ilişkileri evlilikleri
hiçbir zaman mantıklı değil
Çok da şey etmeyin
Ben babama bile güvenmiyprum bırak başkasını :D
Anında değil elbette. Ancak zamanla güvenilebilir.
Artık kimseye güvenmiyorum
Hayır mantıklı değil
Karşımızdakine bağlı
Hayır mantıklı değil
Hiç mantıklı değil ama yapacak bir şey de yok
Kısa sürede güvenmek insanı hüzüne götürebilir.
Kesinlikle değil
Her insan kötü değil
Mantıklı değil
Kafama göre
Eh işte mantıklı
Değil ya
Güvenmek zor
Valla değil
Degil