Selam canlar,
Hayatınızda şüphe duymadan sonsuz güven duyabileceğiniz biri var mı? Yoksa güven duygunuzu ortaya koyarken kumar mı oynuyorsunuz?

Selam canlar,
Hayatınızda şüphe duymadan sonsuz güven duyabileceğiniz biri var mı? Yoksa güven duygunuzu ortaya koyarken kumar mı oynuyorsunuz?

İnsanoğlu lüksü sever. Özellikle bizim toplum olarak alıştık buna. Her şeyi lüks belleriz. Çünkü vermeden hep bir şeyler almayı düşünürüz. Sevgi de bile böyleyiz. 😀
Bugün kendi hemcinslerimi patakladim böyle sözlerle. İnsanoğlu işte ne edersin. Birini otuzundan sonra yontamazsin zaten. 😀
Sonra ortalık ellialti işte.
Güvenmek kısmen lüks olsa da güven vereni seçip güven duymak bizim seçimimiz. Yani zeka seviyesi yeterli olgunluğa ulaşmış biri güvenilmez kişiye şans verip " şu insanlar ne kadar güvenilmez " diye sitem veryansınlar etmemeli. Akıl, nizam seçim iraden var. Güven verilmeyecek kişi 👤 mutlaka bir falso verir. Israrcı olup sonra 5N1K yı oynamayın. Aklınızı kullanıp güven verene güven duyabilmek en makulu.
Toplu eicl 'ler için teşekkür böyle üye olun canımı yiyin 😂
Ben kimseye tam anlamıyla güvenemiyorum artık. Herkes bi şekilde hayal kırıklığı yaşatıyo. En güven duyduğum kişiler tarafından en büyük kazığı yedim. O yüzden mesafemi koruyorum kimseye içimi tamamen açmıyorum artık.
Yani evet, güvenmek lüks oldu maalesef.
🥲
Cevap
5Cevap
Kimseye güvenemiyorsun ki, tam güvendim diyorsun bi haltını görüyorsun
Evet yeni birine güvenmek lüks benim için ve hayatıma yeni birilerini almıyorum.
Maalesef lüks oldu çok zor buluyoruz antika değerinde..
Fazlasıyla lüks. Artık kimse güven vermiyor güveni hep kötüye kullanıyorlar
güvenmek diye bir şey yok güvenenin ağzına ediolar çünkü.
Evet öyle çok zor güvenirim.
Bu devirde zor. Herkes oynak neredeyse.
Güven şart nadir bulunuyor
Maalesef ihtiyaçtan lüks derecesine düştü
Bir tık öyle sanki ya.
Öyle gibi evet. Maalesef
Hayır lüks değil karaktere bağlı
Kesinlikle lüks
Kesinlikle öyle hep bi gözümüz arkada dolaşıyoruz
Aleyküm selam caney lüks değil ultra lüks oldu🥳
Güvenmemeyi tercih ederim
Evet lüks oldu üç kuruşa bile satabilir artık