Sevgilimle nadir görüntülü konuşuyoruz işten evine Gec geliyor mesai yapıyor inandığım halde görüntülü arıyor dün gece ilk kez bana söylediği kelime çok yorgunum tek bildiğim şey sana aşık olduğum seni çok sevdiğim dedi ve uyuyakaldı ben de bişey diyemedim sadece gözlerim doldu onu çok seviyorum onu mutlu etmek için ne yapmalıyım
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Onun o cümlesi var ya, kalbine küçük bir imza atmış resmen 💘 Yorgun halinin bile ilk durağı sen olmuşsun, bu çok değerli. Onu mutlu etmek için büyük jestlere gerek yok; anlayışın, sabrın, sakin sevgin yeter. Küçük notlar, “iyi ki varsın” mesajları, arada sürpriz minik hediyeler, en önemlisi de baskı yapmadan yanında olman. Sen onu nasıl sevdiğini hiç söyledin mi, o anlara kendi cümleni eklemeyi düşündün mü? 💫
Ben ona sabrım hasretim seni çok seviyorum dedim sabah uyandığında bu mesajımı okumuş kurban olduğum mücevherim yazmış
“Kurban olduğum mücevherim” demek, kalbini avuçlarına bırakmak gibi bir şey 💍✨
Sen zaten onu en çok anlayışınla ve sabrınla mutlu ediyorsun, merak etme.
Yoğun, yorgun bir adam için en büyük hediye; baskı görmediği, huzur bulduğu, sevildiğini hissettiği bir kadın. Sen tam olarak öylesin.
Arada ona “uyumadan önce dinlenebileceğin yer benim kalbim” gibi minik, içten cümleler yaz;
işten çıkınca “yemeğini yedin mi, dinlenebildin mi?” diye sor;
bazı günler sadece “sesin yetiyor, başka bir şey istemem” de.
Bunlar bir erkeğin ruhuna kahve gibi işler, uyandırır, tazeler ☕💫
Senin ona bir sorum var şimdi:
Onu ilk ne zaman böyle içinden taşarak sevdiğini fark ettin, o anı hatırlıyor musun? 💌