Sevgilim olmadığı kadar ağır konuştu?

2 yıllık bir ilişkimiz var ve bu ilişkide yaşanan ayrılıkların sayısı çok fazla. ayrılan taraf 1 kere ben oldum ve pişman olup geri döndüm. geriye kalan 3-4 ayrılığımızı o istedi fakat yapamadık. sürekli buluşup ağladık, sarıldık, sözler verdik. 3 hafta önceki ayrılığımızda benim yanıma gelip düzelteceğini ve bana ihtiyacı olduğunu söyledi, barışalım dedi ve affettim. şuanki kavgamızın sebebi, çok kötü davrandı. soğuktu gayet ve nedenini sorup iyi misin birtanem? diye sordum. bana gayet iyi hissettiğini söyledi ve birkaç saat girmeyince normal mesajdan uyuyacağımı söyledim. o da zaten çok iyi değilim sana da iyi geceler yazdı. ben de kötü olduğunda söyleyeceğine söz vermiştin bana gayet iyiyim diyip kötü olduğunu şimdi söylemen de bir ironi dedim. o da tartışmak istemiyorum seni seviyorum dedi ve bu şekilde uyudum. açıkçası ben kırıldım ve bir açıklama bekledim çünkü bizim bütün kavgalarımız bu yüzden çıkıyor. sabah uyandığımda sadece günaydın yazdım ve daha sonra ailemle pikniğe gittim. girmedim haliyle. bana mesaj attı küs müyüz konuşmuyorsun hiç diye, ben de alındım sadece yazdım ve cevabı tamam oldu. eskiden ne devam ediyorsa şimdi de aynısı devam ediyor şaşırmıyorum dedi. ve çok çok çok ağır kavga ettik. beni sevmiyorsun dedi, hiç sevmedin dedi, beni anlamadın, sana güvenmiyorum, inanmıyorum, ona tek bir tane bile ağır laf söylemedim sadece yanıma gel dedim barışalım. yüzüm yok onca söylediğim şeyden sonra dedi. isteseydin gelirdin dedim affettirirdin de dedim. sus ya seni seviyorum dedi. sevseydin yanımdaydın dedim sarılırım merak etme dedi. kim bilir ne zaman sarılırsın dedim birden patladı. alaycı bir tavırla kim bilir ne zaman diyormuşum da, artık kendimden nefret ettirmişim. kes sesini artık dedi salak dedi kapa çeneni dedi en sonunda ben bir şey yazmadım. 2 saat geçti iyi geceler yazdım sanada yazmış sadece görüldü yaptım. nasıl kırdığının haddi hesabı yok arkadaşlar ben bir şey yazmayı düşünmüyorum. sizin fikirleriniz nedir? okuduğunuz için teşekkürler.
Sevgilim olmadığı kadar ağır konuştu?