Hem beni terk etti 5 gün önce dün ulaşmaya çalıştım ulaştım buluşalım dedim kabul etti gelir gelmez ben seni istemiyorum ailem de istemiyor artık anlattım onlara dedi masadan kalkıp giderken de İnşallah başka bir zaman da bam başka bir şekil de karşılaşırız dedi bu ne demek arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar aklımdan çıkmıyor giderken bile Ümit vererek gidiyor
Yaş 19 hayatın toz pembe halleri sevmek yerine geleceğine bakmak kendine değer vermek daha sağlıklı birinin seni sevmesini beklemek kendini hiç sevmemişsindir hayatın biri için heba etmeye gerek yok tatlım
Her yerden engelledi seni istemiyorum dedi yüzüme baka baka gelme dükkanıma da mahalleme de dedi üstelik bu ilişkiyi ben değil sen bitirdin diyerek beni suçladı hala daha öyle diyor ben bitirmedim sen gittin ben peşinden geldim sen o zaman benle gelmedin ilişkiyi bitirdin diyor ben o gittikten sonra sakinleşip dükkanına gelmişim çözelim diye ve bana bu yüzden sen bitirdin ilişkiyi dedi ben orada kalkıp gitmese imişim bitirmeyecekmiş ilişkiyi
Suçun olsa ne yazar. Bitirdini bile kabul edememiş. Kararsız ve zayıf davranıyor. Muhtemelen sana karşı pek hissi kalmamış ama şu an senden iyisi de yok.
Abla ben dedi 5 sene sonra ilk defa birini hayatıma aldım nişanlımdan sonra dedi çevresi de bunu söyledi hep ilk kız sensin dedi kimseyi sevemezdim sen istisnasın dedi
Beni ailesiyle tanıştırdı seni seviyorum evleneceğim seninle dedi alcam seni dedi annemi aradı ben kızınızı seviyorum dedi istiyorum dedi 7/24 benimleydi her gün beraber uyuyorduk kalkıyorduk sabah beraber kahvaltı yapıyorduk geziyorduk tozuyorduk ve bana dedi ki sen bu yaşadıklarımızı bir şey yerine mi koyuyorsun bana göre biz senle hiçbir şey yaşamadık daha dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şu davar için kendini heba ediyorsun ya şekerim değer mi
Abla geçecek mi bir daha birini sevebilecek miyim
Yaş 19 hayatın toz pembe halleri sevmek yerine geleceğine bakmak kendine değer vermek daha sağlıklı birinin seni sevmesini beklemek kendini hiç sevmemişsindir hayatın biri için heba etmeye gerek yok tatlım
Çok canım yanıyor giderken bile öyle bir cümle kurup Ümit verdi
Değer verdiğin için canın acıyor o sana vermemiş farkındalık olursa az çok acının diner
Bildiğin yedekte tutuyor. Sil geç. Silemiyorsan da yaşamaya bak o acı sandını gülerek hatırlarsın.
Cidden yedekte mi tutuyor
Başka yerde karşılaşma falan fasafiso. Tam bitirememiş bile
Her yerden engelledi seni istemiyorum dedi yüzüme baka baka gelme dükkanıma da mahalleme de dedi üstelik bu ilişkiyi ben değil sen bitirdin diyerek beni suçladı hala daha öyle diyor ben bitirmedim sen gittin ben peşinden geldim sen o zaman benle gelmedin ilişkiyi bitirdin diyor ben o gittikten sonra sakinleşip dükkanına gelmişim çözelim diye ve bana bu yüzden sen bitirdin ilişkiyi dedi ben orada kalkıp gitmese imişim bitirmeyecekmiş ilişkiyi
Off baya sorunluymuş Büyük geçniş olsun zor günler geçirmişsin. Bundan kurtulman bile yeterli bir mutluluk sebebi.
Abla benim bir suçum var mı
Suçun olsa ne yazar. Bitirdini bile kabul edememiş. Kararsız ve zayıf davranıyor. Muhtemelen sana karşı pek hissi kalmamış ama şu an senden iyisi de yok.
Soğuduğunu söylüyor zaten sevdiğini de söylüyor ama olmaz geleceğimiz olamaz diyor her yerden de engelledim
Abla o beni arayacak ulaşacak dimi bir gün abla
Kararsız olduğu için büyük ihtimalle sana yazıcak. Ama konuşmaya devam edersen de o bitircek bunun kararsızlı böyle bir şey
Ne zaman yazacak abla
O ne mi demek ben biraz başka kızlarla takılayım bulamazsam birini sana geri gelirim demek
Kızlarla takılan konuşan biri değil ortamlara da girmez ki
Kızlarla takılmıyor ise senle nasıl takıldı
Abla ben dedi 5 sene sonra ilk defa birini hayatıma aldım nişanlımdan sonra dedi çevresi de bunu söyledi hep ilk kız sensin dedi kimseyi sevemezdim sen istisnasın dedi
Bunu ilk diyen omu oldu Sana bunu çoğu erkek diyorda
Beni ailesiyle tanıştırdı seni seviyorum evleneceğim seninle dedi alcam seni dedi annemi aradı ben kızınızı seviyorum dedi istiyorum dedi 7/24 benimleydi her gün beraber uyuyorduk kalkıyorduk sabah beraber kahvaltı yapıyorduk geziyorduk tozuyorduk ve bana dedi ki sen bu yaşadıklarımızı bir şey yerine mi koyuyorsun bana göre biz senle hiçbir şey yaşamadık daha dedi
Evet ilk diyen o oldu
Bence ondan uzaklaş kafa dağıt biraz, ne kadardır beraberdiniz
1 ay
Mesaj atabilir misin bana
Atayım
Allah korusun deseydin
Neden
Hayırsız biri de ondan
Abla neden seviyor gibi yaptı o zaman
Beyinsiz çünkü senlik bi durum yok
Abla çok canım yanıyor
Ailesi istememiş ana kuzusu demekki