Bana ayrılırken O…. u dedi?

Birlikte olduğum kişi ( 3 ay önce ayrıldık) kişi beni aldattı yani fiziksel olmasa da başka türlü aldattı ve yalanlarını yakaladım ama ben bunu bildiğimi söyleyemediğim için ( çünkü öğrendiğim kişiyi ele vermiş olacaktım) soğuduğumu ve artık onu sevmediğimi söyledi ve ayrılmak istedim bitirmek istediğim için bana o…. u imâsında bulundu ben ona bu kadar sadıkken başka kimseyi gözüm görmezken onun yazmadığı yürümediği kimse kalmadı ama bitirdiğim için bana kuzum dedi 3 ay geçti hala hazmedemedim bu lafı. Zaten ne zaman kavga etsek konuyu bana çevirip bağırıp dururdu saldırganlaşırdı çirkefleşirdi hep beni suçlayacak şeyler bulurdu kendini unutturmak için tartışmanın sonunda ben haksız olurdum çok manipüle ederdi beni, ama son tartışma böyle bitti. Halbuki bitirirken bile onu çok seviyordum hala seviyorum yalan söyleyemem elimde değil bu aptal duygudan nefret ediyorum ama asla affedemem onu yüzüne bile bakamıyorum görünce. Dün eski sevgilisi ile birlikte olduğunu öğrendim şimdi size soruyorum bu adam beni hiç sevmedi mi gerçekten?

Bana ayrılırken O…. u dedi?