Onu özlüyorum geri döner mi? Son sözleri cok ağir ve kiriciydi yeni alisırken ona guvenmeye başladiğim an bana bu sözleri söyledi?

Burcu oğlak her sey iyi gidiyorken arada ev muhabbetleri yapmaya başlıyordu tek yaşıyor bu devirde sevgilisinin evine gitmeyen yoktur ama ben öyle değilim açıkça ona söylemedim ama hep bi bahane söyledim anla beni dedim geciktirdim en son ki bulusmamizi planlamisken bana evi temizleyecegini söyledi ben de tamm dedim evine gitmem için gizli davet olduğunu çok iyi anlıyordum ama ona çaktırmadım içten içten sinirleniyodum beni basit mi görüyo acaba diye neyse bende o gün evet haklı bu konuda baya rahat davrandim çok geç hazırlanıp evden ciktim bana doğal olarak sinirlenip daha uzun müsait anında buluşalım uyuyacagini söyledi bende tam evden çıktığımi yazdim aynı anda ve ben de istemsizce sinirlendim neyse tartışırken tartışmayalım buluşmayacaksak sorun yok başka sefer kararı aldik ama biranda evinin orada inmemi söyledi ve ısrar etmeye basladi bende sinirlendim iyice hayır gelmicem inmeyecem orada dedim sonra arkadaşı da gelecekmiş ona da haber vermiş beni arkadaşıyla tanistiracakmis onda araba varmis yahu seni daha yeni tanıyorum arkadaşın ne alaka ve arabasına beni bindiriyosun yok ya Ben de delirdim tabi. Aradi açmadım. inadina arkadaşımla buluşup kendi fotoğrafımı güzel bi mekanda paylaştım delirdi aramalarini açmadığım için sinirle bisiler yazdı sonra akşama doğru buluşalım dedi tamm dedim buluştuk öfkeden kendimi kaybettim öfkem çok aşırı fazlaydı ya ama yine de onu korumacı sözler söyledim arkadasi icin birini koruyodu bu yanlışı neden yaptın böyle yaparsan karsi taraf sana zarar verir dedim sen çok kuruyorsun istersen bi psikatriste görüş dedi bilerek canımı yakmak için sozler soyledi. Canim çok aciyor. Ona tam güveniyorken böyle olayların için de buldum kendimi. Aldatsa bu kadar üzülmezdim. Onunla olan kısa zamanımız varken onları düşünüp düşünüp özlüyorum. Ne yapacam ben?
Onu özlüyorum geri döner mi? Son sözleri cok ağir ve kiriciydi yeni alisırken ona guvenmeye başladiğim an bana bu sözleri söyledi?