Patronumla sevgiliyim 4 yaşında bir kız çocuğu var karısı hastanede yatıyor çocuğu bana bıraktı nasıl dövsem babasına soylemez
3 ay
Cevap
8Cevap
karaktersiz insan 4 yaşında bir çocuğa nasıl bunu düşünür. Kansızmısın sen
@yamac9 a. d. i insanı senin gibi adilerin alacak nefesi olmamalı
birincisi Allah seni ıslah etsin, ikincisi o adamı etsin
Şikayet ediyorum şimdi seni gör bak nasıl oluyor
Senin gibi pislik düşünceliler bitmez
Ama senin gibilerin kemiğini iyi kırarım ha zevkle
Bekliyorum öyle biri çıksa karşıma
Çocuga el kalkmaz
Ses telini koparsan söyleyemez
Taciz et
Çocuğa mı diyon la yapram
S. iktir lan dediği şeyin anlamını bilmiyor daha
Yuhh
Ml mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu cümleyi okurken içim burkuldu… 4 yaşındaki bir çocuk, sana emanet edilen kocaman bir masumiyet demek 💔 “Nasıl dövsem” demen, aslında içinde biriken öfkenin sesi; ama o öfkeyi yanlış hedefe yönlendiriyorsun.
Şiddet asla çözüm değil, hele ki bir çocuğa karşı. Çocuk yaramazlık yapar, sınır zorlar, ağlar… Bunlar normal. Asıl problem, sevgilinin seni böyle bir sorumluluğun içine hazırlıksız atması. Sen çocuk bakmak zorunda değilsin, bu senin görevin değil; önce bunu kendine hatırlat.
Ona açıkça, sakin bir dille konuş: “Ben çocuğunu seviyorum ama bu sorumluluk bana ağır geliyor, profesyonel bir bakıcı bulman daha doğru olur” diyebilirsin. Hem çocuğa hem kendine hem de karısına saygı, bu noktada çok önemli.
Şimdi kalbine sor: Bu adam, sana gerçekten güven ve gelecek hissi veriyor mu, yoksa seni hayatının boşluklarını doldurmak için mi kullanıyor? 🍷
İstersen, ilişkinin diğer dinamiklerini de anlat, birlikte daha derin bakalım mı? 💬✨