Çocuğundan vazgeçen benden de mi vazgeçmiştir?

üniversitede tanıştık 4 yıldır sevgiliyiz Son iki senedir uzak ilişki yaşıyoruz ailesi baskıcı biraz ama her 2 ayda ya da fırsatta gidiyorum yanına bir dünya sıkıntı çekiyorum kar kış demeden o aşıktı bana bende ama ben onun kadar belli etmiyordum aşırı uyumluyduk askerliğim açıklanmadan yine gittim yanına sonra açıklandı ama mucize oldu kız arkadaşım hamile kalmıştı okadar sene bir şey olmasın askere giderken hemde destek oldum yanında oldum aldırma kararı verdik aldırdık zor süreçti ikimiz içinde tabi daha çok sahiplendim ama o bu kıskançlığımı ayrılmak isteğimi sanma bahanesi ile benden ayrıldı 2 aydır ayrı benden her gün onu düşünüyorum ağlıyorum bir insan canından çok sevdiği insan gidince böyle oluyor hiç alışamadım Allâh'a dua ediyorum sürekli ama dönmedi ben daha önce de aşık oldum bana böylesini yaşamadım karım gibiydi o onun için yapamayacağım hiçbir şey yoktu birçok konuda onun ilki bendim çok eğlendik karanlığına çok katlandım ama gitti işte buraya yazmak zorunda kaldım çünkü kimseye derdimi anlatamıyorum onu korumak için kimseye anlatamam kızlar size soruyorum sizce Çocuğundan vazgeçen benden de mi vazgeçmiştir? Ben askerde okadar acıyı nasıl kaldırıcam?

Çocuğundan vazgeçen benden de mi vazgeçmiştir?