Eşim benden oğlum için ayrıldı?

37 yaşındayım 16 yıllık evliyim 2 çocuğum var bir kız bir erkek oğlum 14 yaşında eşim calisan biri ben ise 5 yıldır bel fıtığı rahatsızlı çektiğim için 8 yaşındaki kızıma bakiyordum evde konu ise 14 yaşındaki oğlum 2 kezdir bana el kaldırıp üstüme geldi son tartışmamız da oğlum kardeşine kötü davrandığı için uyardım uyarın ca bana yeter senin ettiğin lan diyeyip yakama sarıldı bende buna dayanamayıp vurdum vurunca oğlum da baba el kaldırıp vurmak istedi bunun üstüne evden gönderdim dışarı oğlumu eşimle genelde hep oğlum için tartışmalarımiz oluyor onun harici kendi özel konumuz için hiç bir tartışma konumuz yok gayet iyiyiz şiddet kesinlik le yok eşimle tek sorun oğlum bunun üstüne eşimle biraz ağız dalaşı yaptım evden konu kapansın herkes sakinlesin diye çıktım anneme geçtim ve oğlum eve gelmiş bugün 20 gün oldu oğlum annesini evde gitmek tehdit edip bana zarar vereceğini söyleyip annesini kendi tarafına çekti bosanmazsan evi terkedirim diyormuş onunla gorusmuceksin eşimde oğlum. evden gitlderim tehtidi için benden ayrıldı ve oğlum için değil diyeyip başka konuları bahene etti ve ben kızım dan işin aslının oğlumun tehtid olduğunu ogrendim ben oğlumu alıp getirip elimi opturup özür dilemesini beklerken eşim benden ayrılacağını söyledi aracı gönderdim yuvamız yıkılmasın diye annem ile bir yakinimizi yine sonuç ayrılık oldu üstüne oğlum bu kezde babaannesi in üstüne yürüyüp dövmek istemiş eşimi seviyorum eşim ise oğlum için beni değil oğlunu tercih edip yuvasını yıkmayı tercih etti eşimi çok seviyorum ufak kızım var yuvam yıkılmasın diye çok uğraştım olmadı ve sevdiğim için çok üzülüyorum psikolojik olarak bittim ne yapacağımı bilmiyorum bir firkri olan var mı ne yapmam lazım arkadaşlar
Eşim benden oğlum için ayrıldı?