Güncellemeler
+1 yıl
Saka mısınız sız ya ıstemedıgım bır bebegı dunyaya getırmeye mecbur muyum
Benım bedenım benım kararım plansız olan bir bebegi dogmak zorunda degılım. Saygı duyması lazımdı ama o ayrıldı benımle benı sevse bu sacma nedenden ayrılmazdı degıl mı bahaneye baktı demek?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendi seçimi
Yanlış düşünüyorsunuz bence Sizin canınızı da o masum yavrunun canını da Allah verdi Sizin haddiniz değildi ama olmuş artık neyse
Ya ama ne olursa olsun ıstemedıgım bır bebegı zorlamayla dogamazdım saygı duyması gerekmıyor muydu
Allah sana yardım etsin o zaman ne diyeyim başka
Allahin verdiyi bir cana nasil kiyarsin bazi insalar ona kavusmak icin sevetini dokuyo madem boyle birsey yapcetin de niye ysttin altina
Cocuk ıstemeden oldu yattım dıye cocuk mu dogmak zorundayım
Ilk bas bir sorsaydin derdim niye istemiyon bilimiyom
Dinde bir cani almaya saygi var mı kardesim?
Istemeden oldu ama
Dostum tamam istememeni anliyorum ama bir cocuk olduruosun sonucda cok yanlis birsey bu
Ayrılmakta haklı yanı oylemı
Ya beni yanlis anlama ama evet bende benim cocugumu olduren biriyle olmam bak oldurmek diyince kotu geliyor biliyorum ama hatalisin dostum
Ya ama ne olursa olsun ıstemedıgım bır bebegı zorlamayla dogamazdım saygı duyması gerekmıyor muydu
Dostum onun saygi duymasiyla bunun alakasi yok allah izin vermemis bolle birseye kimki benim getirdigim cana el surerse lanet olsun ona cehennemi garanti demisken sevgilin seni terketmis cokmu?
Barısmazmı peki artık bir erkek olarak fıkrın ne
Dostum barissada tekrar ayrilir sonucda sen onun kalbini soktun cocugunu aldin ondan sen olsan tekrar severmiydin
Ama bu ısler ıkı kısının kararıyla olur eger o ıstedı dıye aldırmasam bu defada bana haksızlık olmaz mıydı
Dostum sen hala ciddiyetin farjinda deeilmisin bana sevgilim ya da esim herne olcak kadinsa bole bisi yapsa dogduguna pisman ederim sen hala ciddiyet farkinda deilsin
Guldurdun benı dostum haha dıyosun dunyayı dar ederim sanki nolmus
Len adamın çocuğunu katletmişsin saçma neden diyosun hala
Mecbur muyum dogmaya ya hazır degılsem daygı duyacaktı
Ya saçmalama sen doğuracak olsan bile oda babası tabiki kızmaya hakkı var ayrıca çok büyük günah tövbe et bence böyle düşüncelerdende kurtul
Bari söyleseydin önceden uygun bir dille anlatsaydın bundan sonra dikkat et o zaman ama her baba çocuğu doğsun ister bence aldırdığını öğrenmek onu çok üzmüş olabilir
Konustum anlamadıkı orta yolu bulamadık
Korunsaydınız ya sīkkafalılar
Korundum mal mısın
Prezervatifi bimden mi aldınız adam gibi korunan hamile kalmaz boş konuşma çakarım tokatı ağzına
Yaw git şurdan korunmuşmuş 250 lira bi ella'ya veremiyorsunuz
@saygıönemli_ hap kullanmıstım daha ne yapayım
Yaw sq. Kesin yanlışıkla baş ağrısı kesici içmişsindir
Dogru tek başına yaptın haklısın iyi yapmış
Senden ayrılarak ömrünü kurtarmış
Istemedıgım bı bebegı dogmaya zorlamak sacma olandı zorla olnaz bu ısler
Birde çocukla seni öekmek adamın verilmiş sadakası varmış
Ben olsam birde dava açardım sana. Laflara bak
Adamın çocuğunu öldür sana saygı duysun m. almsn sen bu senin tek alacağın bir karar değil. Ben olsam ciddi davalar açardım sana
Sacmalama neticede onun da fikrini Alman gerektirdi tek senin çocuğun değildi ve cinayet bu resmen
Onun fıkrı onemlıde benım degılmı? Ikna olmadı cok dil doktum
Yanlış yapmışsın haklı çocuk
Artık barısmazmı peki bir erkek olarak fıkrın ne
Bilemem siniri geçince barışır belki ama ben olsam asla Barışmazdım
Vallamı neden
Cins sin birkere mecburmuyum benim bedenim benim kararım laflara bak bu lafların yeter
Umrumda değilsiniz