Bana takıntılı biri var nasıl kurtulabilirim ondan?

Daha önce çalıştığım yere gelen müşterilerden biriydi geldiği gün bir olay oldu ve kavga edip işten çıktım bu olaya şahit oluyor sonrasında beni buluyor karşıma çıkıyor bana iş falan teklif etti yavşadı bende ağzıma geleni sayıp reddettim ruh hastası üniversiteme gelip beni araştırıyor okulun kaşarını buluyor kız hakkımda ama o pek kimseyle takılmaz bakre hatta diyip aklınca espiri yapıyor bu arada kızla gram samimiyetim yok bu da muhtemelen hırslanıyor bunları sonradan öğreniyorum bana sürekli hediyeler jestler yapıyordu bir ara hoşuma gitti hatta kabul ettim en büyük hatam da bu iyice başıma bela oldu gelip ilk sevgilin olmak istiyorum diye daraldı beni bende istemsiz bir soğuk bir sıcak yapmış oldum zor kız ayakları yaptığımı falan sanıyor ne dediysem bir salmadı ve artık beni korkutmaya başladı aynı zamanda tehdit ediyor artık çok zengin ve muhtemelen yandaş siyasi bağlantıları var önüme parasıyla oda olmasa çevresiyle bir sürü engel koymaya çalışıyor. Onunda dışında çevrendekileri tehdit ediyor yapayalnız kaldım ve baş edemiyorum onunla ailem bilmiyor bahsetmek istemiyorum ve onlara da bir şey yapmasından korkuyorum kardeşim basketbolcu kulübüne gidip arkadaş olmuş bir şekilde kardeşimi uyarıyorum ama o da beni dinlemiyor artık ne yapıcam bilmiyorum birde bir kere şikayetçi oldum ama hiç bir şey çözülmedi dava bile açılmadı o kadar uğraşmama rağmen artık ne yapacağımı bilmiyorum ve gerçekten korkuyorum kendi başıma iş aldım resmen. Twitter’da falan paylaşıp yardım istemek istiyorum ama ondan da aşırı utanıyorum ne yapıcam saymadığım bir sürü şey var 6 aydır hayatımı cehenneme çevirdi
Bana takıntılı biri var nasıl kurtulabilirim ondan?