Fikir almak istedim?

arkadaslar merhaba simdi benim ortaokuldan beri yani 9 yıldır arkadaşım olan biri var hep onu seviyodum 2 yıldır da sevgiliyiz Şu an ben Ankara hukuk 1. sınıfım o da hacettepe tıp 1. sınıf ikimizde Ankara 'ya gittik işte sonra memlekete dönünce sevgilim bana aile yemeğine gidelim zaten arkadaslar dedi veli toplantılarından falan dolayı geçen aile yemegine gittik her sey cok ciddi gibi konustu ailesi yani hep gelecek planları hep evlilikten bahsetmeler ya da ileride surda yasayın surdan
ev alın falan onların bi yazlıgı var mesela yazları oraya gidersiniz cocukları alıp falan dediler yani ne cocugu daha anlamdım gercekten cok erken degil mi bunları konusmaya daha 19 uz yani eskiden böyle yapmazlardı işte şey falan dedi derslere iyi çalışın üniversite uzamasın bittiği anda güzel bir nişan yapalım falan sevgilimin ailesi de cok prestijli ve iyi insanlar seviyorum ama cok emrivaki yaptılar bu sefer
resmen hemen evlenin diyolar ama bu konular beni geriyor daha küçüğüz ne belli ilerisi yani sanki tek onlara bağlı gibi annemgile rahatsız olduğumu anlattım ve annemgil bana çok kızdı tabiki onunla evleneceksin ondan iyisi mi var hem doktor hem ailesi zengin tam bize uygunlar falan benim babam da doktor o yüzden dedi sanırım ama yani bu kadar medeni insanalr neden bu kadar acele ettiriyor ve kesin evleneceksiniz gibi davranıyolar anlamıyorum bu cidden gerici yok sayıyolar beni ve düsüncelerimi sevgilim de aynı düşünüyor neden rahatsız oldun tabiki okul bittigi anda nişan olacak neden oyalanalım falan anlamadım gercekten kötü hissettim sevgilimi cok seviyorum tek onu sevdim bu hayatta ama bu konuda cidden gerginim lütfen akıl verin
Fikir almak istedim?