Evleneceğim adamın eski sevgilisiyle bu kadar samimi olmam normal mi, gözlerinde nasıl görünüyorum sizce?

Benim adam eskisine yazmış konuşmuşlar ciddi ilişkide olduğunu söylemesine rağmen saatler sonra kadın ariyo bende ayar oldum açtım iş için miydi diye yalandan rollendim şöyle böyle dedi ark gibi konuştu eski ark olabilirsin saygım var sonuçta kötü de olsa iyi şeyler yaşandı ne kadar oraya buraya gitsede tapusu bende canım dedim sonra benimkinin bir kız ark varmış kadın evlilik istememiş benimkini üzmüş arkadaş surecindeyken o kadından çok basetti dedim (kendisi) ama belli etmiyom bildimi oda hım felan eski dostluğumuz var dedi. Benimki hakkında iyi şeyler konuşuyor bende gelecek odaklı şeyler soluyorum neyse biz bayağı samimiyiz benimki geldi seninki ile konusiyom al konuş istersen dedim tebrik etmek için aradığını söyledi ıvır zıvır benim için adama diyoki iyi cici bı kadin sanki senelerdir ark bak gelecek için planları var kavirma kızı gibisinden konuşuyor m k sohbete gel başka birileri olsa yerimde ve o kadın yerinde birbirlerine cemkirri ben olması gerek şekilde davrandım Sonic olarak yanında ben varım ben evleniyorum admala. mk hatta konuşurken canım yanlış anlama biz kadınlar biraz kıskancız merak ettim açtım kim olsa açar aslında acmamaliyfim saygısızlık ettim ama hak ver dedim felan kendimi kıskanç ego manyak kocasina güvensiz biri gostermiyorim felan benimki bu kadına cerenin yani benim için cerenin nikah şahidi ol diyo m k. Ben de sok oldum kızdım öyle denirmi ne olursa olsun saygısızlık abartma dedim neyse çay kahve tanışalım dendi bide m k. Şaka gibiyiz

Evleneceğim adamın eski sevgilisiyle bu kadar samimi olmam normal mi, gözlerinde nasıl görünüyorum sizce?