- 1 yıl
Onu öyle kabüllenmen gerek somuçda bi evliliğiniz var erkek evde biraz ağır durmak ister sölediğine göre dozu kaçırmış olabilir ama onun karakteri o senin karakterin bu şekil. öyle bakma ayrıl uzaklaş bilmem ne cümbüşlü laflara
Alıştırırsın ama yavaş uavaş sindire sindire00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Eğer dediğin gibi isen ortada bir yanlışlık var yani kocan daha önce bir olay yaşadınız mı onunla yani mesela Onu sevmediği bir şey yaşadınız mı başınıza bir olay geçti mi sıkıntılar oldu aranızda ve sıkıntı olduysa bu sıkıntıları düzelttiniz mi Yoksa öyle kaldı mı mesela bundan önemli şeyler yani şimdi bir adamın içinde kaldıysa o onu unutamaz sen eşini tanıyorsan mesela bunlarla alakalı bir şey olduysa mutlaka onun sebebi vardır yani Yoksa diğer türlü manyak olmak gerekir
113 Yorumla- Soran1 yıl
Eşimle sıkıntılarımız tabiki oldu ama herzamanda tatlıya bağlamışızdır öyle düzeltilmiyecek sorunlar olmadı. Ağır konuşamam da kırmışda olamam.
- 1 yıl
O zaman eşin neden bu şekilde davranıyor ki onu anlamadım yani insan eşi bu şekilde güler yüzlü olacak bu ne güzel gidecek o da ona öyle davranacak yani çok tuhaf durum
- Soran1 yıl
Ben böyleyim diyor yapım böyle diyor
- 1 yıl
Kaç yıldır evlisiniz peki
- Soran1 yıl
7 yıl oldu
- 1 yıl
Peki yapın böyle diyor tamam sen bunu 7 yıldır tanıyorsun diyelim Bu böyle miydi Peki ilk başta nasıldı sonradan mı değişti
- Soran1 yıl
Nişanlıyken elimi tutardı sarılırdı evlendilten sonra el ele tutuşmayı saçma buluyormuş.
- 1 yıl
Yani çok tuhaf gerçekten hiç hoş bir durum değil tabii ki de yani insanın eşi böyle olduğu zaman insan ne bileyim farklı bir boyuta girebilir
- Soran1 yıl
Rabbim kimseyi nefsi ile başbaşa bırakmasın kötü de yola sokmasın ben eşimi seviyorum sadece isteğim gözü beni görsün az da olsaa ya
- 1 yıl
Amin inşallah yani eşin bu şekilde seni hakketmiyor bence bunu nasıl atlatırsın bilmiyorum ama insanın ruhu etrafı görünce öyle olmasını ister
- Soran1 yıl
Maalesef..
- 1 yıl
Canını sıkma kendine değer ver , sana gelmiyorsa sende daha fazla kendini yıpratma
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Sende sorun var bence
16 Yorumla- Soran1 yıl
Ne gibi
- Cevap sahibi1 yıl
Hakettiği gibi davranacaksın kocana. O zaman o da senin etrafında dönecektir. Ben de evliyim ve tavsiyeme mutlaka uymanı öneririm
- Soran1 yıl
Denedim. Huzursuz huzursuz oturduk öyle. Evliliğimiz sıkıcı böylelikle dahada sıkıcı olmuştu yani benim neşemle sanki ayakta duruyoruz gibi benim gülüşüm yok olsa gümbürtüye gideriz heralde
- Cevap sahibi1 yıl
Böyle düşünme ama. Bu bir süre böyle devam edecek elbette ama sonra o da bir sorun olduğunu anlayacak ve kendini düzeltmeye çalışacaktır. Ama ona hatasını davranışlarınla göstermezsen muhtemelen düzelmeyecek ve bu hayata kendini tamamen alıştırman gerekecek diye düşünüyorum.
- Cevap sahibi1 yıl
En iyi cevap seçtiğin için teşekkür ederim. Umarım sorunları çözer ve mutlu olursun. Senin gibi neşeli birisi eminim ki mutluluğu hakediyor.
- Soran1 yıl
Çok teşekkür ederim umarım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
sende hoşuna gitmeyen bişeyler var ama ben şunu anladım hayatım boyunca kadın dilinden anlayan biri olarak bir kadını soldurmak mutsuz etmek istiyorsan ona ilgisiz sevgisiz davranmak bir kadının ömrü böyle zehir edilir nasıl mutlu edlir diye sorarsan sana uzun uzun yazıp kiste çıkarabilirim 🙂
18 Yorumla- Soran1 yıl
İlgisizlik zaten insanı öldürüyor tabiki. Gözü beni nasıl görür ki acaba cidden canım sıkılıyor bu konuda
- Cevap sahibi1 yıl
bakımsız birimisin
- Soran1 yıl
Değilim varya yeni gelin gibiyim süsümle neşemle ama görmüyor maalesef
- Cevap sahibi1 yıl
ne kadar şanslı oldugunun farkında değil seni kaybedince anlar kesin 😒
- Cevap sahibi1 yıl
böyle hanımı olan bi adam dizinin dibinde kedi olmalı bence
- Cevap sahibi1 yıl
ama bu neşeni ilgisizlik bitirir emin ol başta dediğim gibi bazen öyle oluyo ki ilgiyi başka yerlerde arıyor insan başında olan bilir
- Soran1 yıl
Bende öyle düşünüyorum diyorum ki nekadar şanslı kıymetini neden biliyor diye ama boşuna her bekarın hayalidir evlenip hayırlı bir eşe düşmek bizimkisinde var kıymet bilmiyor
- Cevap sahibi1 yıl
kıymet bilmeyenler hep en iyilerine layık oluyo zaten valla bu böyle yaaa değer bilseler kölesi olcaz haberleri yok
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Siz nasil evlendiniz bea miss gibi guler yuzlu konuskan hatun bulmus daha ne istiyo bende bi hatundan hoslaniom henuz sevgili degiliz ama inan yuzunde bi parca gulucuk gormek icin can atiyom hatta ben sormasam konusmazda insan sikiliyo bea nie konusmuyo die
10 Yorumla- 1 yıl
Koncanda sorun var başka birini beyeniyor okmasın yani sana ilgisizligi hepmi vardi yoksa sonradan mı basladı?
12 Yorumla- Soran1 yıl
Sonradan oldu
- 1 yıl
Baska biri vardır hayirli olsun diyeyim
Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Sende tersini yap sende oyle soguk davran merak etsin neden degistigini
21 Yorumla- Soran1 yıl
Denedim dayanamadım.. bende neşesiz olursam tamamen yokuşa gider evliliğimiz
Neyi istersen istediğinin tersiyle karşılaşırsın ki sınavı geçip istediğinden daha iyisine layık olabilesin. Hayatta istenilen her şeyin bir bedeli vardır, sınanma içerisindeyiz. Değişip dönüşme farkındalığını yaratırsan kazanırsın
20 Yorumla- 1 yıl
Sende değil, evlilik müessesesinde yanlışlık var.
210 Yorumla- Soran1 yıl
Ne gibi sence
- 1 yıl
Sıkılıyor insanlar birbirinden. Sen ne kadar soruda aksini söylesen de kocanı diğerleriyle kıyasladığına göre sende sıkılmışsın ondan. Bu güleryüz cıvıl cıvıllık falan belli ki ona artık eskisi gibi uygulanmıyor. Şuraya kocanı getirsek sorsak oda hakkında benzerlerini yazar.
- Soran1 yıl
Ne yapılması gerek sence?
- 1 yıl
Hiçbir cacık yapılamaz. Klasik evlilik. Bu böyle gider.
- Soran1 yıl
Cidden üzüldüm ama ha
- 1 yıl
Geçer. Alışırsın. Kabullenirsin. Sonra kendi yolunu çizersin. Aşama aşama her şey.
- Soran1 yıl
Kendi yolumu derken?
- 1 yıl
Bir süredir aklına ufak ufak düşmeye başlayan yoldan bahsediyorum.
- Soran1 yıl
Çok şükür aklıma bir şey düşmüyor sadece isteğim eşimden ilgi görmek beni sevmesii
- 1 yıl
Bu bugün böyle. Yarın ne olur bilinmez.
- 1 yıl
Ortada şaşılacak bir durum yok. Hiç bir zaman iki ruh birbirine denk gelmiyor maalesef senin evliliğin de klasik TC evliliği işte fazla bir şey bekleme onun huyuna alışmaya onu o şekilde kabul etmeye çalış
10 Yorumla - 1 yıl
Sende bir yanlışlık yok tabi ki. Ama eşine bu konuyu aç. Sebebini bulmaya çalışın.
18 Yorumla- Soran1 yıl
Ben böyleyim huyum bu değişemem diyor sürekli
- 1 yıl
O zaman sende ona ayrılık kokusunu hissettir.
- Soran1 yıl
Daha kötüye gider diye korkuyorum
- 1 yıl
Sanmıyorum gitmez
- Soran1 yıl
Denemek lazım ozaman nasıl yapacağım?
- 1 yıl
Tamamiyle içine kapan. Ama onun yanında sadece. Ona karşı. Konuşma cevap verme vs vs. Zamanla ne oluyor diyecektir. Sende senden soğudum diyeceksin. İlerleyen zamanda da böyle devam edersen ayrılacağım diyeceksin.
- Soran1 yıl
Aldığım en iyi yorum tşkler deneyeceğim 👍🏻👍🏻
- 1 yıl
Rica ederim 🙏
- 1 yıl
Sende sorun yok seni hak etmeyen birine denk gelmişsin
19 Yorumla- Soran1 yıl
maalesef ama seviyorum işte bende soğuk yapamıyorum huyum kurusun hep neşeliyimdir
- 1 yıl
İşte burada yıpranan üzülen hep sen olacaksın maalesef
- Soran1 yıl
🙁
- 1 yıl
Sevilmeyen kadın değer ilgi görmeyen kadın hep mutsuz olur...
- Soran1 yıl
Maalesef ☹️
- 1 yıl
Mutlu edecek kişiyle olmak seninde hakkın
- Soran1 yıl
Ben başka kimseyi istemiyorum
- 1 yıl
Ozaman umarım düzelir seni mutlu eder yoksa mutsuz bir hayatın olacak
- Soran1 yıl
İnşallah teşekkür ederim
- 1 yıl
Evliliginizde büyük bir problem var. Eşini başkaları ile kıyaslamak ve insanlar kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyebiliyorken kimsenin dört duvarini tam anlamı ile bilmen mümkün değil.
Eşini al karşına olduğu gibi içimden geldiğinde konuş.
10 Yorumla Sende bir sorun yok hayatım sen olman gerektiği gibisin allah yüzündeki gülücükleri eksik etmesin senden sorun kocan olacak dangozda belli ki hayatında başka biri var yoksa eşine veya eşi yanında çevresine karşı neden soğuk tavır sergilesin ki
14 Yorumla- Soran1 yıl
Amin. Biri yoktur sanmıyorum o beni daha görmüyor başkasıyla da yapamaz sanmıyorum
- Soran1 yıl
Yok ya sanmıyorum herzaman net bir insandır kendisi , telefonu açıktır telefonlarıma cevap verir şüphe duyacağım en ufak bir şey yok
Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. maalesef her erkek ya da her kadin ayni degil. Ama kimsede senin disardan gordugun gibi degil emin ol
10 Yorumlabi konuyu onunla konusmayi dene en azindan yaptigi seyin farkina varir arkadasimla kocasida boyle bazi insanlarin yapisi boyle dogustan okuz olabiliyorlar
17 Yorumla- Soran1 yıl
Arada sorarım ben böyleyim diyor huyum böyle diyor değişmem diyor okadar
- Soran1 yıl
Ay yok ya kendimi o duruma düşürmem şaka bile olsa
- Soran1 yıl
Ne alaka saçmalık aldatmayla korkutmak ta ne ya, gözden düşmek için en iyi yöntem bence
- Soran1 yıl
Yorumun için teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Soğuma ya herkesin karakteri farklıdır herkes başka sever
12 Yorumla- Soran1 yıl
Sevmediği anlamına gelmez değil mi
- 1 yıl
Hayır sadece daha çok sevgi istiyorsunuz , imreniyorsunuz...
20 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yılhttps://www.youtube.com/embed/yQxJrRzvUcw
Evet şarkıda dediği gibi hata sende
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
İnsan dengini bulamıyor işte neşeliye asık suratlı dominanta baskın düşüyor, genel olarak çift kombinasyonları böyle
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Sen de Bundan sonra kocani güldürmek için yaşama, bırak ne hali varsa görsün. Belki de odun adamdir. Isin zor
20 Yorumla Abla hiç baska biriyle konuştu mu abi ve eskiden de böyle miydi?
15 Yorumla- Soran1 yıl
Nilanlıyken böyle değidli başakasıyla konuştuğunu sanmıyorum
- Soran1 yıl
Sen ne olursa olsun geri dönüş yapabilirsin evlenmeyebilirsin öyle biri ile ama bende iş işten geçti
- Soran1 yıl
Aynn öyle
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
öyle adam ömür törpüsü olur keşke evlenmeseydin. boşanabilirsin umarım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunun sebebi yanın başka erkeklere sıcak olman eşinin hatası sana gereken ilgiyi veremiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bazı insanlar elindeki güzelliğin değerini bilmez, taki güzellik elinden gidene kadar.!
00 Yorumla- 1 yıl
Eşine nasıl bakarsan öyle görürsün kötü bakarsan kötü görürsün
00 Yorumla - 1 yıl
Sen haketmeyen adama veriyorsun tüm ilgin ve alakanı
00 Yorumla - 1 yıl
Evliyim herkes hak ettiğini yaşıyor demek ki? her şey 4x4 olmuyor
00 Yorumla - 1 yıl
Kankam haklısın susuz kalmaz ki güller su ve ilgi verecen ki güller hep canlı kalsın
00 Yorumla Ayrılma düşüncesi oldu mu hiç
12 Yorumla- Soran1 yıl
Hayır olmadı oğlumuzda var sonuçta bir aileyiz sırf bunun için de yuva yıkamam ama can sıkıcı da bir olay sonuçta ben hep ilgi sevgi gösterdikce o uzak herzaman bana
- 1 yıl
Cinsel hayatınız nasil
16 Yorumla- Soran1 yıl
İyi
- 1 yıl
Düzenli mi ve birbirinize tam olarak yetiyor musunuz , erkek bundan dolayı mutsuz olabilir
- Soran1 yıl
Cinsel hayat süper kafanı yorma sen sorun yok orayla alakalı..
- 1 yıl
Başka ne olabilir ki, hep mi böyleydi
- Soran1 yıl
Evlendikten sonra böyle oldu
- 1 yıl
Profilim belli, yassan detayli konuşuruz
- 1 yıl
Eşini başkalarıyla kıyaslama
19 Yorumla- Soran1 yıl
Kıyaslamıyorum seviyorum onu canımı sıkıyor sadece
- 1 yıl
Canın sıkılmasın değerini bil bir YouTube videosu var göndersem izler misin
- Soran1 yıl
Tabiki izlerim yardımcı olacaksa neden olmasın
- 1 yıl
https://youtu.be/mYCnSvYhZVo?si=yuwin_TfHeLdDlgO
Filmin 33.40 ncı sahnesinden başlayıp sahne bitene kadar izler misniz sahne hakkında fikrini söyler misin en çok beğendiğin yeri söyler misin - Soran1 yıl
😂 aha sapık lardan biri bulundu
Siz ne yiyip içiyorsunuz da böyle saçma sapan işlerle uğraşıyorsunuz kardeşim ya - 1 yıl
Tamamı ile libido 😁 neler düşünüyorsunuz
- Soran1 yıl
Ay kusura bakma dokundu herhalde 😂
- 1 yıl
Ney dokundu
- 1 yıl
En çok beğendiğin yer neresi
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki
14 Yorumla- Soran1 yıl
Teşekkür ederim
- Soran1 yıl
Hala evlimisin
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Eşinin sohbeti nasıl peki, yani akrabaların arkadaşların geldiğinde o ortamda sohbet açar konuşur mu, konu üretmede nasıl yoksa zayıf mı bu konuda da?
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ben de yakışıklı erkek gördüğümde sevgilimden soğuyorum
034 Yorumla- Soran1 yıl
Üzücü sende sorun var ozaman. Ben görünüşe aşık olmam istediğim sadece eşimden ilgi bukadar
- Cevap sahibi1 yıl
@3mirhan mesela sevgilim olsan her sokağa çıktığımda senden soğurdum
- Soran1 yıl
😃😃😃
- Cevap sahibi1 yıl
3 cm şeyli türkoya bak sen görende avrupalı karılar bu çingen tipine aşık olur sanacak
- Soran1 yıl
Gençler lütfen saygılı iletişim kuralım lütfen
- Cevap sahibi1 yıl
Tamam hadi ağlama 4 olsun ezik seni
- Cevap sahibi1 yıl
Sana ne bulaşcam be yolda görsem dilenci sanarım
- Cevap sahibi1 yıl
Belli zaten köpek suratlı
- Cevap sahibi1 yıl
Çok yaşa
- Cevap sahibi1 yıl
Bu tiple yaşaman en büyük ceza olur sana zaten
- Cevap sahibi1 yıl
Özür dilerim emirhan
- Cevap sahibi1 yıl
Hakkını helal et
- Cevap sahibi1 yıl
Benim helal olsun😇 evet ayıp ettik özür dilerim tekrardan
- Cevap sahibi1 yıl
İyi akşamlar emirhan kendine çok iyi bak♥️
- Cevap sahibi1 yıl
🥰😘
- Soran1 yıl
Bu ne ya karı koca gibi saydınız sövdünü şimdide öpüşerek ayrılıyorsunuz 😃😃 manyaklar
- Soran1 yıl
Şoktayım vallaha
- Cevap sahibi1 yıl
Allah emirhandan razı olsun ben razıyım🥰
- Soran1 yıl
İyi bari sevindim tatlıya bağlamanıza
- Cevap sahibi1 yıl
Yaa emirhan çok sağol var ol inşallah 🥰
- 1 yıl
Her insanın bir kusuru var diğer eşlerin de var böyle kabullenmen gerek mizacı böyle demekki
10 Yorumla - 1 yıl
cilveni ve kadınlığını yaşayamamak seni üzüyor olmalı her konuda
10 Yorumla Her insan farklıdır. Herkesin sevgiyi anlama derecesi daha farklıdır, bazen sen ne kadar seversen ne yaparsan yap. Onda onun anladığı kadar yer edinir bu hiç değişmez emin ol
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Güzel seveni gördüğümde dediğin dışarda gördüklerin mi yani
00 Yorumla - 1 yıl
Karakter meselesi belki de; önemli olan eşin seviyor mu, sana sadık mı? Buna bakın lütfen başka ilişkilerle kıyaslarsanız yuvanızı yıkarsınız yapmayın bunu
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Herkes farklı da sever kimisi başkalarına öyle gösterir ama emin ol siz onlardan daha mutlusunuzdur
00 Yorumla - 1 yıl
Eşin güzel de sevse bi zaman sonra sana normal geliyor yeni şeyler arıyorsun. Ama bence hala güzel seviyor olabilir ve sen sadece buna alışmış olabilirsin
00 Yorumla - 1 yıl
Ya esler hep ters olur
20 Yorumla - 1 yıl
Kılıbık bitmez memlekette.. Ama adam gibi adam bulmak zordur...
00 Yorumla Buraya yazıp bin tane sapiktan akıl almak yerine eşinle konus evlilik terapisti gidin
03 Yorumla- Soran1 yıl
Ben böyleyim diyor ben buyum diyor.. böyle bir insanla nasıl ilerlim?
- Soran1 yıl
Teşekkür ederim yorumın için
Eşim evet biraz inattır bazı konularda dik kafalıdır.. deneyeceğim bakalım
- 1 yıl
Kıyaslama gereği duyma
10 Yorumla Bize denk gelmezki cıvıl cıvıl bi hatun
10 YorumlaEşiniz de is yok sizin suçunuz değil
10 Yorumla- 1 yıl
Sende nie sorun olsun gel bak nasil guzel sevilir gostereyim
00 Yorumla - 1 yıl
Sende sorun var sende valla gına geldi bu saçma sorulardan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hak edene vercen
14 Yorumla- Soran1 yıl
doğru da soğuk olamıyorum ona karşı bilmiyorum ya
- Soran1 yıl
Bende başkasını istemiyorum
- 1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum
14 Yorumla- 1 yıl
Muhabbet etmek dertleşmek isterdim
- 1 yıl
İster misin?
- Soran1 yıl
Yok sağol
- 1 yıl
Saygılar
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bile bile evlendin. Evlenmeseydin
02 Yorumla- Soran1 yıl
Nişanlıyken böyle değildi
- 1 yıl
Anladım o zaman haklısın
Senin eşinden soğumaya gönlün var
01 Yorumla- Soran1 yıl
Aksine
Aşk İlişkileri konusunda 14,9b cevap paylaştı. Başkan erkeklerden gelen ilgi hoşuna gidiyor yani
04 Yorumla- Soran1 yıl
hayır ben başka erkeklerden bahsetmiyorum başka erkeklerin sevdiği kadına yaptıklarını söylüyorum ve bunları görünce aşırı kıskanıyorum
- Soran1 yıl
Evet bayanlar tabiki erkeklerle öyle konuşmam
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Sana böyledir sadece belki , senle mutlu değildir
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
Boş ver hak etmiyor demek ki seni
10 Yorumla Anlattığına göre normal.
00 Yorumla- 1 yıl
Ben de böylesi arar bulamam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Esinle bu konuyu konusarak cozebilirsin
00 Yorumla- 1 yıl
Evlenmeden once nasildi
00 Yorumla - 1 yıl
Başkasına verdin mi hiç
00 Yorumla - 1 yıl
Sevmiyorsun bu kadar basit
00 Yorumla - Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi