Kızımız iki üniversite bitirdi. Diye başladı söze..
Sonra " Kızıma bakabilecek misin?" dedi...
" Kızınız, aciz bakıma muhtaç biri mi? Biraz önce iki üniversite bitirdi demiştiniz?" diyince olay çıktı...
Kim haklı?
Kızımız iki üniversite bitirdi. Diye başladı söze..
Sonra " Kızıma bakabilecek misin?" dedi...
" Kızınız, aciz bakıma muhtaç biri mi? Biraz önce iki üniversite bitirdi demiştiniz?" diyince olay çıktı...
Kim haklı?
Bakabilecek misin derken besleyip giydirecek, altını değiştirecek misin anlamında değil iyi günde kötü günde, kızımı sevip sayacak mısın, iyi davranacak mısın? Bu işin hastalığı var sağlığı var maddi manevi elinden ne geliyorsa destek olacak mısın demek istemiştir ama senin cevabınla da adam sorusunun cevabını almış zaten
😀
İyi davranmayacak olsam yanında işim ne?
Ayrıca sen hiç " Kızınızı her gün kırbaçlayıp kemerle döveceğim" diyen bir damat duydun mu?
Ya adam senden evet cevabını alıp içini rahatlatacak işte gözünden sakınıp büyüttüğün evladını evlendirmek kolay bir şey değil
Hiç öyle düşünmedim ama kızımız çalışmıycam diyordu...
Ben e**şek gibi çalışırken sen o***sura o**sura uyutup sabah kuşağı programlarını mı seyredeceksin? diyince pek anlaşamadık
Abisim senin kızla evlenmeye gönlün yokmuş da bahane bulmuşsun gibi sanki ama 😂
Hayır, seviyordum ama benim tarzım böyle...
Sonra elime bir liste verdiler... Bunları al gel diye...
" Kızını vermek için menfaat isteyene ne deniyordu?" diyince ipler koptu
boş ver yol yakınken ayrıldığınız iyi olmuş
😀
İşin garibi iki sene sonra " Hiç bir şey istemiyoruz yeter ki evlenelim" demişti kız
O cümleyi kurarken aslında kendini savunmak istedin ama seçtiğin kelimeler savunmadan çok meydan okuma gibi duyulmuş güzelim 💭 Kızını “emanet” gibi gören bir baba için de bu tetikleyici olmuş.
Haklı olduğun yer şu: Partnerin bir “yük” değil, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın. Haksız olduğun yer de bunu alaycı bir tonda söylemen. Bir dahaki buluşmada, “Niyetim saygısızlık değildi, kızınıza güvendiğim için öyle söyledim.” desen sence ortam yumuşar mı? 💐
Cevap
1Cevap
Olmamış tekrar dene
Olmayan ne?
Sevgilimin babasına kizina bakabilecek misin sorusuna verdigim cevapta haksiz miyim sizce? ↗
Tıpkı bunun gibi beklediğin etkiyi vermiyor
Çok haklısın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?