Babama haksızlık mı ediyorum sizce?

Ben küçükken bir gece seslere uyandım babam annemi kemerle dövüyordu. Ara sıra kavgalar çıkardı babam ablamla annemi döverdi beni hiç. dövmezdi ama. Ara sıra bunlar tekrarlanıyordu. Korona döneminde ailecek korona olduk eve kapandık. annemin babası vefat etti mezarına gidemedi. 10 ay sonra annesi vefat etti. Tüm bunların ardından annem tansiyon hastası oldu. Ben tüm bu olayların etkisinden dolayı hayatımı anneme adadım onun hakettiği hayatı yaşaması için çabalamaya başladım. Hemşşire kızı olsun istiyordu hep yks de say 84 bin yaptım ve hemşirelik yazdım kazandım. Burslarımla onu Gezdirip eğlendirdim. geçen yaz bir kavga oldu annemle babam arasında bende oldukları odaya gidip tabağı sert bir şekilde koydum yemek yiyorlardı o sıra. Babam sinirlendi bu duruma o sırada annemin burnu kanamaya başladı tansiyon dan dolayı ilk defa böyle bir şey oluyordu ve annem gidiyor sandım kafayı yedim o şokla telefonu yere çarptım telefon kırıldı çöp oldu zaten. babam gelip bir daha benle kavga etmeyin işte dedi. Ben sus artık kadın ölecek sus dedim. (Allah korusun) babam üstüme gelmeye başladı annem o sırada daha da kötüleşti kolunu hissetmediğini söyledi onu kendine getirmeye çalıştık kavga öyle bitti. bu olaydan 1 yıl geçti 1 yıldır kavga etmiyoruz babam 60 yaşına geldi artıkbize daha iyi davranıyor ama babam hakkında şöyle yim açım dese umrumda olmaz hastalığım var diyor bişe hissedemiyorum hissedemediğim için kendimi de suçlu yorum paraya ona buna hiç esirgemez bize ne istediysek alırdı ama bu olaylar bende travma oldu. Şimdi iyi davranıyor bize sizce ona karşı değişmeli miyim sizce?

Babama haksızlık mı ediyorum sizce?