Babama karşı yanlış mı yapıyorum?

babam ben çok küçükken sinirlenince annemi döverdi ben biraz büyüdükten sonra sinirlendirdiğimde beni de dövmeye başladı bi keresinde burnumu kanatmıştı anneminde kalçasını zedelemişti bu gece daha kötüsü oldu babam peçete istedi 1 tane ver dedi yanlışıkla 2 tane vermişim hafif söylendi annemde tamam yanlışıkla vermiş işste diyince anneme de sinirlendi sen sus falan dedi sonra bende tamam yanlısıkla oldu niye uzatıyosun ya diyince basladı muhabbet yok seni döverim kafanı kırarım falan diye bende boyun eğemem dedim kendi kendime ve hayır hiç bi şey yapamazsın bana saygı duymak orundasın ben sana saygılı davranıyorsam sende öyle olmak zorundasın dedim üstüme küçük bi şey fırlattı hiç bi şey yapamazsın dedim yanıma geldi o yanıma gelince annem aramıza girdi annemin sırtına hafif vurdu ben orada daha da sinirlendim ben sana kaç kere söylüyorum odanı toplamıyorsun odan leş gibi falan dedi tek sorun bu mu derken odamın temiz olduğunu kanıtlamak için odama götürdüm yerdeki kurutma makinasını falan gösterip bu ne dedi tek sorun odamın kirli olması mı dedim sonra koridora çıktık hiç bi şey yapamazsın diye direttim bi kaç kere vurmaya çalıştı elimle engelledim fiziki olarak çok küçük olduğumdan onu yapmaya çalıştığım için her yerim ağrıyor şu an biraz öyle mücadele verdik sonra saçımdan falan tuttu çektim yine elimle karşılık verdim küçükken de bana sen derslerinde başarılı olsan ne olacak canım derdi annemle tüm yaz küstüler ama bi yandan bize iyi davranınca ve kitaplarımı falan alınca kıyamıyorum ve ona kötülük yaptığımı düşünüyorum belki sinirlendirmesek bi şey yapmaz diye çok yardıma ihtiyacım var arkadaşlarıma anlatamıyorum

Babama karşı yanlış mı yapıyorum?