Sevgilim askerdeyken ilişkimi bitirmeli miyim yoksa beklemeye devam mı etmeliyim?

Biz bu zamana kadar çok şey yaşadık ve bu yıl 3. yılımıza girdik ama o kadar Zorlu geçti ki anlatamam çok şey atlattık. iyi bir şeyler az denilecek kadar azdı yani tabii ki illaki iyi şeyler oldu ama daha çok kötü şeyler yaşadık. 2 yıla kadar o beni kaybetmekten korkan biriydi daha doğrusu bir buçuk yıla kadar beni kaybetmekten korkan biriydi askere gitmeden önce ben ona terk etmiştim bir konudan dolayı hiç çabalama etme normale çabalar bir şekilde barışırdi. ama askere gitmesine yakın hiçbir şekilde çabası yoktu bir ay acemi birliğine gidip geldi yanıma geldi bir günlüğünde buluştuk soğuktu bana karşı biraz ve beni bırakmazsın demi ya da inşallah beni bırakmazsın diyordu. Ben de sana defalarca söz verdim diyordum ama şimdi düşünüyorum bazı şeyleri benim onu beklemeyeceğimi düşünüyor ya da başkasıyla konuşacağımı mı düşünüyor bilmiyorum ama bazen uzatmam gereksiz olduğunu düşünüyorum bazen ise onsuz yapamayacağımı düşünüyorum çok fazla ikilemdeyım açıkçası. Bazen başka kişilere baktığımda ilişkilerime baktığımda pürüzsüz bir şekilde gidişatları ona veriyorum çok eğlendiklerini vesaire kendi ilişkime baktığında hep bir mücadele içinde olduğunu fark ediyor ve üzülüyorum sadece umut ediyorum ama bunun da yeri gelince zararını görmüyor bilmiyorum geleceği çok merak ediyorum çok fazla ikilem yaşıyorum. Hem onu bu asker halindeyken bırakmak istemiyorum hem de onun beklemek istiyorum askerliğini bitirsin gelsin her şey daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım sizce bu kadar cefa sonunda her şey güzelliğe dönüşür mü? Yoksa gereksiz mi?

Sevgilim askerdeyken ilişkimi bitirmeli miyim yoksa beklemeye devam mı etmeliyim?