Güncellemeler
+1 yıl
2 Temmuz ayrıldı benden şu an 6 ay geçti ama o dönmedi bugünde veda etmeden tek kelime soylemeden askere gitti
2 yıllık çok güzel giden bir ilişkimiz vardı ailemin baskısı olmasına rağmen bile beni bırakmadı hep destekcimdi beni çok seviyordu ailesiyle tanıştırdı çok derin bir ilişkimiz vardı 1 hafta önce bana sıkıldığını bunaldigini ve artık ilişki istemediğini hayatini yaşamak istediğini söyledi mesajda ben çıldırdım bi sürü şey yazdım okudu hepsini sonra da ona ulaşabileceğim her yerden engel attı annesi arada arayıp halimi hatrmi soruyor ama kendisi her gün ablasının kız arkadaslari ve kendisiyle bar kulüp geziyor sani hiç ben yokmuşum sanki hiç hayatına girmemisim gibi mutlu ne yapmam gerekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cok uzuldum acaba ailesimi istemedi. Durduk yere gitmez.
Annesi her gün bize bir sans versin diye konuşuyor onunla ama kafam rahat şimdi falan diyip konuyu gecistiriyormus
Nerde yapcak askerligini
Ailenin baskilarindan bunalmis olabilirmi
Aklıma bisey geliyor biri vardır belki ama içimde iğrenç berbat bir umut var dönecek gibi hissediyorum bu umuda tutunmuşum
Biri olsa bar klup gezmez bi derdi var onun
Bilmiyorum askerliğini nerde yapacağını kimseye de soramıyorum onu merak ettiğimi öğrenmesin diye
Ailemin baskisindan olduğunu sanmıyorum çünkü bana diyorduki ne olursa olsun ailen varmesse onları ikna edecez ayrılık bizim için hiç bir zaman çözüm olmycak diyordu ama ilişki esnasında kiskancliklarim oluyordu hemde çok onlardan bunladigini söylüyordu bana arada
Mesela neyi kiskaniyodun
Hemen hemen herşeyi kıskanıyordum ve kısıtliyordum arkadaş ortamını takıldığı kişileri falan çok büyük hatalar yaptım ona karşı bu kıskançlık yüzünden hiç güvenmedim hep sorguladım onu
Evet ondan olabilir
Peki şimdi ne yapmam gerekiyor onu çok fazla seviyorum belki abartı gelecek ama kalbimin ağrısından uyuyamiyorum gece gözlerim çökmüş ağlamaktan 1 hafta oldu ayrılalı ve ben 1 haftada sıkıntı üzüntüden birden 10 kilo verdim yemek yiyemiyorum sadece su hastaneye gidiyorum destek mamalar veriyorlar çok istiyorum onu
Senden vazgeçmiş birisinin dönmesini beklemiyorsundur umarım. O tercihini çoktan yapmış zaten
Kolay unutulur şeyler yaşamadık birden hayatına devam etmesi canımı yakıyor sanki hiç yokmuşum gibi davranması bunu nasıl yapıyor hiç mi canı acimiyor beni merak etmiyor
Kız ortamlarından hevesini alsın koşa koşa yanına geri gelecek it gibi giden durumu. Evet güzel şeyler yaşamış olabilirsiniz onu seviyor olabilirsin ama sen onu severken o seni bırakıp gitmiş kendine saygın varsa onunla devam etmezsin , etmemelisin yine bırakır gider çünkü
Haklısın doğru söylüyorsun içimdeki acıyı biraz olsun dindirecek şey onu pişman gormek
Dönmez daha askerligini yapmamış birinden beklentin fazla olmasın
Askerlik bittikten sonra nişan vardı 2 yıl sonra da düğün zaten evi hazirdi
Askerligii bile yapmamış boş ver ondan olmazmış zaten sen boş yere beklentiye girmişsin
6 ay sonra askerden gelince yüzüğü takacaktık askerlik önemli degildi benim için bizim o yolda birbirimize tutunmuş olmamizdi önemli olan askerlik maddi durumu hiç dikkatimi çekmedi bugüne kadar
Valla hayaller bunlar hayatlar yaşadıkların
Peki sence donmezmi ozlemez mi beni
Umrunda bile degilsin hayatına bak
Exten next olmaz giden gitmiştir biten bitmiştir önüne bak
Neden dönmesini istiyorsun
Çünkü çok seviyorum ve yaşadığımız şeyler hep aklımda her sokakta anımız var
Peşine düşme. Dönecek ve kabul etme
Döner yalnızca et ve tavuktur öğrenin artık
Dostum ona dediğim şeyi yap 2 günde it gibi döner
Ne yapicam
?
Dönmez