Diğer sorulardan sıkılmış olanlar için bu da farklı bir soru olsun 😇
İkisini ayrı tutarak sevgililer gününü yaşar mısınız yoksa o gün tamamen önemsiz mi olur?

Umarım bir yerlerde yüreğin vuruyordur kardeşim 🙏
Diğer sorulardan sıkılmış olanlar için bu da farklı bir soru olsun 😇
İkisini ayrı tutarak sevgililer gününü yaşar mısınız yoksa o gün tamamen önemsiz mi olur?

Umarım bir yerlerde yüreğin vuruyordur kardeşim 🙏
Soruyu anlamam peki...
Diğerlerinden farklı bir anlamı oldu bu sorunun şimdi bende..
Bu sebeple layık bir cevap vermeye çalışalım 😇
Kimi insanlar sadece bir kere doğar. O da bebekken.
Kimisi 30 yaşında, kimisi 35 yaşında dünyaya yeniden gelir🙂 Ona ilham olan bir insanın hayatına girmesiyle dünyaya gözlerini yeniden, daha renkli, daha canlı bir şekilde açar..
O yeniden doğmuş bir bebektir, rehberi ise onun her şeyi..
Kişinin yeniden doğmasına sebep olan insanın doğduğu gün, aynı zamanda o kişinin de yeniden doğduğu gün gibidir..
Ama bazı sebeplerle o insan, kişinin hayatından bedenen gidebilir..
Zihnen gitmeyecek.. Bedenen..
Bu sebeple kişi, boşluğa düşer. Hayatının en güzel rengi eksilmiş gibidir. Mavisi vardır ama o maviden yoktur.. O mavi, bambaşka bir mavidir ve sadece ona ilham olan insanda bulunur..
Bir daha o maviyi bulamama düşüncesi..
Bu sebeple kişi, sevgililer gününü kutlayamadığı ama kutlamak için her şeyini verebileceği bir doğum günü olarak tutar aklında..
Kutlayamadığı, çünkü mavi yok..
Ama olsaydı, kutlamak için her şeyini verirdi..
Umarım bir yerlerde vuruyordur yüreği🙏
Güzel yazmışsın eline sağlık ve umarım 🙏
Diğer kısmı cevaplamışsın, peki bugün kutlamadığın doğumgünün olsaydı bugünü sevgililer günü olarak yaşar mıydın?
Yapım gereği beynim iki farklı işi farklı anlamlandırıp ikisini aynı anda yürüyebiliyor..
Kutlayamadığım doğum günüm oluşunu bir yandan sevinçle yad ederim, çünkü bu günü doğum günüm olarak atfetmeme sebep olan şey her neyse (bir insan, bir hayvan vs) iyi ki hayatıma girmiş ve ben yeniden oluşmuşum..
Ama bir yandan kutlayamıyorsam demekki hayatımda değil.. Bunun burukluğu sebepli yasımı ayrı yaşarım..
Ve eğer o gün sevgililer günüyse, ona da gereken ilgiyi veririm.. Normal bir sevgililer günü olmayabilir belki, ama onun da hakkını vermeye çalışırım ki sevgililer günü aslında biz başarıyoruz, bunun için şükürler olsun anlamında bir ritüeldir benim için; ve hediye almayı bir görev değil, onun bir eksiğine merhem olmak olarak anlamlandırır, ona göre hediyemi alırım..
Güzel bir yetenekmişnl bu 😀
Çok işlemcili jfjfj
Valla gençken böyle işte 😂 mesela benim yaşlarımdaki insanların hatta daha genç olanların; bir bilgiyi işleme hızı, eleştirilere açık olma ve onlardan bir şey kapabilme hızı filan daha yüksek oluyor😀 vakumluyoruz bilgiyi. Mesela ben şu an yapay zekaya merak salmış durumdayım ve nasıl daha iyi faydalanabilirimin peşindeyim. Aynı zamanda sağlıklı yaşamla ilgileniyorum ve aynı zamanda finansa merak saldım yani paramı nasıl elimde tutabilirim özellikle de bir kadın olarak'ın peşindeyim😀
Ama yaş ilerledikçe bu işlemcinin yavaşlayacak olmasından korkuyorum😂😂
İyi bakarsan yavaşlamıyor 😀
Yeni sürüm yapay zeka bildiğin çıkarım ve yorum yapmaua başlamış, bir seviye daha atladılar. Ona da bir bak 🤓
Evet burdaki bir yapay zekanın da kendi fikrini söylemesine şahit olmustum ve sana da söylemiştim bunu heyecanla😂
Sorudan bağımsız bir şekilde bana nickimi çok hoş bulduğunu şöylemişti😅
Ve çok hoşuma gitmişti.. Bunlar beni daha da meraklandırıyor🤩
Bu arada xndkx
Ekonomik bir bence yolda fsjk
Aaaa bunjn bildirimi gelmemiş bir kobtrol edeyim deyince gördüm 😂
Evet o da garipti ama KS ekibi onu bilerek eklemiş olabilir 😀
Ekonomik Bence mi 🤩
O nereden esti? Jdjsks
Yurt dışında yaşayan önemli bi iş kadınının ekonomi söyleşisini dinledim, ve faydalı kısımlarını ( faydasız kısmı yok ) kendi cümlelerimle derlemek istiyorum...
Şimdiden eline sağlık o zaman 🙏
Yalnız şunlardan çok olmasın "... faydalı kısımlarını ( faydasız kısmı yok )..."
Zaten ekonomi zor, bunlarla hepten yakarlar beyni 😂
İhtiyacımız olan şeyler, uygulamak kişiye kalmış 😂 mesela ben bugün bi kozmetik mağazasının sevgililer gününe özel yüzde yetmiş indirimini yemedim ve hiç bir şey almadım 🤣 para cepteh🤪
Ahahah sahte indirim miydi?
Gellll gelll indirimi? 😂
Açtıracan ağzımı🤪🤣
X ürünü.
Ankara'ya geldiğimde 400 liraydı.
Sonra, yılbaşından hemen önce bunun fiyatını 700 liraya çıkardılar.
Yılbaşında da yüzde şu kadar indirim diyip 700 liraya sattılar🤣
Şimdi de hala fiyatı 1000 lira olan bu ürünü sevgililer günü cart curt diyip 400 liraya satmışlar 🤣🤣
Daha ekimde zaten 400 liraydı🤣🤣🤣🤣🤣
Hadi o yandan bu yana olsun olsun 700 olsun 1000 nedir🤣🤣
Yani demek istediğim, önce fiyat arttırıyorlar, sonra da özel gün cart curt diyip ilk fiyatına geri indiriyolar🤣🤣🤣
Tamam tamam biz anladık 😂
Açma ağzını moderatör olarak mod cevabı kaldırmak durumunda kalmayayım 🤣
Dört gözle bekliyorsun kara vicdanlısın çünkü 🤣🤣
Jdkdksk
Ben doğum günümü çok geç öğrendim. Hatta iki ay önce diyebilirim.(Kendi çabamla )
Sevigileler günü ve doğum günü aynı günde olsaydı. Öyle bir şey olsaydı iyi olurdu.(Gülümsedim)
Hayatımızın her alanında mentorluk görevi üstlendiği ve evet kendi hayatı için değilde etrafındaki insanlar için sanki yaşayan o insan var ya onların yeri doldurulamaz.
O insanların kendi hayatında bir etkisi ya da bir misyonu yoktu belkide ama daima birilerine ışık kaynağı olmuştur. Kendi hayatı için evet bir şey başaramamış olabilirler. Daima birilerinin hayatında, kendi hayatlarından daha fazla yer edineceklerdi. Keşke sayıları çok olsaydı dediğimiz ve ne yazıkki türkiye gibi bir yerde de oldukça nadir olan elmastı onlar.
umarım bir yerlerde çarpıyordur kalbi.
Umarım 🙏
İkisini aynı günde neden isterdin peki? 😀
Ahahaha akıllıca jdjdks
Yakın zamana kadar ikiside yoktu şimdi en azından sevgili yokta , dogum günü var. yani doğum gününe sahibim : ) ikisi aynı günde değil ne yazıkki : )
Küresel ölçekli günleri pek sevmesemde bunu sevgilim ya da partnerim yok diye değil. Gerçekten bir insan, her anda kıymeti bilmeli bazı şeylerin. Onu anlayacağı , anlaşacağı bir insanın varlığı pek cok hediyeden daha değerli bir hediyedir.
Saçma buluyorum bu tür günleri niye 15 olmasın niye ,13 olmasın niye Mart olmasın. ya da 1 Mayıs.
Bana göre sevgililer günü ve 1 Mayıs aynı güne denk gelseydi daha iyi olacaktı. : ) ikiside emek yani
Umarım çok da uzak olmayan bir zamanda diğerine de kavuşursun 🙏
Sevgililer Günü ile ilgili aynı fikirdeyim.
1 Mayıs'a gönderme ve gönderme sebebi manidar olmuş 😂
Yok zaten art niyetlik bir ifade değil 😀
Olur mu yaaa ne güzel gönderme oldu işte 😀
Hatta sevgili kavramı şu anda çok farklı bir yere çekildi. Seninki belki de tam yerinden baktı 😇
Cevap
2Cevap
Doğum günüm için ekstra bir beklentiye girmememe rağmen seven insanlar kutluyorlar sağ olsunlar. Sevgililer gününde doğmamışım neyse ki ahhs
Zaten güzel olan da o şekilde hatırlanmak ve kutlanmak değil mi 😇 Adına sevindim 🥳
Neden bugün doğmamışsın neyse ki? 😀
Sevgililer gününü saçma buluyorum da ondan 😄 insanlar birbirine her an özel hissettirecekse hissettirsin, tek bir günün önemi yok.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Erkeklerin çoğu da bu günleri günah çıkarma günü gibi kullanıyor sanki 😂
Yiyen kadınlara afiyet olsun o zaman 🤣🤣
Jdjdkd
Kendi doğum günümü önemsememişim elin Hristiyan papazının ölüm gününü neden önemseyeyim. İyi olduğu öldüğü banane jdjdmdm
Ahahhaha jdjdkd
Başkalarının belirlediği özel günleri önemsemiyor ve kutlamıyorum. Doğum günümü kutlamıyorum, yine kutlamazdım. Tabi artık bebeler heves edip pasta falan aldıkları için mecbur mum üflüyorum :))
Yaaa 🤩
Onlar heves ettiyse o kutlanacak başka yolu yok 🥳
Normalde niye kutlamazdın doğum gününü?
Günaydın, doğmak özel bir durum değil. Benim başarım hiç değil
Günaydın.
Evet kişinin kendisinin kutlaması zaten tuhaf oluyor 😀
Fakat mesela bebelerin bu düşüncelere sahip anne için iyi ki var, iyi ki doğmuş demelerine ve bunu kutlamalarına hak veriyorum 😂
Dünyaya teşrif edişimi kutlamadığım halde biri benimle sevgili oldu diye onu mu kutlarım yahu ben 😂😂
Adamın ne suçu var? Jdjsk
Kendi varlığını sevmeyen beni seçmiş olması olurdu tabi ki 😂
Ahahaha 😂
Ya sen kendini değil de doğum sürecinin diğer tarafını sevmiyorsan?
O da seni sevmiş.
Bu durumda ne olur? 😂
Hatta sen kendine canım kendim diyormuşsun falan.
O zaman da canım kendimi her daim şımartan bir insan isterim sadece tek güne bağlasın istemem 😂😂
Çakalll 🤣
Hahshshsh tabi hocam ne sandın 😂😂
Hoca camide evladım 🤣
Üzülürdüm, tek hediye ile geçiştirileceği için..😄😄 şaka bi yana doğum günüm önemli, kutlamayanları kesiyorum 😏😏
Ahahaha kesme kadar değil ama silen benim de bildiğm birisi var 😂
Aylar önceden hatırlatmaya başlayan falan jdjdjd
😂
Doğum günümü kutlamıyorsam sevgililer gününü de kutlamam sanırım. Sıradan bir gün olur. şu an olduğu gibi 😄
Peki normalde sevgililer günü senin için ne demek? 😀
Jdjdjd
Yeni bir gelişme olana kadar, hatıra günü 😇
🙏
Sadece onu kastetmedim ya sevgililer gününü kutlamayı gerektirecek bir grlişme de olabilir.
Şu anda güncel sürüm bu sadece.
Full paket jdjdjd
Jdjkds
sevgilim olsa daha önemli bi gun olurdu. zaten hediye alırdı tekrar kutlamaya gerek yok
Tek hediye mi isterdin iki mi? 😀
Tatminkâr bir düşünce 😇
Benim için sevgililer fazlasıyla gereksiz bir gün. Dogum gibi daha önemli hatta. Kutlamam
Bence de gereksiz.
Benim sevdiğim adamın doğum günü 15 Ağustos ama eğer 14 Şubat olsaydı 2 hediye alırdım
Tek hediye ile geçiştirmemen güzel 😂
Belki ona altından bir kol düğmesi Bir de iPhone alırdım
Doğum günümden soğurdum
Sevgililer günü ile aynı gün diye mi?
Evet zaten kutlamıyorum gerçi sjsjss
Neden kutlamıyorsun özel değilse?
Bu arada Pp güzelmiş 😂
Özel değil ya sevmiyorum kutlamayı ama sürpriz yapsalar mutlu olurum
İstemem yan cebime koyun diyorsun 😂
Şaka bir yana adlında güzel olan da o.
Ben de sevmem özellikle kutlamayı.
Soruyu anlamadım desem...
Olabilir desem 😀
Doğum gününü sevmiyorsun ve kutlamıyorsun diyelim. O gün de tam 14 Şubat .
Sevgilin de var ditlyelim. 14 Şubat sevgililer gününü kutlar mısın yoksa sevmediğin bir gün olduğu için sevgililer günü de yoksayar mısın? Doğumgününü kutlamadığın gibi.
He şimdi anladım.
Hiç sevgililer günü kutlamadım bilmiyorum, lakin sevgilim olsa kutlarım tabi.😅✨
Ben de aynı sebepten kutlamadım 😂
Yani sevmediğin hatta rahatsız ooduğun doğum günün ile aynı gün olsa bile etkilenmez kutlarsın? Diğ4u anladım dimi? 😀
Doğru anladın evet neden olmasın, neden kutlamayayım ki? Sonuçta değer verdiğim bir insan ile kutlucağız öyle diğmii.😹
Güzel bakış açısı, aynen öyle 😇
🙆🏼♀️🦋
Pek bir b*k yapmam vallahi
Jjdjdkd
Ben galiba soruyu anlamadım 🥲
Anlatalım ya bir şey olmaz 😀
Bugün senin doğumgünün ama sen kutlamıyorsun. Bugün senin için olumsuz şeyler hissettiren bir gün.
Oma rağmen sevgililer gününü normal bir şekilde yaşar mısın?
Yoksa sevgililer günü yok hükmünde mi olur? 🙃
Hee. Yaşarım. O gün her ne olduysa beni bağlar sevdiğim insanı değil, gereksiz yere ortamı germeyeyim en iyisi der dibine vururum. Hatta o güne inat niyetine kutlarım 😂
Ama birini kaybettiysem sadece bugün değil farklı özel günlerde de falan, karşımdaki kişiye durumu söyler anlayış beklerim. Zaten bize her gün özel gün, gel biz başka günler belirleyip kutlayalım farkımız olsun derim 😁
Güzel yorum 🤩
Alttakini yapabilecek insan bulmak şu anda çok zor. Umarım hak eden herkes bulur.
Yoksa "Yaaaa amaa aşşkııımmmm herkesss kutluyorrrr amaaa biz kutlamyacak mıyızzz, bana hediye almayacak mısınnnn?" gibi bir cevap şu anda çok daha olası jdkdkd
Hem o örnek durumu hem de bunu güzel değerlendirdin 🤩
Bu şekilde kutlanmak istenirse zaten bir ilişkide çoook gün belirlenebilir de işte önemli olan doğru eşleşme 😇
Sen bunu yakaladın gibi duruyor 🥳
az önce sevgilimden dünya pokemon günü olduğunu öğrendim 😂😂😂 Pokemon günü nedir yarabbim 🤣🤣
Hazır o makyaj tazelemeye gitmişken sana yazayım 😂 Hastalık iznimi böyle geçirirken ben ekxkeldşe
Kesinlikle reis. Onun istemediği bi gün olursa ben saygı duyarım ve bu tarz bi durumda bana saygı ve anlayış göstereceğinden emin olduğum biri. İnşallah olumsuz bi günümüz mutlu bi güne denk gelmez de sakince geçinir gideriz ama bu tarz konularda hassas biri, ondan yana gönlüm rahat Allahın izniyle : )
Aaaa bugünmüymüş 😂
Öyle demeee 🥹
Jdkdkd
Doğum günüm de olsa kutlardım.
Kutlarm
Napardım bilmem
Bence bu soruya en iyi cevabı sen verirsin aslında.
Doğum günümü kutladım 🤪
Doğum gününü etkilememesine ve kutlamana sevindim 🥳
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?