Bayram mesajı gibi hazır doğum günü mesajı atmıs çok özensiz.. hiçbir zaman maddi beklentim olmadı maddiyatçı bir insan değilim ama daha içten daha sıcacık biseyler yazmasını ve ilgilenmesini beklerdim sonuçta benim için özel bir gün 😏 siz olsanız ne yapardınız konuşsam mı ayrılsam mı bilemiyorum ya özel ve değerli hissettirmedikten sonra ne önemi var ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aynısını yaşadım bı cacık olmuyor. Şöyle anlatayim sanki 30 senelik evli gibi heyecansız oluyo bu insanlar. Şikayet etsen bu vardı şu işim vardı devamlı ama devamlı bahane. ben farkettim ki benim onu sevdiğime inanmış kaybetme korkusu yok bana en ufak şüphesi yok sonra da bıraktım. Ne zaman bıraksam aşırı ilgili halde geri döndü ama hiçbir zaman da değişmez. Bizim gibilerin beklentisi olmadığı ici böyle ben nerede açık göz para göz kız görsem ekstra ilgili sevgilileri oluyordu. Sanırım öyle olmak lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyat beklentim hiç olmadı baba evinde maddi sıkıntımız yok evimiz var vs ama huzurumuz yok hep dedim ki fakir de olsa insan evladı olsun ama o yönden de şansımız yok galiba dediğin gibi gerçekten nerde maddiyat duskunu saçma sapan kızlar var onların sevgilileri aşırı ilgili ve ilişkileri güzel
- +1 yıl
Bak ben seni anlıyorum ama senin doğum günün bu kalkıp sana pahalı hediyeler alsın demiyorum hatta hediye almasına bile gerek yok insan sevdiğini söylemesin hissettirsin. Aynı şekilde ben o konuştuğum da kalkıp bana iyi ki doğmuşsun mu ne yazmıştı. Kaç yaşında insanız bı arama zahmetinde bile bulunmadi. Soğuk yapınca da sen böyle değildin sen söyle değildin dedi. Alışmış benim her haliyle onun yanında durmama şimdi de bin pişman. Ayrılırken de yüzüne vurdum. Sen 50 yaşındaki adamlar gibisin için geçmiş bana en ufak bir heyecanın yok beni mutlu etmek gibi bi hevesin yok dedim bir şey diyemedi.
En İyi Cevaplar
yani demek ki bu tür özel günlere önem vermiyo, ama kırıcı olmuş biraz ha atmayanlar da var doğru ama böyle mesaj atacağına hiç atmasın daha iyi taraftarıyım 🙄 hatta çok güzel bir mesaj atıp sonrasın da seni konsere veya lunapark a götürmesi daha güzel olabilirdi. doğum günün kutlu olsun bu arada nice mutlu senelere ❤️ gerçi sevgiline hissettiğin gibi hissettiremem ama içimden geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnunki de yakinsa aynı mesajı tıpatıp ona at kısasa kısas, çok var uğraşamam dersen erkekler ne anlar detaydan, odun olduğuna ver vazgeçemem seviyorum diyorsan. Yok sorun değilse hesabını sor önce duruma göre ayrıl, böyle mal birinin yokluğu koymaz sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşaksın dimi sen
Kesin bir şey söylemedin onun anlamasını bekledin. Abi sizin etrafınızdaki insanlardan beklentiniz eksper olmaları. Kimse kimseyi daha en baştan o kadar iyi anlayamaz. Kapalı kutu gibisiniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
u +1 yılTeşekkür ederim doğum günleri çok önemsemiyorum ben
00 Yorumla
+1 yılhaklısın gerçekten, insan en azından içinden geldiği gibi bir şey yazsa daha samimi hissettirir
12 Yorumla
Soran+1 yılSen ne burcusun
- +1 yıl
Koç burcuyum ben
+1 yılBu ayrılığın işareti ondan önce ayrılırdım. Sizi önemseyen insan böyle bir günü sıradan bırakmaz. Bu arada iyi ki doğdun 🎂
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBen heezaman derim karşımdakinin geldigi kadar bana davranışı kadar deger verdigi kadae giderim kısaca onun aynası olurumki haralarını yansırırım
00 YorumlaBastan beri hep bu sekilde davraniyorsa karakter yapisindan kaynaklaniyor olabilir. Sonra da olduysa seni onemsemedigi ortada...
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim kişinin içten bir şekil de sadece "doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun" demesi benim için yeter. Hediyeye hiç gerek yok. Ama ben hediye alırdım.
07 Yorumla
Soran+1 yılHediye almasina gerek yok hiçbir zaman maddiyatta gozum olmadı ama hazır mesaj yerine daha içten candan kutlasaydı keşke üzüldüm ayrılsam mı bilemiyorum
- +1 yıl
Yüz yüzeyken kutlaması iyi. Ama eğer ki o gün buluşmaya imkanı olmadıysa eğer, o zaman mesaj olarak da kullanabilir. Tabii neden yüz yüze gelemediğini söyledikten sonra.
Soran+1 yılFarklı sehirlerdeyiz
- +1 yıl
Eğer ki aranız iyiyse, sırf sade bir mesaj attı diye ayrılma.
Soran+1 yılBilmiyorum ki çok üzüldüm
- +1 yıl
Daha diyecek birşeyim yok. Çünkü aranızdaki ilişkinin ciddiyetini bilmiyorum. O yüzden k. i. b
Soran+1 yılAyrilicam ben bu mudur yani bu kadar mı benim degerim hayatında benden değerli nesi var ya biz daha sevgiliyiz yaklaşık 15 senelik evli gibi rahat ve umursamaz
Teşekkür etmek isterdim
00 Yorumla
+1 yılBenim ki üç senede bir kere hatırladı doğum günümü
00 YorumlaUmrumda olmazdı diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılNe bekliyorsun mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha içten candan içinden geldiği gibi biseyler yazmasını yaşlıların birbirine attığı hazır bayram mesajları gibi dogum günü mesajı atmıs bana
- +1 yıl
O zaman ya seni sevmiyor ya da kişiliği bu başka birini bul beklentilerini karsilaywcak
+1 yılyol veririm
00 Yorumla
+1 yılAyrılırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılböyle ayıları nerden bulursunuz ki
02 Yorumla
Soran+1 yılSence ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılbence baya bi soğuk yap önemsemiyorsada ayrıl
Hediye almış mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHediye alması önemli değil öyle bir beklentim yok hazır mesaj yerine içten candan kutlasaydı yeterdi
+1 yılNerede oldu kutlama
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğum günü mesajından bahsediyorum
- +1 yıl
Evet genel ve ilişkinizde ki heyecandan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Doğum gününüzü çok sıradan bir şekilde kutlayan sevgiliye ne yapmak isterdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat