yaklaşık 8 aydır beraberiz ilk defa bi doğum günü merasimimiz olucak 10 gün sonra doğum günü ama şu ana kadar hiçbir erkeğin doğum gününü kutlamadıgım icin ne yapıcagımı bilemiyorum kafe fikri en mantıklısı fakat kafeye gitmek gibi bi alışkanlığımız yok nezih bi kafe var aklımda orada garsonla pasta yollasam cok mu klasik kaçar ya da pastayı ben getirsem daha mı güzel olur sevinir mi güzel bi an geçirir mi (hediyem hazır sadece mekan ve planım yok) ailesiyle tanışığız beni cok yakından biliyorlar ve seviyorlar ama daha ilk doğum gününde ailesiyle plan yapmak çok hızlı gelir ailesinden de çekinirim ama onun icin en heyecanlı an nasıl olur yardımcı olur musunuz lütfennn
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O seninkini nasıl kutladı? Kafe alışkanlığınız yoksa ne yapıyorsunuz peki nerelerde geziyorsunuz yani
benim doğum günüme daha var yani hic birimizin doğum gününü kutlamadık denk gelmedi sevgiliyken ilk defa onunkini kutluycaz. kafe alışkanlgımız yok şehir parkı var orada görüşüyoruz 2 3 sefer kafeye gittik sadece gerçi hava güzel olduğu icin parkta falan takılıyoruz
Bu çocuğun parası yok mu hava burada gayet soğuk parkı bırakın artık derim. Sen zaten hediye almışsın hediyesini verirsin umarım büyük bişey almamışsındır. Bi erkeğe parayla hediye verilmez. Sen cüzdan değilsin. Bi erkeğe hediye iki sebepten verilir birincisi örgü filan örersin şapka atkı senin için yaptım diye verirsin el emeği olur ya da başkasına yaptırır yine ben yaptım dersin :D ama parayla hediye almak yanlış çünkü erkek seni cüzdan gibi görür. Sadece doğum gününde filan al yeterli. İkincisi de daha iyisini o alsın diye verilir :))
hahshahshahdlsşdk aslında şöyle maddi durumları cok cok iyi ehliyeti olmamasına rağmen altında araba motor her şey var ama ondan bişey istemiyorum 8 aya geldik beni bi yere götürüp bişey almasını hic istemiyorum durumu iyi diye kullanır gibi hissediyorum o yüzden kafeye falan gitmeyi ben istemiyorum cünkü her seferinde o ödüyo ben kendimi mahcup hissediyorum zaten en geç 7 de döndüğümüz icin eve hava hic soğuk olmuyo ya burada 😅
Eğer parasını sen yemezsen yedirecek başka birini bulur ya da saçma sapan şeylere harcar söyleyeyim. Erkekler maddi anlamda yatırım yapmadıkları kadınlarla ciddi düşünmezler. Ben kendi normal erkek kankalarımdan hep bunu duymusumdur
tamamdır dikkate alıcam görüşünü teşekkür ediyorum 🥰
Merhaba ne yaptın acaba şu an bende seninle aynı durumdayım
birlikte takabileceğiniz bileklik veya deri bileklik al
bilekliğimiz var ama sorun hediye değil hediyenin hazır olduğunu belirtmiştim 😅
Pastalı kutlama olmasada mesala bi hediye alabilirsin, takım tutuyorsa forma, saat vb. 🥰
hediye aldım takıma cok takıntılı değil gömlek giymeyi sevdiği için siyah gömlek aldım ama nasıl verebilirim ki
diğer yorumlarda ailesiyle olan ilişkimi falan anlattım onlara bakarak tavsiyede bulunabilir misin
Ailesiyle değilde baş başa bi yere geçin bi akşam yemeği mesela, sonra hediyeni takdim edersin?
akşam yemeğinde de şöyle bi sıkıntımız var vejeteryan değilim ama et tavuk gibi şeyleri hic sevmiyorum yiyemiyorum yani dışarda da yicek bişeyimiz kalmıyo o kebap gibi şeyleri cok severken ben yıllar önce yemiştim mesela ama
Salata balık yersin olmaz mı
yasadıgım yerde öyle bi lokanta restoran yok maalesef kfkdlflflfms ama ikimizin de baklava tatlı takıntısı var ve aklıma şöyle bişey geldi önce bi kafede lavaboya diye gidip elimde pasta ve hediyeyle gelicem ertesi gün o gömleği giyip ikimiz de şık bi şekilde güzel bi baklava salonuna gitsek akşam güzel fotoğraflar çekinsek falan nasıl bi fikir olur
Bence süper kanka dene bunu 😉
Ekler misin beni soru sorcaktim sorumu yanıtlamıştın😊
ekledim
Kendin yapacağın kek pasta vs. onu cok daha mutlu eder
ben de öyle yapmayı düşündüm yaptığım şeyleri cok beğenerek yiyor fakat onu yaptıktan sonra nerde kutlucagımı bilemedim cünkü parkta kutlamak istemiyorum sadece banklar var kutlayıp bişey yemelik bi ortam yok ayrıca gitcegimiz zaman hep gelip beni aldığı icin önceden gidip ayarlıcagım bişey olmalı yani pasta yapıcaksam o an elimde olmamalı
ben erkek olarak ne isterdim diye düşünüyorum kendi fotonuzun olduğu bir hediye alabilirsin çiçek sepetinden ben sevdiğim kıza spotify plağı almıştım
ya hediye kısmı tamam polodan siyah gömlek aldım ama nerde naparak ne şekilde verebilirim bi erkek olarak yer falan önerisinde de bulunur musun rica etsem 😇😇😇
cafe olmak zorunda degil parkta da kutlayabilirsin pastayı alırsin orada onu beklersin kutlarsn
gitçeğimiz yere tek gitmemi istemiyo cünkü baya uzak beni alıp öyle gidiyoruz hem de aramızda cok sıkı bi bağ oldugu icin kücük bi pastayla orada klasik günlerimiz gibi oturmak istemiyorum
o zaman cafe iyidir veya piknik
ablaları var eniştesine kadar tüm ailesi beni biliyo annesiyle bi kere konuştum bana hediye falan gönderdiler benim ailesinden birine mesela ablasına mesaj atıp yardım almam ya da onlarla plan gibi bişey yapmam cok ani ve saçma mı olur bi erkek olarak ne düşünürdün
yani ben pek büyük sevmem kendi aramızda olması daha iyi olur diye düşünürüm
büyük değil ki annesi babası ablaları normal kendi aralarında kutlarken yanında ben de olucam