O gün unuttu veya başka gün sanıyordu kutlamadı siz kırılıp tepki koyunca "umurumda değil senin doğum günün" dedi sebep siz tepki koydunuz diye ve buluştuğunuzda da yine unuttu sonra söyledim sanıp iddia etti ama söylemedi ve kırılmanıza rağmen kutlamadı asla. Kutlar mıydınız? Ailesinden 4 kişiyi kutladı. Bir tek sizi kutlamadı.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilim kutlar beni
Kutlamazdım ve bana o derece değersizmişim gibi davranan insan artık sevgilim olmazdı
Kutlamadığında ben tepki koydum baya bir. Koyduğum tepkiden dolayı üste çıktı. Eylül ayıydı bu arada. Ortasına gelmeden hem de. O zamandan bu zamana hiçbir şey yok. Her doğum günü olunca trip attım ailesinde 4 kişininkini kutladı. Koyduğum tepki de kutlamadın doğum günümü bile bilmiyorsun diye tripti kötü söz değildi ben gidiyorum cümleleri falan en fazla. Ben trip atınca umurumda değil demişti sinirlendiğim için söyledim demişti şimdi söyleyince hatırlamıyorum diyor. Ben çok alınmıştım ve aylar geçmesine rağmen kırgınım
Yerinde olsam bu kişiyle ilişki yaşamaya devam etmezdim
Sana değer vermiyor çünkü.
Benimle fotoğraf da çekilmiyor yan yana olunca çirkin çıkacağım diye korkuyor ama değer verdiği de bir sürü şey var sana hak veriyorum bu konularda bana değer vermedi. Birçok şey de yaptı ama onların dışında annesine ve kız kardeşine anlattı. Tabii 1.5 yıl olacak neredeyse ve yakında 30una giriyor bir zahmet söylesin aslında ama. Benim kafamda soru işaretleri var
İçinde şüphe bırakıyorsa ve sana kötü hissettiriyorsa o kişi senin için doğru insan değildir. Ama yine de sen bilirsin
Beni sevdiğine dair şüphem yok seviyor ama evet kötü hissettiriyor ve baya ilerledik çevresi biliyor ilişkimizi bu aşamada bitirmek de kolay değil. Yine de kötü hissediyorum bu kadar ilerlemeye rağmen onun isteğiyle 1 tane bile fotoğrafımız yok birkaç tane sadaka gibi çektiği var ve hepsinde inan burnumdan geldi. Bazen bitirmek istediğimi söyleyip gitmek istiyorum ama onda da onu tanıyorum demediğini bırakmaz ama haklı derim çünkü umut verdim. Fakat beni kötü hissettiriyor. Kafamda soru işaretleri var farkında değil. Bir tek bu konular değil. Çok iyi yanları da var ama şunu düşünüyorum onun çok iyi yanları başkalarında da var en azından bu konularda bu kadar mutsuz olmazdım. Onu yarı yolda bırakmış olurum. Ve dayanmak da benim için zor olur. Birbirimizi seviyorken ayrılmış oluruz ama ben böyle kötü hissettiğim için ayrılmak istiyorum. Benim için ne kadar önemli şeyler olduğunun farkında ama ayrılmayı isteyecek kadar olduğunu biliyor mu bilmiyorum. İnstagram a yazmak istiyorum birlikte fotoğraf koymak istiyorum diyor fotoğraf koyma işi de en son ben yine kırılınca söylemeye başladı. Birlikte çekilemeyen nasıl koyacaksa artık. Bir şey kaybetmedik daha çok çekiliriz diyor. 1.5 yılda neyi kaybetmedin Allah aşkına? Benim kalbimi kırdın.
Yarı yolda bırakmış olmazsın çünkü o isteksiz geldi bana.
İstiyor eminim ona
Çok kafasına takacak gibi hissetmedim. Hem ikiniz için de belki daha iyi olur.
Yok hayır sevdiğine eminim sadece diğer yönleri anlatmadığım için dışarıdan öyle gözüküyor ama çok ağlar çok acı çeker ve benim de içimden geçmeden beni bırakmaz. Arar hesap sorar yapar bir şeyler rahat durmaz. Nereden mi biliyorum? Yaşadım. Beni gerçekten seviyor. Seviyor çünkü o da çok fedakarlık yaptı. Beni ben olduğum için sevdi arkamda durdu. Sadece anlatmıyorum. Şimdi işim iyi ama işsizken ilişki kurdu. Benim için risk aldı. Gidemedi. Ben gittiğimde dr bırakamadı. Ama huysuzun teki işte
Kesinlikle kutlamamalisin yüzüne dahi bakmamalisin
Hemen kin tuttun diyecek ama öyle yapacağım kin tutacağım
Kin ile alakası yok kırıldığında gönlün alınmıyorsa sevdiğin insanın mutluluğu için, bu ilişki için çabalanmıyorsa bu ilişki gözden geçirilmelidir :)
Evet ben mutlu değilim
Ben kutlarım ayrıldıgım sevgılımın dahı kutladım
Umurumda değil dese bile mi?
Evet kaybedecek bıseyın yok
Sevgili olduğunuza emin misiniz
Salla gitsin sana başka kız bakarız
Ayrılmıyor ben gidiyorum desem bile
Vay yollu 🤣 yapıştı çocuğa bırakmıyor
Hayır
Kutlamam.