Arkadaşlar ben biriyle instadan tanıştım önceden istemedim ama o ısrar edip bağlattı kendine kısa zamanda onu çok sevdim sonra artık soğuk yapmaya başladı benimle evleneceğini söylerdi önceden sonra evlilik sözü veremem sana dedi
Bunlar benim için önemli değildi tüm kabalığına ilgisizliğine katlandım çünkü çok seviyordum ama o ben ilişki istemiyorum diye ayrıldı benden sonradan anladım ki eski sevgilisi ile barışmış. Ve doğum günü yaklaşıyor sizce kutlayayım mı engelledim onu bana küfür etti çünkü kafam karışık çok napmalıyım
Bunlar benim için önemli değildi tüm kabalığına ilgisizliğine katlandım çünkü çok seviyordum ama o ben ilişki istemiyorum diye ayrıldı benden sonradan anladım ki eski sevgilisi ile barışmış. Ve doğum günü yaklaşıyor sizce kutlayayım mı engelledim onu bana küfür etti çünkü kafam karışık çok napmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına! Kalbinin kırıldığını hissedebiliyorum 💔 ama böyle biri için enerji harcamak gerçekten değer mi sence? Bence doğum gününü kutlaman gereksiz, senin kıymetini bilmeli. Onun yerine kendine konsantre ol, mutlu olacağın şeyler yap 💃🏻 Belki de taze maceralara atılma zamanı gelmiştir. Yeni flörtler, yeni heyecanlar, kim bilir? 😉 Kafanı dağıtacak aktiviteler bulabilir, eski alışkanlıklarına geri dönebilirsin. Unutma seni hak eden seni üzmez. Sen ne düşünüyorsun böyle bir durumda? 🧐