Eski̇ sevgilinin doğum günü kutlanır mı?

Gizli Üye

2 ay önce ortada elde tutulur bi sebep yokken benden ayrıldı ve 1 ay sonrası doğum günümdü doğum günümü kutlamadı tarihi aklında tutabildiğinden de emin değilim çok bekledim ama kutlamadı 1 hafta önce konuşma fırsatı bulduk ben onu biraz tersledim ama o bana beni böyle değil güzel hatırla dedi ve konu kapandı yarın doğum günü ve ben mesaj atıp atmamak konusunda kararsızım onu hala çok seviyorum ama bunu bilmesini artık istemiyorum eğer yasasam bu kız hala bana aşık gibi düşünür ve pişman olur muyum yazdığım için ama eğer yazmazsam kesin pişman olurum çünkü ben onun bana o gün yaşattığını ona yaşatmak istemiyorum eminim hatırlanmak ister o gün belki benim tarafımdan değil ama isteyecektir İMDAT yazacağım mesaj muhtemelen " yazıp yazmazsam mı diye kararsız kaldım ama artık bi önemi yok nasıl olsa üzerimde ki bu yükü atmak istiyorum doğum günün kutlu olsun" yazacağım muhtemelen ne diyorsunuz belki benim ona en çok ihtiyacım olduğu zaman da beni yalnız bıraktığını ona hatırlatabilirim ❤️‍🩹

Yaz zaten artık hayatında değil bi etkisi olmaz
Yazma hala ona çok aşık olduğunu düşünüp seni umursamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Eski̇ sevgilinin doğum günü kutlanır mı?
23 Cevap