Eski sevgilimle tekrar başladık ama sevgilimin başkasına aşık olup acı çektiğini öğrendim böyle durumda ne yapmalı?

Üniversitede aynı bölümdeydik çok güzel ilişkimiz oldu 2 yılda sürdü. Ben istemesemde o ayrılmak istedi. Ayrıldık ama arkadaşlarımız iş ortamımız hiç değişmedi, arkadaş olarak devam ettik. Ben onu sevmekten vazgeçmedim. Tabi araya başka insanlar girdi çıktı. Onun takıldığı kızlar olduğu zaman kıskanıyordum ve o da kıskansın diye 2 kez sevgili, bir kez de fb ilişkim oldu. Ayrıldıktan 2 yıl sonra onun evindeyken (arada onda kalırdık) yakınlaştık. Eski resmiyet kaybolmuştu ve artık tekrar beraber olmaya başladık ve ilişkimiz tekrar başladı. İlişkimizin 5. Ayında aslında aşk acısı çektiğini unutmaya çalıştığını öğrendim. Nişanlı bir kıza aşık olmuş kıza aşkını ilan etmiş kız reddetmiş nişanlısı öğrenince sevgilimi kızın abisiyle beraber dövmüşler. Yine de seviyorum demiş. Bütün bunları bana arkadaşım anlattı çünkü arkadaşım kızın abisinin eşinin arkadaşı. Kızı da tanıyorum, çalıştığım mağazadan alışveriş yapan müşterilerden biri.. sevgilimi her şeyde bir hayır vardır diyerek ilişkimizi güçlendirmeye çalıştık. Birlikte yeni şeyler denedik (paraşütle uçma, uzak doğu savunma sanatı, atıcılık) vs birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz zor zamanları da beraber aştık. Ama ilişkimiz iki yıl oldu tüm bunlar yaşanırken (kız evlendi bu arada evlendiği günü zor geçirdik) kız evleneli 6 ay falan oluyor ama artık unutmuş olmalı diye düşünüyorum bizim ilişkimize dair yatırım ileri dönük evlenme düşüncesi ne zaman oluşur. Kızı unutmamış olabilir mi? Bizimle ilgili düşüncesi ne zaman netleşir?

Eski sevgilimle tekrar başladık ama sevgilimin başkasına aşık olup acı çektiğini öğrendim böyle durumda ne yapmalı?