Geleneksel Sevgililer Günü Sembol Çift anketimize hoş geldiniz...
Bekarlık sultanlık derler ama sevgilisi olanlar da bence bu hayatı yaşıyor! Önümüzde bekarların depresyona, çiftlerin romantizme doyduğu gün olan Sevgililer Günü var.
Sevgililer Günü’ne hazır mısınız? :)

Şimdi orada bir duralım, KScanlar oylamayı çok sever, bu iş bizden sorulur biliyorsunuz :) O halde, 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, biz de "Çiftler Arenasını" başlatalım ve geleneksel sorumuzu sorarak, siz güzel KScanların oylarıyla şampiyon çiftimizi seçelim!
Sevgililer Gününde gözlerimizden kalpler çıkartan, en gencinden en olgununa yaşadığı aşkla dillerden düşmeyen, biz de böyle aşklar yaşar mıyız diye çatlatan yılın en çok konuşulan Sembol Çifti bu yıl hangi çift?
Aşk, tutku, romantizm dendiğinde ilk akla gelen, “Ah, onun yerinde ben olsaydım!” dedirten ve en önemlisi onları yan yana gördüğümüzde aşka inancımızı pekiştiren aşıkların hakkını verelim ve seçimimizi yapalım.
Birbirlerine olan tutkularıyla gündemi sarsan bu çiftlerden favorimizi seçme zamanı! Senin favori çiftin hangisi, neden?
Yorumlarda buluşalım...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Benim favori çiftin kesinlikle Pınar ve Kaan. ❤️ İkisi birbirine çok yakışıyor. Özellikle sevgililer gününde zirvede yer almaları gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ikisi tencere kapak misaliler. O yüzden sonuna kadar Pınar ve Kaan'ı destekliyorum.
⭐M@llar m@lları bulmuş, KS de de herkesin gözü önünde takılıp herkesi yakın arkadaş ve hatta abla kardeş/abi kardeş olduklarına inandırdıklarını zanneden süzme m@l çiftler gibi. Gerçekten kaliteli çiftlerin kim olduğunu biliyoruz zaten⭐
Hiç biri ama sırf seçmiş olmak için Hande Erçel - Hakan Sabancı diyorum. ve zaten kimsenin sevgililiği de beni ilgilendirmiyor. kendim bulamadım zaten.
Zeynep ve Ali Can'ın olduğu yerde rekabete girmeye gerek yok arkadaşlar. Zeynep Bastık aşkını buldu bence :) Ali Can ile çok yakışıyor. Bu arada boy farkının olmasına rağmen birbirine bu kadar yakışan bir çift daha önce görmemiştim.
Şükrü Özyıldız'ı genel olarak örnek alıyorum; tarzı, duruşu vs. Ayrıca sevgilisi Sibil ile de çok iyi bir ikili olduğunu düşünüyorum. Favorim hiç kuşkusuz Sibil ve Şükrü...
Bunlardan hiçbirine vakit ayırabileceğimizi zannetmiyorum
Simay ve Halit tabii ki.
Zeynep Bastık- Ali Can çifti
Bi cover gelir mi be
Zeynep Bastık harika sesiyle birçok eski hit sarkıya cover yapar ve bence fena halde de tutar. Yapsa keşke.
Şaka yapmıştım aman duymasın ha yapar bak nsjs
İlayda Alişan ve Oğulcan Engin diyorum
Denemediği zengin playboy kalmayan Hande ile gecelik aşkların adamı ailesinin adı sanı zenginliği olmasa muhtemelen bakkal bile işletemeyecek Hakan 'ı bu listeye nasıl koydun acaba.
Bunların aşkımı örnek?
Bunların kalbine giren çıkan kişi Avcılar - söğütlüçeşme metrobüs hattının günlük seferinden fazladır.
Şıklara koyulmamış ama ben Fırat-Ceyda ikilisine oy veriyorum.. YouTube da ızlıyom samımı gelıyor lar.
Ay cidden şöyle tatlı çiftler varken bu şıklardakini kim seçiyor ya şaka gibi
@öğrenimelemanı yani
Geçen bir haber okudum. Bu ilk 10 ünlüye erkekler deli oluyor diye başlık atılmıştı. Aralarında hamde erçel vardı. Cidden mi felan dedim içimden. Ünlü olunca insanımız biraz abartıyor mu sanki ya da iki meme g. t görünce ne değişiyor anlamıyorum. Ülke olarak her yönden aşağıda olduğumuzu fark ettim..
Bunlardan birisine oy verip sevgiye küfür edemem. Hepsi birbirinden kötü.
Bu listeye Mehmet Ali yi koymak..
Ne yaşıyorsunuz yahu :D
hiçbiri
para ile mutlu çiftler sadece
hele bir para olmasın bakalım
mutlu sadık çift arıyorsanız bir köye gidin
hayırlı akşamlar
Ben hiç birini tanımadığım için ve sadece hande ercelin dizilerini bildiğim için onu seçtim ve sevgili sözcüğüne inanmadığımi eklemek isterim 😁🤗ve günaydın
Bizene başkasından önemli olan benim kimsenin ilişkisi umrunda değil ben sevilmiyorum kendime göre iyi biri bulamadım maalesef sevmedi başkasınımı düşüneyim bide
Biz bunları sembol olarak düşüneceksek boşuna hayal kurmuş oluyoruz. Bunlar vitrin beraberlikleri.
Zeynep Bastık görünce tiksiniyorum ya 🥲🤷🏼♀️.
Simay ve yanındaki çocuk digerlerinden daha samimi geliyor 💕
MAE denen şahsın da listede olması şahin kaa nın veya Johnny Sinsin olması kadar saçma bence?
simay ve halit hariç hepsi miğde bulandırıcı.
Bunları kim dayatıyor bize, Hiç biri diyorum
Hande Erçel - Hakan Sabancı harika bir çift umarım her zaman mutlu olurlar 😊🌹
Bence hiçbirisi. Mühim olan benim sevecegim kadin
başkalarının ilişkiler hiç umurumda değil
hatta çokta umurumda
Şıklar çok aradınız mı direk maliye verdim ya
Halit Özgür Sarıyı yakışıklı buluyorum ondan dolayı ben seçimimi onlardan yana kullanıyorum 😂
Pınar ve kaan dedim kaan biraz iyi birine benziyor diye yoksa hicbiri derdim
Hiç biri. Bunları bize sembol çift diye yutturamazsiniz
Sesi için Zeynep Bastik, beğendiğim çift yok
tabiki de gülseren ve mehmet ali erbil :D :D :D
Pinar Denizzz hayranim Pinar cok cool bir insan🙂
Her zaman ki gibi Simay ve Halit dizi aşkı olmuş hep böyle oluyor zaten
Zeynep Bastık hayranıyım çok güzel şarkıları var
Şıkların hepsi kötü Şükrü ve Sibil ne ara sevgili oldu lo
Zeynep Bastık - Ali Can Ayyıldız Mehmet Ali Erbili de mi aldınız kızı yasındaki kadınla geziyor
Valla oyuda almış skkskkss
Sorma ya 😂
Devir bozuldu
Sorma çok
Magazin boş iş
Rahat bırakın adamları
Bu nedir ünlü diye rahat bırakmıyor sunuz
Handenin sahte ilişkilerine inananlar var bir de kızın iliakileri samimi gelmiyor üstelik herkesle olan Hakan Sabancı ile
Açık konuşayım hiç beni ilgilendirmiyor ve hiçte ilgimi çeken bir konu değil. İlgilenen arkadaşların görüşleri daha doğru olur.
Hiçbiri Simay Halit & İlayda Oğulcan cifleri diğerlerine göre iyidir!
Maliye oy kullandım çocukken çok güldük sayesinde 😅
hande erçelin olması komik kendisi para avcısı kaşarın teki yeteneksiz sadece yüzü güzel çekici bile değil zeynep bastık kanka diye bi erkeğin kucağında dans eden gereksiz kadın
Benim çift bu listede yok ama Simay ile Halit sevgilimi oldular be hiç haberim yok.
ıy bana ne bunlardan ya hepsi de yapmacık samimiyetsiz ilişkiler
simay barlas tabiki
Rastgele seçtim. Bu konuları takip eden biri değilim
Memet ali erbil cok iyi insan.
Kendisi cok durust iyi ahlakli
Sadece o olsa bile hepsinden iyidr
Halit özgür sarı ve simay barlas aşırı yakışıyorlar ve bence onların aşkı diziden sonra devam edecek çok doğal bir enerjileri var
Evlensinler Çocukları olsun mutlu olsunlar rüyam halsim
Sanki gerçek aşk yaşıyorlar da biz de burada değerlendirmeye alacağız.
Simalar yüzler yakın uyum olasılığı var gibi göründüğünden.
Hiç biri! Bunlar ne yaaa 🤣🤣🤣🤣 Başka çift mi bulamadınız!
Romeo ve Juliet benim seçimim.
simay diyim hadi
Halil özgün sarı
Handə Erçel -Hakan Şabancı
Zeynep Bastik bence çok tatlılar
Hiçbiri, banane onlardan
Hiçbiri şıkkı yok muu
Rastgele birini seçtim...
Sibil ile Şükrü diyorum.