Aşk İlişkileri 1 ay Sevgililer gününe sevgili ile mi gireceksiniz? kfsfener5 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sevgililer gününe sevgili ile mi gireceksiniz? Sevgililer gününe sevgili ile mi gireceksiniz? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
КлвдияивановнаFenomen Takip Et Master Yaş: 36 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Tekirdağ Eyvallah Çünkü aşırı aşırı gereksiz artık şu sevgili işi çok midemi bulandırıyor 0 0 Yorumla
halil233 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Hayır sevgilim yok hatta şöyle diyim konuştuğum öyle ciddi bir kızda yok hatta hiç kız yok 😂 0 0 Yorumla
33JETT33 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 ay Ben 15 Şubatı Bekliyorum 0 3 Yorumla kfsfener5 1 ay Niye? Yorumla 33JETT33 1 ay 15 Şubat Saplar Günü 😂 Yorumla kfsfener5 1 ay Güzelmiş Yorumla
Asrdf Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% 1 ay Yalnız 0 2 Yorumla srtcbrk Yeni 1 ay hala gec degil 🙂 Yorumla srtcbrk Yeni 1 ay bi teklifim var ! biz 1 gun önceden sevgili olalim 15 subatta istersen ayriliriz... en azindan 14 subati sap gecirmemiş oluruz? fena fikir degil mi? 🤔 ksjsj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tekirdağ Eyvallah Çünkü aşırı aşırı gereksiz artık şu sevgili işi çok midemi bulandırıyor
Hayır sevgilim yok hatta şöyle diyim konuştuğum öyle ciddi bir kızda yok hatta hiç kız yok 😂
Ben 15 Şubatı Bekliyorum
Niye?
15 Şubat Saplar Günü 😂
Güzelmiş
Yanlız 😑😞
Yalnız
hala gec degil 🙂
bi teklifim var !
biz 1 gun önceden sevgili olalim 15 subatta istersen ayriliriz... en azindan 14 subati sap gecirmemiş oluruz?
fena fikir degil mi? 🤔 ksjsj
Hayir manita yok