Aşk İlişkileri Sevgililer günü yaklaşıyor. Sevgilin Var mı? Nadıyekrhn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 En sevdiğim kare❤️Sevgililer günü yaklaşıyor. Sevgilin var mı yok mu? Sevgililer günü yaklaşıyor. Sevgilin Var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı. Bir hafta öncesine kadar vardı ama şu an yalnızlar rıhtımına demir attık👑Böylesi belkide daha iyi 1 4 Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Öyledir:)) Yorumla KingARHTHUR 7 ay 🤝🤝👑🤟 :)) Yorumla Denizkaya514 7 ay Dün ile demiri bende attım 🤣 Yorumla KingARHTHUR 7 ay @Denizkaya514 hayırlı olsun burası çok kalabaliklasmaya başladı 🤭🤭 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 65% 7 ay Yok ya maalesef. Evliyim. Hayırlısı ise olsun bir sevgilim 😂 1 8 Yorumla HarbiQueen 7 ay Evlenmeseydin abicim o zaman maalesef diyor birde Yorumla ErtugrulKARTAL1903 7 ay @HarbiQueen işte o hatayı 12 yıl önce yapmamam gerekirmiş. Sonradan anladım. Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Ahahahah. Buraya yazılır mı linç yersin demediler mi @ertugrulkartal1903 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 7 ay Aman boş ver. Dinime sövenler de Müslüman olsalar 😀 Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Öyle ama yazıyorlar işte 😀 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 7 ay Salla gitsin. 3 günlük dünya da ne canımı sıkacağım buradakilere 😂 Yorumla Denizkaya514 7 ay Umarım eşin gerçek yüzünü görür haksızlık bu yaptığın Yorumla ErtugrulKARTAL1903 7 ay @Denizkaya514 tanımadan neler yaşandığını bilemeden konuşma Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yeter artık sevgililer günü sorusu gormekten bıktimmmm 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Tamm reis sakın😀 Yorumla metropoltilkisiii 7 ay 😄😄 Yorumla
fsociety6 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% 7 ay Çok fazla önem verdiğim için değil fakat bu sevgililer gününe yalnız gireceğim için hayatımın tek aşkı Annem’e güzel bir hediye alacağım. 3 0 Yorumla
adamınbiri_06 Takip Et Yoda Yaş: 34 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı. Yok. Bu ara sevgililer günü ile ilgili be çok soru soruluyor. 2 8 Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Hiç denk gelmedim 🙈 Yorumla adamınbiri_06 7 ay Bana mı denk geliyor hep ya 🤦🏻♂️😂 Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Yok olduğu için 😀 Yorumla adamınbiri_06 7 ay Olabilir 🤔 algıda seçicilik Yorumla bsrtpl 7 ay aynen ya ne sevgililer günüymüş ya ya 😂😂😂 Yorumla bsrtpl 7 ay bir giriyorum 3 5 kişi sevgili gün diye diye post atiyo bihtik😂 Yorumla adamınbiri_06 7 ay Aman bana ne paylaşsınlar benlik bir durum yok 😂😂😂 Yorumla bsrtpl 7 ay 😂😂 Yorumla
Blueeeman34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Uzun süredir yok. Etrafta bu kadar karakteriz insan varken olmasin 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% 7 ay Hayır yok olsa da sevgililer gününe önem vermiyorum 1 0 Yorumla
iamcan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 97% 7 ay yooook yüzüme vurmayın artık adsofapsğdofğapd 1 0 Yorumla
Γιατί Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 99% 7 ay Ya daha 3 gün var dur bakalım 3 günde ne olur ne biter hiç belli olmaz. 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Acele etmeye gerek yok.Clupa girerken kapıda bile bulunur. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay yok :( o değil biz gayler icin hadi zor diyelim , insan az. bircok heteronun da yok cok ilginc. ben gay olmasaydim kesin olurdu sevgilim 1 0 Yorumla
Kucukpipilierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 7 ay 40 yaşına gelmişsin hala 15 yaşındaki kızların sevdiği şeyleri seviyorsun. Kendini hiç mi geliştiremez insan 1 2 Yorumla Kucukpipilierkek 7 ay Instagram'da da 38 takipçisi var f*ck off yazmış Allah'ım bu kokolar nereden kazanıyorlar anlamsız kibirlerini Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Sakin ol reis 😀 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevgili ne yeniyor mu 🤔😂 2 2 Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Kullanılıyor😀 Yorumla FiqHtShoT 7 ay Benim sevgilim olsa onu kullanmam severim ilgimi veririm 😊 Yorumla
dilerawq Takip Et Xper 1 Yaş: 19 7 ay Var ve güzel bi hediye hazırlıycam. Bi siyah kutuya aynı marka ama farklı kokudan iki parfüm bi saat bi yazılı çakmak ve bi kupa 2 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Randevu defterim dolu sjsjs , 0 0 Yorumla
Relaksss Takip Et Xper 4 Yaş: 49 7 ay Üzgünüm yok tabiki boynu bükük bir sevgililer günü nasıl biticek o gün tam bir işkence 1 3 Yorumla hepmeraktanyha 7 ay Bu kadar büyütmesen mi her gün nasıl bitiyorsa o gün de öyle bitecek çok da şaapma Yorumla Relaksss 7 ay Tamam yok dedik niye hala yaraya tuz ediyorsun acı çekmemek seni mutlumu ediyor Yorumla hepmeraktanyha 7 ay Hshsjsjsjss Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 180,6b cevap paylaştı. Sevgilim yok. 2 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eşim var , o benim herşeyim..❤️ 2 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 53,6b cevap paylaştı. Yok valla :D 1 4 Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Aaa olmadi ama 😀 Yorumla emre00 7 ay Buluruz o güne kadar :D Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Sana güveniyorum 😀 Yorumla emre00 7 ay Bende :D Yorumla
_____x_X_x_____ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır yok sevgilim maalesef 😔😔 1 0 Yorumla
mert9135 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 43% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Motorumla çıkarız gezmeye 🤭 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hiç olmadı ve yok 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 11,7b cevap paylaştı. Keşke olsaydı olmadi 1 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. abaza site ya ne sevgilisi, millet yalnız 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Sevgili kullanmıyorum 1 2 Yorumla morgpiyanisti0 7 ay Hdjwksjwskqksnws Yorumla s Boavistaa 7 ay Xjjgogsjf Yorumla
Unbreakable43Y Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 83% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sorular sorular : ) 1 5 Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Cevaplar 😀 Yorumla Unbreakable43Y 7 ay Sustu bu gece karardı yine ay,Kaldı geriye cevapsız sorular...: ) Yorumla Unbreakable43Y 7 ay Benle ilgili değil şarkı , sözleri güzel soruya da uygun oldu gibi : ) Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Aynen :)) Yorumla Unbreakable43Y 7 ay : )) Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 39 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sevdiğim arkadaşlarım var ama sevgilim yok 1 0 Yorumla
Querasma Takip Et Guru Yaş: 36 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok o tarihe kadar da yetişmez zaten 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 7 ay Yok senin var mı? 1 2 Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 7 ay Senin sevgilin çok şanslı adam 🥰 Yorumla
Zena24356 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yoktur 2 0 Yorumla
hahhhhhdsdsfhjklş Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Yok ama bakacaağaaz 1 0 Yorumla
smileyyy_ Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 91% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Yine yok 1 0 Yorumla
florasann Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 93% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. Yokk 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır yok. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır yok… 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olamaz 1 0 Yorumla
morgpiyanisti0 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 96% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Yoookkk 1 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 93% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yokkk 1 0 Yorumla
Klasbey3596 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Yok beee 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır sevgilim yok. 1 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 71% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok galiba 1 0 Yorumla
Yağmurrluu Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır yok. 1 0 Yorumla
Sarikirmiizii Takip Et Guru Yaş: 28 7 ay Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. kocam var 1 0 Yorumla
beyzadesuyu Takip Et Xper 6 Yaş: 34 7 ay Filmi izledin mi 1 4 Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Evet Yorumla beyzadesuyu 7 ay Sahnelerin gerçekliği peki sence Yorumla Nadıyekrhn 7 ay Şahane Yorumla beyzadesuyu 7 ay Trende temizleme sahnesi normal mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bir hafta öncesine kadar vardı ama şu an yalnızlar rıhtımına demir attık👑
Böylesi belkide daha iyi
Öyledir:))
🤝🤝👑🤟 :))
Dün ile demiri bende attım 🤣
@Denizkaya514 hayırlı olsun burası çok kalabaliklasmaya başladı 🤭🤭
Yok ya maalesef. Evliyim. Hayırlısı ise olsun bir sevgilim 😂
Evlenmeseydin abicim o zaman maalesef diyor birde
@HarbiQueen işte o hatayı 12 yıl önce yapmamam gerekirmiş. Sonradan anladım.
Ahahahah. Buraya yazılır mı linç yersin demediler mi @ertugrulkartal1903
Aman boş ver. Dinime sövenler de Müslüman olsalar 😀
Öyle ama yazıyorlar işte 😀
Salla gitsin. 3 günlük dünya da ne canımı sıkacağım buradakilere 😂
Umarım eşin gerçek yüzünü görür haksızlık bu yaptığın
@Denizkaya514 tanımadan neler yaşandığını bilemeden konuşma
Yeter artık sevgililer günü sorusu gormekten bıktimmmm
Tamm reis sakın😀
😄😄
Çok fazla önem verdiğim için değil fakat bu sevgililer gününe yalnız gireceğim için hayatımın tek aşkı Annem’e güzel bir hediye alacağım.
Yok. Bu ara sevgililer günü ile ilgili be çok soru soruluyor.
Hiç denk gelmedim 🙈
Bana mı denk geliyor hep ya 🤦🏻♂️😂
Yok olduğu için 😀
Olabilir 🤔 algıda seçicilik
aynen ya ne sevgililer günüymüş ya ya 😂😂😂
bir giriyorum 3 5 kişi sevgili gün diye diye post atiyo bihtik😂
Aman bana ne paylaşsınlar benlik bir durum yok 😂😂😂
😂😂
Uzun süredir yok. Etrafta bu kadar karakteriz insan varken olmasin
Hayır yok olsa da sevgililer gününe önem vermiyorum
yooook yüzüme vurmayın artık adsofapsğdofğapd
Ya daha 3 gün var dur bakalım 3 günde ne olur ne biter hiç belli olmaz.
Acele etmeye gerek yok.
Clupa girerken kapıda bile bulunur.
yok :( o değil biz gayler icin hadi zor diyelim , insan az. bircok heteronun da yok cok ilginc. ben gay olmasaydim kesin olurdu sevgilim
40 yaşına gelmişsin hala 15 yaşındaki kızların sevdiği şeyleri seviyorsun. Kendini hiç mi geliştiremez insan
Instagram'da da 38 takipçisi var f*ck off yazmış Allah'ım bu kokolar nereden kazanıyorlar anlamsız kibirlerini
Sakin ol reis 😀
Sevgili ne yeniyor mu 🤔😂
Kullanılıyor😀
Benim sevgilim olsa onu kullanmam severim ilgimi veririm 😊
Var ve güzel bi hediye hazırlıycam. Bi siyah kutuya aynı marka ama farklı kokudan iki parfüm bi saat bi yazılı çakmak ve bi kupa
Randevu defterim dolu sjsjs ,
Üzgünüm yok tabiki boynu bükük bir sevgililer günü nasıl biticek o gün tam bir işkence
Bu kadar büyütmesen mi her gün nasıl bitiyorsa o gün de öyle bitecek çok da şaapma
Tamam yok dedik niye hala yaraya tuz ediyorsun acı çekmemek seni mutlumu ediyor
Hshsjsjsjss
Sevgilim yok.
Eşim var , o benim herşeyim..❤️
Yok valla :D
Aaa olmadi ama 😀
Buluruz o güne kadar :D
Sana güveniyorum 😀
Bende :D
Hayır yok sevgilim maalesef 😔😔
Motorumla çıkarız gezmeye 🤭
Hiç olmadı ve yok