Knk yanlıs anlama ama cok vasat artık boyle kutular erkekler mutlu olmuyor bence boyle ince dusunulmus seylerden kadınlar daha mutlu oluyo ilişki uzmanları bile diyoki kadınlar görsel hediyelerden erkekler kullanabilcekleri hediyelerden hoslanır diyolar
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
kullanabileceği şeylerden aldım zaten :) ama son dakika da fikir değişimi yapabilirim güzel bi öneri çıkarsa.
Anladım ozaman nett cok begenır ben cıkolata bos sozlerle dolu bi kutu sanmıştım oyızden bu yorumu yaptım 🙏🏻 insallah begenır allah mutlulugunuzu daim etsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Knk yanlıs anlama ama cok vasat artık boyle kutular erkekler mutlu olmuyor bence boyle ince dusunulmus seylerden kadınlar daha mutlu oluyo ilişki uzmanları bile diyoki kadınlar görsel hediyelerden erkekler kullanabilcekleri hediyelerden hoslanır diyolar
kullanabileceği şeylerden aldım zaten :) ama son dakika da fikir değişimi yapabilirim güzel bi öneri çıkarsa.
Anladım ozaman nett cok begenır ben cıkolata bos sozlerle dolu bi kutu sanmıştım oyızden bu yorumu yaptım 🙏🏻 insallah begenır allah mutlulugunuzu daim etsin
yok çikolata bana saçma geliyo hediyelerden çok çikolata kutusuymuş gibi , inşallah teşekkür ederim :)
O ne ya giyilmiş sudyen falan koy
hahaha şakacı seni
Direk kartondan bir şey yap
mesela?
Güzel güzel semboller yok mu kafanda zaten
ya da kırtasiyelere bakıcam güzel bişey görürsem alırım...
Bak o da olabilir netten de olabilir özelden yazsana bana bı
internetten çok sipariş verdim... tamam yazayım.
Yeniden mi
ahsap cubuklardan kutu
Battaniye
Bal kavanozu