Kişilik & Karakter Soru aşağıdaaaaa? ANormalizm Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şuraya herkes en sevdiği eşyasını yazsın 😃Me : kulakılığım 😃 Soru aşağıdaaaaa? Cevapla Sevgi Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,5b cevap paylaştı. Sigaram ve zippom.. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Benim bütün eşyalarım çok değerlidir hiç birisini diğerinden ayırt edemem olmaz 1 0 Yorumla
pembe_okyanus222 Takip Et Xper 5 Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Ama sadece birini seçemem ki olmaz ben hepsi diyorum 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 124 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,3b cevap paylaştı. Telefonum 0 0 Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı. Telefonum 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hamur makinem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sigaram ve zippom.. Keyifli geceler..
Benim bütün eşyalarım çok değerlidir hiç birisini diğerinden ayırt edemem olmaz
Ama sadece birini seçemem ki olmaz ben hepsi diyorum
Telefonum
kalem
Telefonum
Hamur makinem
Kulaklığım