2.5 aylık bı ilişkim vardı sürekli soğuktu ama sevdiğini söylüyordu yanımda iyiydi mesajlara gelince soğuktu neden böylesin diyince yapım böyle diyordu bundan önce 2 kere ayrıldım ikisinde de ben barıştım hicbisey demedi ayrılalım dedim nasıl istersen dedi ama herkese de sevdiğini söyledi dün ben ayrıldım yine bişey demedi arkadaşı konuşmuş ona da sevdiğini söylemiş çok ilgi verirse onu yariyolda birakmamdan korkuyormus sizce seviyor mu tekrardan benmi barışmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bu durumda, ilişkinin gerçekten ne olduğunu anlamak için daha fazla ayrıntıya ihtiyacımız var. Ancak, sürekli soğuk davranan biriyle ilişki kurmak zor olabilir. İlişkinizde ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu belirlemek için biraz zaman ayırmak önemlidir. Eğer ilişkinizde samimi bir bağ ve güven yoksa, tekrar barışmak en doğru seçenek olmayabilir. Bu nedenle, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için açık ve dürüst bir iletişim kurmak önemlidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Sevmiyorum 2.5 ayda 2 kez ayrılmışsın yetmez mi seni seven biri uzakta da aynı olur
07 Yorumla- Soran1 yıl
E neden sevdiğini söylüyor ozaman bir soğuk bir sıcak neden ozaman
- Cevap sahibi1 yıl
Aşko Seni Seviyorum diyen herkes dürüst olsaydiii. hohoo soğuk sıcak olmaz seven sevdiğine onu yapmaz bırak onu gitsin sen seni gerçekten hakedeni bulursun
- Soran1 yıl
Ama bı insan sevmediği biriyle neden 2.5 ayini boşa harcasin ki
- Cevap sahibi1 yıl
Aşkım sen şu an ben ne desem de kabul etmeyeceksin çünkü o kişiden hoşlanıyorsun yaşa ve sonunu gör dersini ancak öyle alırsın
- Soran1 yıl
Sonu derken?
- Cevap sahibi1 yıl
Sen bu çocuğa o sana senin gibi yakın davranmadigi halde yakın davranirsan daha fazla o seni bırakır en sonunda ben sana söyleyeyim. Ya şimdi git durumu ona izah et ve ayrılacağını söyle ya da ilerde terk edil bu hep böyledir. Sen istediğin kadar hayatındaki insani affetmek için bahaneler ara. Eğer. sen onu ikaz edip duzeltmezse ayrılırsan o ya sana döner ya dönmez dönerse senindir donmezsede ztn senin hiç olmamıştır. Ben sana normal bir dost olarak anlatıyorum. Benimde başıma 5. Ayda benzeri ama bu kadar fazla değil gittim uyardım dedim dönerse benim dönmezse de gitsin ztn benim değil. Ne var ne yok söyledim ayrilacagimi anlayınca. kuş gibi oldu bir daha da öyle halt yemedi. Dene gör sende dönerse senin dönmezse ztn senin degildir
- Soran1 yıl
Anladım sagolll
- 1 yıl
Yine ayrılırsın
00 Yorumla - 1 yıl
O da çok pasifmiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi