Sağlık Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? (Sayfa 8) Doğadan Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 767 Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
redandroses Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ağrı kesici, hafifleten bitki çayları, mideyi şişirmeyecek miktarda hamur işi ve tatlı (şerbetli olmayan çikolatamsı kek tipi) 0 0 Yorumla
Gizlinsanhk Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Aspirin 😐belimin ve karnımın ağrısından duramam yoksa..Ve duygusal şarkılar ya da videolar boll bol aglayabilmek için 0 0 Yorumla
galaksilii Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben regl dönemimde o kadaar duygusal oluyorum ki minicik biseyden dâhi etkilenip özellikle sevdiğime çok cektiriyorum alınıp Trio atarak 🤭🤭🙄 0 0 Yorumla
lilcer3n Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl regl olurken bana sıcak su torbası verin yeter birde dizi izleyip uyuyim bu kadar canım hiç çikolata falan çekmez 0 0 Yorumla
ÖfkemveBen Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Özel günlerde kendimi daha iyi hissetmek için sıcak şeyler içmeye Tabii ki çay şerbet veya bitki çayları 0 0 Yorumla
Eylemkrgg Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Regl dönemimde birine patlamak için bahane arıyom tüm sinirimi sıtresimi atmak ya da fazladan ilgi ve sevgi de olabilir 0 0 Yorumla
neriagabriel Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çikolata kendi sevdiğim müzikler bazen sessizlik sıcak bi duş güzel bı uyku ve bana sevgi verebilen herkes (annem babam kardeşim vs.) 0 0 Yorumla
HSNKRE Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hamileliği bilmem ama kızlar kesinlikle dertli şarkı işine girmeyin yani daha büyük bir işkence olamaz 0 0 Yorumla
Bilemedimismimi Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Birinin koşulsuz sevgisine ve onunla yaşayacağı huzurlu anlara. Bizi anlayan sorgulamayan insanlara ihtiyaç duyuyoruz bence. 0 0 Yorumla
Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Tabiki de doğadana ihtiyaç duyuyorum 😊 3 0 Yorumla
FilBöcegi00 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Vallah kadinlara özel ürünler olunca rahatlama geliyor 1 0 Yorumla
bnecakir Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl ya valla benim hafıza artık bir şey düşünemiyo sowjkdofjfc 1 0 Yorumla
Saf_kız Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Sıcak su torbası, yumuş mu yumuş bir yastık, çay ve çikolata 1 0 Yorumla
nurçikolataistiyor Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bolca çikolata ve sınırsız ilgi gösterecek her daim sarılabileceğim bir sevgiliye 1 0 Yorumla
Scorpiowomen Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Emzirme çayları işe yarıyordu. Birde boza çok ıse yariyor 1 0 Yorumla
Gülçin03 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bazen çikolata ya da sütlü tatlılardan yemek ve en BAŞTA olması gereken şey şu içmek... 1 0 Yorumla
novvvaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Birakin cayi corbayi, simsicak bi sarilmanin yerini hicbir sey tutmuyor 1 0 Yorumla
yildizalbay0033 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl çok çok teşekkür ederim doğadan, çok güzel bir düşünce 1 0 Yorumla
Elz2327 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Regl için güzel çaylar. diğer durum için bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Ayçaaalaarca Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Genellikle papatya çayı ve zencefil limon çayı belki birkaç defne yaprağı 1 0 Yorumla
aslı_demirey Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Özel günlerimde tek istediğim ilgi, çikolata ve iyi bir anlayış 🥰🦋 1 0 Yorumla
Opeldam Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sıcak su torbası sıcak içecekler ve çikolata 🙆🏻♀️ 1 0 Yorumla
olduozamaaannnnnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kendime çünkü o dönemlerde kendim olamıyorum sonucunda mantıklı düşünemiyorum 1 0 Yorumla
Bayan_Şapşik Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Rahatlama, sıcak, yanlızlık ve bolca dinlenme. E birde mecbur kalınca ağrı kesici :') 1 0 Yorumla
nazlısümer Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl bu bitki çayları çok rahatlatıyor regl döneminde çok sevindim böyle bir şeye 1 0 Yorumla
Kronos123 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Buna yanıtım her zaman kahve.. filtre olur Türk kahvesi olur her zaman 1 0 Yorumla
Azginbircitir Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl sıcaklık ve bana iyi hissettirecek birine ihtiyaç duyuyorum 1 0 Yorumla
rabiyyya Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sinirimi atabileceğim biri ve o kişinin bana deli gibi ilgi göstermesi 1 0 Yorumla
Düşlerülkesi97 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Güvendiğim insanlara ve tabiki hijyene ihtiyaç duyuyorum ve psikolojik destek 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ağrı kesici, hafifleten bitki çayları, mideyi şişirmeyecek miktarda hamur işi ve tatlı (şerbetli olmayan çikolatamsı kek tipi)
Aspirin 😐belimin ve karnımın ağrısından duramam yoksa..
Ve duygusal şarkılar ya da videolar boll bol aglayabilmek için
Ben regl dönemimde o kadaar duygusal oluyorum ki minicik biseyden dâhi etkilenip özellikle sevdiğime çok cektiriyorum alınıp Trio atarak 🤭🤭🙄
regl olurken bana sıcak su torbası verin yeter birde dizi izleyip uyuyim bu kadar canım hiç çikolata falan çekmez
Özel günlerde kendimi daha iyi hissetmek için sıcak şeyler içmeye Tabii ki çay şerbet veya bitki çayları
Regl dönemimde birine patlamak için bahane arıyom tüm sinirimi sıtresimi atmak ya da fazladan ilgi ve sevgi de olabilir
Çikolata kendi sevdiğim müzikler bazen sessizlik sıcak bi duş güzel bı uyku ve bana sevgi verebilen herkes (annem babam kardeşim vs.)
Hamileliği bilmem ama kızlar kesinlikle dertli şarkı işine girmeyin yani daha büyük bir işkence olamaz
Birinin koşulsuz sevgisine ve onunla yaşayacağı huzurlu anlara. Bizi anlayan sorgulamayan insanlara ihtiyaç duyuyoruz bence.
Tabiki de doğadana ihtiyaç duyuyorum 😊
Vallah kadinlara özel ürünler olunca rahatlama geliyor
ya valla benim hafıza artık bir şey düşünemiyo sowjkdofjfc
Sıcak su torbası, yumuş mu yumuş bir yastık, çay ve çikolata
bolca çikolata ve sınırsız ilgi gösterecek her daim sarılabileceğim bir sevgiliye
Emzirme çayları işe yarıyordu. Birde boza çok ıse yariyor
Bazen çikolata ya da sütlü tatlılardan yemek ve en BAŞTA olması gereken şey şu içmek...
Birakin cayi corbayi, simsicak bi sarilmanin yerini hicbir sey tutmuyor
çok çok teşekkür ederim doğadan, çok güzel bir düşünce
Regl için güzel çaylar. diğer durum için bilmiyorum.
Genellikle papatya çayı ve zencefil limon çayı belki birkaç defne yaprağı
Özel günlerimde tek istediğim ilgi, çikolata ve iyi bir anlayış 🥰🦋
Sıcak su torbası sıcak içecekler ve çikolata 🙆🏻♀️
Kendime çünkü o dönemlerde kendim olamıyorum sonucunda mantıklı düşünemiyorum
Rahatlama, sıcak, yanlızlık ve bolca dinlenme. E birde mecbur kalınca ağrı kesici :')
bu bitki çayları çok rahatlatıyor regl döneminde çok sevindim böyle bir şeye
Buna yanıtım her zaman kahve.. filtre olur Türk kahvesi olur her zaman
sıcaklık ve bana iyi hissettirecek birine ihtiyaç duyuyorum
Sinirimi atabileceğim biri ve o kişinin bana deli gibi ilgi göstermesi
Güvendiğim insanlara ve tabiki hijyene ihtiyaç duyuyorum ve psikolojik destek
Alıp deneyecegim tesekkürler.