Sağlık Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? (Sayfa 7) Doğadan Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 767 Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
Mrs_ezik Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl kadınlar için böyle şeylerin çıkması beni çok mutlu ediyor teşekkürler 1 0 Yorumla
sararmışkağıt Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Yine bizi mutlu eden şey doğadan. Emeğinize sağlık. 1 0 Yorumla
46İ52M Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Emzirme döneminde hep kullandım çokda güzel memnunum 1 0 Yorumla
Gökyüzününışığı Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle karın ağrısını hafifletecek bir şeye..Bu yeni çıkardığınız çaya ba-yıl-dım 1 0 Yorumla
Sidewalks Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Yine bizi iyi hissettiren doğadan. Emeğinize sağlık. 1 0 Yorumla
fenerliiii1907 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Uyumaya ve sürekli karnımı sıcak tutmaya ihtiyacım oluyor sıcak bir şeyler içmek de bunlara eklenebilecek bir şey 1 0 Yorumla
enaxx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bir kadın olarak özel günlerimde içtiğim çaylardan biri. Aşırı rahatlatıyor. 1 0 Yorumla
Elenaaaa4444 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Güzel bir başlık reglım çok sancılı geçiyordu kullanacağım 1 0 Yorumla
HWinner Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Regl döneminde ne yapacağımı şaşırdığım için acil denenmeli 1 0 Yorumla
Mutsuzpanda01 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Deniycem bakalım işe yarar mı ihtiyacım var çünküü 🥺😐 1 0 Yorumla
Gizlisekmesiyah Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Giyilebilir jakuzi ya da yağmur ormanlarında 1 hafta o zaman kramp filan kalmaz. Sağolsun ilaçlar... 2 1 Yorumla CarolineJasmin +1 yıl Giyilebilir jakuzi 😂 mükemmel fikir Yorumla
Ciicikuşşşş Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Anlaşılmaya ama bu dönemde çok imkansız gibi bir şey 0 0 Yorumla
mügelive Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Regl döneminde hafiflik ve bitkiler her zaman aranıyor. Şöyle sıcak bi bitki çayı psikolojik olarak bile regl sancısını hafifletiyor 0 0 Yorumla
Aycasworld2005 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Henuz emzirme donemini yaşamadim ama sanirim ailemin yanimda oldugunu bilmem en buyuk destegim olur 🤗 0 0 Yorumla
Leylaa17 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl ✨İlgi✨ kesinlikle ilgi ve çikolata. Çikolata krizi derler ama cidden regl dönemimde canım çikolata çektiğinde elim ayağım titriyor 0 0 Yorumla
Çukulatalıcilek Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çok çok güzel düşünülmüş dönemlerin hassasiyetindeki bu kendini düşülmüş hissiyatı bırakılması aşşırı iyi 0 0 Yorumla
Kafamçokkarışıkkkkız Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Açıkçası bişey düşünmüyorum sevgilim sevdiğim yok evdetim ve sanki sıradan bi gün geçiriyormuş gibi devam edirtorum 0 0 Yorumla
marıposa33 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bu harika ! Aradığım şeyi buldum sanırım 😍 5 dakika da çay içerek rahatlamak çok iyi!!!💘 Hemen deniyorum💞 0 0 Yorumla
Jjjjjjjjggk Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Regl döneminde böyle bize özel bizi özel hissettiren şeylerin olması🥺🥺🥺 ayım yaklaşıyor🥺 hemen gidip almam lazım😃 0 0 Yorumla
Padmeliff Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Henüz bir anne değilim ve açıkçası da olmayı düşünmüyorum ama regl dönemi için menstural cup ve böğürtlen çayı kesinlikle önerimdir. 0 0 Yorumla
wonderwomen34 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Regl dönemlerimde çikolata ve rahatlamak için rezene çayına ihtiyaç duyuyorum ve tabikii sıcak su torbası 0 0 Yorumla
zerdecaliciyorum Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl en çok ihtiyaç duyduğum şey kesinlikle ve kesinlikle sıcak su torbam ve sevgi. biri bana sevgi verince cok mutlu oluyoruymn 0 0 Yorumla
Akdjdjdjd Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Düzensiz regli gördüğüm için bu dönemde neye ihtiyacım oldugunu hala bilmiyorum bileUmarım anne olabilirim.. 0 0 Yorumla
Sevtapguler Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Regl dönemini keyifli ve rahat geçirmek en büyük temennim bu zamanlarda bu çaylar eminim biz kadınlara büyük nefes aldıracak :) 0 0 Yorumla
Magnezyumsodyumklor Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl En güzel şey caffe mocha , battaniye, yağmurlu hava, sürükleyici bir roman başka ne isterim ki... Tabi birde kafa rahatlığı huzurr 0 0 Yorumla
sabbracadabraa Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ben açıkçası hiçbir şeye ihtiyaç duymuyorum çünkü o kadar rahat geçiriyorum ki olmuş olmamış belli bile olmuyor 0 0 Yorumla
Kızılbirkafa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İlk defa böyle birşey gördüm. Reglim daha bugün bitti artık gelecek aya kesinlikle deneyeceğim umarım söylenilenler kadar iyidir😊😊 0 0 Yorumla
selambenoym Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl valla şefkat ilgi sevgi istiyorum ya. yoksa çok mutsuz oluyorum banze kim olmazki zaten kesinlikle ilgi lazım bence sizcede oyle deilm i 0 0 Yorumla
Yanlizperi12 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Cikolataaaaaaaa kahveeeeeee yataakkk baska neye aklima baska bisey benim uclum vazgecilmezlerim sicak yatagim kahve ve cikolatam 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
kadınlar için böyle şeylerin çıkması beni çok mutlu ediyor
teşekkürler
Yine bizi mutlu eden şey doğadan. Emeğinize sağlık.
Emzirme döneminde hep kullandım çokda güzel memnunum
Kesinlikle karın ağrısını hafifletecek bir şeye..
Bu yeni çıkardığınız çaya ba-yıl-dım
Yine bizi iyi hissettiren doğadan. Emeğinize sağlık.
Ben en çok rezenesini seviyorum iyi ki var @Doğadan
Uyumaya ve sürekli karnımı sıcak tutmaya ihtiyacım oluyor sıcak bir şeyler içmek de bunlara eklenebilecek bir şey
Bir kadın olarak özel günlerimde içtiğim çaylardan biri. Aşırı rahatlatıyor.
Güzel bir başlık reglım çok sancılı geçiyordu kullanacağım
Regl döneminde ne yapacağımı şaşırdığım için acil denenmeli
Deniycem bakalım işe yarar mı ihtiyacım var çünküü 🥺😐
Giyilebilir jakuzi ya da yağmur ormanlarında 1 hafta o zaman kramp filan kalmaz. Sağolsun ilaçlar...
Giyilebilir jakuzi 😂 mükemmel fikir
Anlaşılmaya ama bu dönemde çok imkansız gibi bir şey
Regl döneminde hafiflik ve bitkiler her zaman aranıyor. Şöyle sıcak bi bitki çayı psikolojik olarak bile regl sancısını hafifletiyor
Henuz emzirme donemini yaşamadim ama sanirim ailemin yanimda oldugunu bilmem en buyuk destegim olur 🤗
✨İlgi✨ kesinlikle ilgi ve çikolata. Çikolata krizi derler ama cidden regl dönemimde canım çikolata çektiğinde elim ayağım titriyor
Çok çok güzel düşünülmüş dönemlerin hassasiyetindeki bu kendini düşülmüş hissiyatı bırakılması aşşırı iyi
Açıkçası bişey düşünmüyorum sevgilim sevdiğim yok evdetim ve sanki sıradan bi gün geçiriyormuş gibi devam edirtorum
Bu harika ! Aradığım şeyi buldum sanırım 😍 5 dakika da çay içerek rahatlamak çok iyi!!!💘 Hemen deniyorum💞
Regl döneminde böyle bize özel bizi özel hissettiren şeylerin olması🥺🥺🥺 ayım yaklaşıyor🥺 hemen gidip almam lazım😃
Henüz bir anne değilim ve açıkçası da olmayı düşünmüyorum ama regl dönemi için menstural cup ve böğürtlen çayı kesinlikle önerimdir.
Regl dönemlerimde çikolata ve rahatlamak için rezene çayına ihtiyaç duyuyorum ve tabikii sıcak su torbası
en çok ihtiyaç duyduğum şey kesinlikle ve kesinlikle sıcak su torbam ve sevgi. biri bana sevgi verince cok mutlu oluyoruymn
Düzensiz regli gördüğüm için bu dönemde neye ihtiyacım oldugunu hala bilmiyorum bile
Umarım anne olabilirim..
Regl dönemini keyifli ve rahat geçirmek en büyük temennim bu zamanlarda bu çaylar eminim biz kadınlara büyük nefes aldıracak :)
En güzel şey caffe mocha , battaniye, yağmurlu hava, sürükleyici bir roman başka ne isterim ki
... Tabi birde kafa rahatlığı huzurr
Ben açıkçası hiçbir şeye ihtiyaç duymuyorum çünkü o kadar rahat geçiriyorum ki olmuş olmamış belli bile olmuyor
İlk defa böyle birşey gördüm. Reglim daha bugün bitti artık gelecek aya kesinlikle deneyeceğim umarım söylenilenler kadar iyidir😊😊
valla şefkat ilgi sevgi istiyorum ya. yoksa çok mutsuz oluyorum banze kim olmazki zaten kesinlikle ilgi lazım bence sizcede oyle deilm i
Cikolataaaaaaaa kahveeeeeee yataakkk baska neye aklima baska bisey benim uclum vazgecilmezlerim sicak yatagim kahve ve cikolatam