Regl olduğumda sıcak ve rahat hissettiren her şeye o kadar ihtiyaç duyuyorum ki Bayılıyorum böyle şeyler yapılmasına🤩 Bitki çayına bağımlı biri olarak yeni favorim belli olmuştur
Çoğunlukla bitki çayları ve sıcak su torbası kurtarıcımiz oluyor onun dışında stres sinirden uzak bir döngü geçirmek de biz kadınlar için bir hayli önemli 🙋♀️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İhtiyacım olan biraz konfor biraz da duygusal destek oluyor.
Yalnız kalmak bana çok iyi gelir. Gerçi bana özel gün olmasına gerek yok bana her zaman yalnızlık iyi gelir. İneceksin bahçeye oturup rüzgar eşliğinde hayatı sorgulayacaksin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kulağımda ensemde belimde ve dudağımın kenarında var
Regl döneminde rahatlamaya çok ihtiyacım oluyor, çünkü ister istemez geriliyorum kendimce hafif egzersizler yapıyorum sıcak su torbası kullanıyorum sıcak çaylar içiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
herkesin ilgi alanında sadece ben olmak ve türk kahvesi yanı çikolata daha ne olsun :-D
Ben çok ağrı çektiğim için ilaç kullanıyorum ya da regl öncesi spor bu gerçekten işe yarıyo spor yaptım iki hafta ve sonra gelen reglm ilk kez ağrımadan bitti. Birde tabiki çikolata tatlı
Ben daha çok rahatlamaya ihtiyaç duyuyorum. Böyle bir kişiyle konuştuğumda, sarıldığımda, seviştiğimde içimdeki tüm stres uzaklaşıyor. Ve regl dönemindeki çayıda size öneririm. Oldukça huzur verici
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben ilgi istiyorum. Yanımdan ayrılmasın istiyorum😌
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Değişirr, her şey çekebiliyor özellikle çikolata veya tatlılar
Kızlar Ne Diyor
Regl olduğumda sıcak ve rahat hissettiren her şeye o kadar ihtiyaç duyuyorum ki Bayılıyorum böyle şeyler yapılmasına🤩 Bitki çayına bağımlı biri olarak yeni favorim belli olmuştur
Çoğunlukla bitki çayları ve sıcak su torbası kurtarıcımiz oluyor onun dışında stres sinirden uzak bir döngü geçirmek de biz kadınlar için bir hayli önemli 🙋♀️
İhtiyacım olan biraz konfor biraz da duygusal destek oluyor.
İlgiye ihtiyaç duyarım. Gülmeye güldürmeye, spora, yağmur kokusuna, kulaklıkla yürümeye, yalnız kalmaya... Hepsine. Besim olarak da çikolatataaaa🤷♀️💕
Yalnız kalmak bana çok iyi gelir. Gerçi bana özel gün olmasına gerek yok bana her zaman yalnızlık iyi gelir. İneceksin bahçeye oturup rüzgar eşliğinde hayatı sorgulayacaksin
Kulağımda ensemde belimde ve dudağımın kenarında var
Regl döneminde rahatlamaya çok ihtiyacım oluyor, çünkü ister istemez geriliyorum kendimce hafif egzersizler yapıyorum sıcak su torbası kullanıyorum sıcak çaylar içiyorum.
herkesin ilgi alanında sadece ben olmak ve türk kahvesi yanı çikolata daha ne olsun :-D
Ben çok ağrı çektiğim için ilaç kullanıyorum ya da regl öncesi spor bu gerçekten işe yarıyo spor yaptım iki hafta ve sonra gelen reglm ilk kez ağrımadan bitti. Birde tabiki çikolata tatlı
Ben daha çok rahatlamaya ihtiyaç duyuyorum.
Böyle bir kişiyle konuştuğumda, sarıldığımda, seviştiğimde içimdeki tüm stres uzaklaşıyor. Ve regl dönemindeki çayıda size öneririm. Oldukça huzur verici
Ben ilgi istiyorum. Yanımdan ayrılmasın istiyorum😌
Değişirr, her şey çekebiliyor özellikle çikolata veya tatlılar
Hayatının en özel dönemlerinde her yudumda iyiliği hisset
Temizlik saflık paraben gibi zararlı madeleri içermeyen doğallık tan yanayım
Gerçekten çok sevindirdi böyle bir ürün olması, teşekkürler
Doğadanın çayları çok güzel ve çok yararlı. Hep faydasını gördüm genellikle yeşilçayını çok severim.
Regl dönemleri için çok iyi geleceğine eminim hemen alacağım
Aldım ve muhteşemdi regl donemim çok ağrılı geciyor ve anındakesti ve tatida çok güzel
Harikasınızz gerçekten muazzam düşünülmüş bir proje
Regl dönemimde o kadar ağrı sıkıntı çıkıyorum ki
Bu çayı deneyeceğim
Çikolata ve doğadanin nefis çaylarına ihtiyaç duyuyorum 💙💙
bitki çayı seven birisi olmasam da bu çayın iyi geldiği bir gerçek 😄😀
Doğadan ve çayları her dönemde bizlerin en yakın dostu 🌱
Bence gercekten cok mantikli ellerine sağlık en kisa surede denicem
Kendimi daha rahat hissetmek isterim ve bizim daha rahat hissetmemiz için böyle şeylerin yapılması çok hoş 💕
Bitki cayi ayamda corab üzerimde battaniye bi elimdede bitki cayi 😂
Denenebilir😊 rahatlatırsa dolabımda en önde yerini alır😁
Bitki çaylarının muhteşemliği 👍🏻 her daim biz kadınlara sağladığı katkılar muazzam
cok iyi hem stressi azaltmak icin hem keyif almak icin kullanmali anneler
Hımm nefis görünüyor yarın olsada hemen marketen alsammm