Sağlık Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? (Sayfa 16) Doğadan Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 767 Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
switchwitch Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl kısaca beni mutlu eden şeylere desem 0 0 Yorumla
Madamejade Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Regl döneminde papatya çayına ihtiyaaaacım vaar 0 0 Yorumla
Köşekırlenti Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Regl döneminde bir parça huzura ihtiyaç duyuyorum 0 0 Yorumla
melisaM34 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Şu kapaktaki kız çok güzelmiş dikkatimi o çekti 0 0 Yorumla
Lunatix Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl çikolata. sıcak çikolatasıcak su torbası 0 0 Yorumla
ŞehrazatMitra Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Regl çayı? Şaka gibi olay denenir net 👍🏻😎 0 0 Yorumla
ihtimallerperisis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl papatya çayınaa ihtiyacım oluyor genelde 0 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sıcak su torbası ve sıcak içecek şeyler 0 0 Yorumla
saf1girl Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Papatya cayi harika hele ki ananas cayi bitiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
kısaca beni mutlu eden şeylere desem
Regl döneminde papatya çayına ihtiyaaaacım vaar
Sadece suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Doğadan olan her şeyi seviyorum
Çikolata tabii 😅😅 başka da varda
Sıcak içeceklere, çikolataya😇
Regl döneminde bir parça huzura ihtiyaç duyuyorum
Ilgi tatli sicak su torbasi
Şu kapaktaki kız çok güzelmiş dikkatimi o çekti
Çikolataya as ediyorum. resmen
Anlaşılma, uzak durulma, takılmama
çikolata.
sıcak çikolata
sıcak su torbası
Regl çayı? Şaka gibi olay denenir net 👍🏻😎
papatya çayınaa ihtiyacım oluyor genelde
Sıcak su torbası ve sıcak içecek şeyler
Denemedim ama merak ettim
Regl içi olanı denemeliyim
Doğadan İn bitki çayları efsane
Yatıp uyumak dışında iyi gelen bişey yok
cok merak ettim tadini hemen deniycem
Regl dönemine özel çayı deneyeceğim
Biskolata erkeği ne ihtiyaç duyuyorum
Papatya cayi harika hele ki ananas cayi bitiyorum
Uykuya ve dinlenmeye ihtiyaç duyuyorum en çok.
Boo bol Uyku ve çikolatalı pasta:)
Çok güzel ve faydalı gibi.😍
Uyku, 0 stres, yalnızlık...
Uyku tatlı ve yalnızlık...
Kesinlikle ve kesinlikle çikolata
Guzek bilgiler cin tesekkurler