Sağlık Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? (Sayfa 15) Doğadan Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 767 Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Regl olmakta anne olmakta mükemmel duygular bence iyiki kadınız ❤ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kesinlikle tatlıı bazen kilo yapmasın diye elma tarçın falan yiyorum ama tatlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aşırı sancı çekiyorum tek çözümü bitki çayları haplarla ilgilenmiyorum bile! 0 0 Yorumla
_Sena34 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl mutluluk hormonumun artmasina ihtiyacim oluyor 0 0 Yorumla
Red_Lady Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Tatlıya ve sinirlerimi benden alacak bir şeye 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Sakinliğe ihtiyaç duyuyorum. 0 0 Yorumla
oylesinebakcam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sıcak ve ağrılarımı düzeltecek bir çay💁🏻♀️ 0 0 Yorumla
ireemşeen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Çikolataya sıcak su torbasına ağrı kesiciye 0 0 Yorumla
Priinxearii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kahve temiz hava müzik en sevdiğimm🌸 0 0 Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Ilgi sevgi genelde bi de battaniyee 😆 0 0 Yorumla
Sedaaaaq Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 30% +1 yıl Tabiki mutlu olmaya. Baska bişey e değil. 0 0 Yorumla
Bunnyhoop Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl daha fazla spora ve müziğe ihtiyaç duyuyore 0 0 Yorumla
sakinceyoruldum Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Emeğinize sağlık, çok güzel yazmışsınız. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Güzelnyazı olmuş teşekkürler
Regl olmakta anne olmakta mükemmel duygular bence iyiki kadınız ❤
Kesinlikle tatlıı bazen kilo yapmasın diye elma tarçın falan yiyorum ama tatlı
Filtre kahve ve sıcak su torbası 😎
Aşırı sancı çekiyorum tek çözümü bitki çayları haplarla ilgilenmiyorum bile!
mutluluk hormonumun artmasina ihtiyacim oluyor
bitki çaylarında yaşam gizli bence öyle hissediyorum
Tatlıya ve sinirlerimi benden alacak bir şeye
Güzel bir bitki çayına tabii
sıcak su torbası işe yarıyor reglken
Sakinliğe ihtiyaç duyuyorum.
Sıcak ve ağrılarımı düzeltecek bir çay💁🏻♀️
Sıcak su torbasına kesinlikle
Hiçbir şeye ihtiyaç duymuyorum :(
Çikolata, çikolataa, cikolataaa...
Çikolataya ihtiyaç duyuyorum
Sıcak su torbası ve çay 😬
Çikolataya sıcak su torbasına ağrı kesiciye
Kahve temiz hava müzik en sevdiğimm🌸
Ilgi sevgi genelde bi de battaniyee 😆
Kahve müzik cam kenarı huzur
Tabiki mutlu olmaya. Baska bişey e değil.
İlgi ve anlayışa ihtiyaç duyuyorum
daha fazla spora ve müziğe ihtiyaç duyuyore
Emeğinize sağlık, çok güzel yazmışsınız.
Sıcak su torbası ve sessizlik. Başka hiçbir şey istemiyorum
Doğadan ıhlamur olsun bari
Faydalı bilgiler için teşekkürler.
Ağrımasın ve şişmesin yeter
Sevgi ve ilgi ve de çikolatalar