Sağlık Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? (Sayfa 14) Doğadan Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 767 Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
gunes347372 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Tatlı sadece tatlı ama tatlı ya sadece tatlı 🐈 0 0 Yorumla
fundaadiyebirii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Her konuda alltan alınmaya Cook ihtiyaç duymuyorum 0 0 Yorumla
Hshwhsfjfjd Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Sakinleştiriciye ihtiyaç duyuyorum genelde 0 0 Yorumla
αℓαrαɢαr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 39% +1 yıl Biraz ilgi ve şefkate ihtiyaç duyuyorum. 0 0 Yorumla
mishapmgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl çikolata, sıcaklık, uyku.. huzur 🧚🏻♀️ 0 0 Yorumla
Hdmdkdk Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl En çok bataniyeme ve müziklere ihtiyaç duyuyorum. 0 0 Yorumla
Gizliizlizlilii Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yaşamak isterdim bu duyguları 😔 0 0 Yorumla
zeytininbirtanesi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Genelde yalnızlık film ve çikolata 0 0 Yorumla
ayçisi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 73% +1 yıl Regl çayı mııı ah beni hafifletecekse mükemmel 0 0 Yorumla
KuşKQnmaŽHayrįye Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Rezene yeterli biraz da anason... 0 0 Yorumla
lararas Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Sıcak su ve çikolata... Özellikle sıcak su 0 0 Yorumla
cd_sude Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl şefkate ve sevgiye başka ne olabilir ki:) 0 0 Yorumla
Irresistible___ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Bitter çikolataya ihtiyaç duyarim 0 0 Yorumla
Ümitsizimişte Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Bilgileriniz için çok teşekkür ederim 😊 0 0 Yorumla
ruhkasifiyim Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Uyku ve enerji biraz da huzur ve mutluluk olabilir 0 0 Yorumla
benelifimsen Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Ped, güzel bir dizi ve sıcak su torbası favorim 0 0 Yorumla
Minnakbegümm Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 64% +1 yıl Özel günlerde bir numaram diyebilirim 👍 0 0 Yorumla
erikvesu_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çikolata içecek dahada varda en çok bunlar 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tatlı sadece tatlı ama tatlı ya sadece tatlı 🐈
Her konuda alltan alınmaya Cook ihtiyaç duymuyorum
Su ve yemek başka birşeye ihtiyacım yok
Sakinleştiriciye ihtiyaç duyuyorum genelde
İhityac duyduğum bişey yok
Böyle ürünleri çok seviyorum iyi ki yapıyorsunuz teşekkürler
Biraz ilgi ve şefkate ihtiyaç duyuyorum.
para ve ruhsal sağlık tabiki
çikolata, sıcaklık, uyku.. huzur 🧚🏻♀️
En çok bataniyeme ve müziklere ihtiyaç duyuyorum.
Kadın olmak neden bu kadar zor
Yaşamak isterdim bu duyguları 😔
Genelde yalnızlık film ve çikolata
Regl çayı mııı ah beni hafifletecekse mükemmel
Rezene yeterli biraz da anason...
Sevgi ve dürüstlük önem veririm
Sıcak su ve çikolata... Özellikle sıcak su
şefkate ve sevgiye başka ne olabilir ki:)
Bitter çikolataya ihtiyaç duyarim
İlgiye, sevgiye, biraz da abur cubura ihtiyaç duyuyorum. 🤣
Reglim hep dusensizdi zaten
Papatya çayını bi ara içerdim.
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim 😊
Çikolata, çikolata ve çikolata
İlgi, sevgi ve bu çayı da deneyeceğim
Uyku ve enerji biraz da huzur ve mutluluk olabilir
Ped, güzel bir dizi ve sıcak su torbası favorim
İlgi sevgi olmazsa olmazı
Özel günlerde bir numaram diyebilirim 👍
Çikolata içecek dahada varda en çok bunlar