Sağlık Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? (Sayfa 12) Doğadan Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 767 Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
Zemherri111 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Regl donemim cok zorlu geciyo kesinlikle sicak seyler icmem lazim ve tatli yemem lazim 0 0 Yorumla
fjrkejddjsjswl Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Regl de ağrı ve stres olduğu için küçük şeylerle kendimi mutlu etmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
acaciecloudy Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl kendımı rahat hissedebileceğim bi ortama ihtiyac duyarım 0 0 Yorumla
CheddarlıViski Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Sevgilinin getirdiği çikolataya. Hem sevgisini görüyorum. Hem de kendimi şımartıyorum. 0 0 Yorumla
NİSAASLII Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl ben her şey bence en çok sıcak çikolata var ya içilen uff 0 0 Yorumla
veronicalynn Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Regl döneminde tatlı krizim tutuyor, tatlı istiyorum.. sadece tatlı... 😋 0 0 Yorumla
Anonimbalık Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Anlayışlı insanlara ihtiyaç duyuyorum. Acısına, ağrısına bir şekilde katlanılıyor... 0 0 Yorumla
Estheroxy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sıcak bir yatağa baya ihtiyaç duyuyorum çünkü sadece dinlenmek iyi geliyor 0 0 Yorumla
Ayabis Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Emzirmeyi bilmiyorum ama reglyken kimsenin bana bulaşmamasını istiyorum 0 0 Yorumla
BirGri Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Tesekkurler dogadanAma urun stokta yok keske olsaydi 0 0 Yorumla
Umutsuzbir18 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sadece şefkat ve saatlerce uyuyabileceğim rahat bir vücut 0 0 Yorumla
sadeceuwu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Su torbası ve sıcak bir çay. Kesinlikle bunlar favorim. 0 0 Yorumla
Esmanurrx Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Aşırı ilgi istiyorm ve o an ben ne yaparsam yapayım alttan alsın istiyorm 0 0 Yorumla
Kokolimonadako Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Reglken tek istediğim şey aşırı derecede çikolata veeee sevdiğim bey😄 0 0 Yorumla
Saramira Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Samimiyete ihtiyacım var ya nedense kimse de bu yok 0 0 Yorumla
kulanici9293 Takip Et Xper 3 Yaş: 54 +1 yıl Tatlilara çok agriyorr ücücu bir durummm ama tatli gunu kurtariyooo 0 0 Yorumla
Minakım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sıcak su torbası, tarçınlı ılık su ve çikolata 3lüsüne ihtiyaç duyuyorum genellikle 0 0 Yorumla
papatyacann Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl bitki çayı içmemde çikolata yerim sıcak su torbası kullanırım 0 0 Yorumla
Fal_Bilen_Yazsın Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Harikaa, ilk kez KS de faydalı bir sey gördüm 😂Kesinlikle deniyecem 0 0 Yorumla
yağmursenem Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Anne sevgisi gibi şefkatli birinin sevgisinie 3 0 Yorumla
chen_03 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 50% +1 yıl Regl dönemi için olan çay gerçekten çok güzel yaa 1 0 Yorumla
rolyapamayanoyuncu9 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl regl çayı güzel bir düşünce <3 <3 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sicaklik hissi veren hersey özellikle caylar özel günlerimi rahatlatiyor, ve tabikide vazgecilmezim cikolata :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl şu an reglım ve çok sancım var kıpırdayamiyorum bile Şu an o caya o kadar cok ihtiyacim varki birinin bana bakmasına 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Regl donemim cok zorlu geciyo kesinlikle sicak seyler icmem lazim ve tatli yemem lazim
Regl de ağrı ve stres olduğu için küçük şeylerle kendimi mutlu etmeye çalışıyorum
kendımı rahat hissedebileceğim bi ortama ihtiyac duyarım
Sevgilinin getirdiği çikolataya. Hem sevgisini görüyorum. Hem de kendimi şımartıyorum.
ben her şey bence
en çok sıcak çikolata var ya içilen uff
Regl döneminde tatlı krizim tutuyor, tatlı istiyorum.. sadece tatlı... 😋
Anlayışlı insanlara ihtiyaç duyuyorum. Acısına, ağrısına bir şekilde katlanılıyor...
Sıcak bir yatağa baya ihtiyaç duyuyorum çünkü sadece dinlenmek iyi geliyor
Emzirmeyi bilmiyorum ama reglyken kimsenin bana bulaşmamasını istiyorum
Tesekkurler dogadan
Ama urun stokta yok keske olsaydi
Sadece şefkat ve saatlerce uyuyabileceğim rahat bir vücut
Su torbası ve sıcak bir çay. Kesinlikle bunlar favorim.
Aşırı ilgi istiyorm ve o an ben ne yaparsam yapayım alttan alsın istiyorm
Reglken tek istediğim şey aşırı derecede çikolata veeee sevdiğim bey😄
Samimiyete ihtiyacım var ya nedense kimse de bu yok
Tatlilara çok agriyorr ücücu bir durummm ama tatli gunu kurtariyooo
Sıcak su torbası, tarçınlı ılık su ve çikolata 3lüsüne ihtiyaç duyuyorum genellikle
bitki çayı içmemde çikolata yerim sıcak su torbası kullanırım
Harikaa, ilk kez KS de faydalı bir sey gördüm 😂
Kesinlikle deniyecem
Anne sevgisi gibi şefkatli birinin sevgisinie
Hepsini içiyorum tavsiye de ederim.
Regl dönemi için olan çay gerçekten çok güzel yaa
Hiç denemedim ama denenir
Regl Çayı Harika bence :D
regl çayı güzel bir düşünce <3 <3
Kesinlikle ve kesinlikle çikolata
sicaklik hissi veren hersey özellikle caylar özel günlerimi rahatlatiyor, ve tabikide vazgecilmezim cikolata :)
şu an reglım ve çok sancım var kıpırdayamiyorum bile Şu an o caya o kadar cok ihtiyacim varki birinin bana bakmasına
Çoklata tabiki olmazsa olmazımdır
regl çayı ve dinlenme fırsatı