Sağlık Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? (Sayfa 11) Doğadan Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 767 Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
izmirli2135 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl ıhlamur çayı çok güzel onu içince kötü enerji gidiyor 0 0 Yorumla
Nariad Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sevdiğim kişi ve sıcak su torbası yanında da rezene çayı olmazsa olmazlarım 0 0 Yorumla
Riessoruyor Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kendimle vakit geçirmeye ihtiyaç duyuyorum. Çünkü kendi ilacım bende. 😉🤩😘 0 0 Yorumla
krclk Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl dinlemekten keyif aldığım müzik listem ve sakin bir ortam. çok ihtiyacım var şu sıralar 0 0 Yorumla
tatlıdillibikız Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ayaklara sıcak su torbası ve de papatya çayı çok iyi geliyor 0 0 Yorumla
meslasus Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl reglken hormonlarımın gerektirdiği hissleri (duygusallığı, agrefisfliği) yaşamağı sevmiyorum 0 0 Yorumla
AlevKaya2 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Regl döneminde hormonların etkisiyle daha duygusal ve ya agresif olmak sinirlerimi bozuyor 0 0 Yorumla
Yasemin559900 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Rahat uyku ve sağlıklı beslenmeye ihtiyaç duyuyorum 0 0 Yorumla
Senaax343434333333 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Her zaman en çok sevdiğimmmmmmm Çikolata :) tabiki deeee 0 0 Yorumla
sinem0130 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Güzel bir ilgi istiyorum başka bir şeye ihtiyacım yok 0 0 Yorumla
isimbulunamadisj Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Enerji ve sevgi. Onlar olmadan yaşamak zor olur değil mi 0 0 Yorumla
Goddesgirl Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sicak havlu veya sıcak su torbası 😂 ikiside kurtarıcım özellikle kış aylarında.. 0 0 Yorumla
yıldızlıgecetablosu Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yanımızda destekçi insanlara ya da insana ihtiyaç duyuyorum. O insanlar iyi ki varlar.. 0 0 Yorumla
Bikzz Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Gerçekten çok kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. 🌷❤ 0 0 Yorumla
mutsuzparti Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Huzurlu ve dingin yaşamaya sakin kalmaya belki de biraz yalnız kalmaya 0 0 Yorumla
tıpisteyenbebeq Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl bolca saygıya ve çikolataya ihtiyaç duyuyorum bennn regl döneminde. emzirme olayına daha var... 0 0 Yorumla
bluekralixe Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bazı dönemlerde yanımdan ayarladımDoğadan diyebilirim 0 0 Yorumla
Confetti Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bizi rahatlatan şey yine doğadan 🦋Ellerinize emeğinize sağlık. 0 0 Yorumla
Eylül316 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Aşk onsuz olmaz hayat yaşam aşk için var sevgi için var bence 0 0 Yorumla
narsistminyon Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kadınlara özel ürünler çıkması beni çok mutlu ediyo👍🏻 0 0 Yorumla
Kirmizi1bulut Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Regl dönemim çok ağır geçiyor ve rahatlamaya ihtiyaç duyuyorum bunu deneyeceğim 0 0 Yorumla
Melikeysse Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Aileme ve sevdiğim insanlara bana her zaman destek olabilecek insanlara ihtiyaç duyuyorum. 0 0 Yorumla
Eslemmmm2 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Dinlenmek istiyorum bazen abur cubur da güzel oluyor 0 0 Yorumla
Gizem_4444 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl İkisi de çok güzel düşünülmüş emziren kadınların sütünü de artırır 0 0 Yorumla
nedenismimebaktın Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Desteğe ve aşka ihtiyyaç duya biliriz zor dönemler çünkü 0 0 Yorumla
xVeylx Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Regl için olanı denemiştim. Çok ağrım olmuyo normalde de ama daha bir rahatladım sanki 0 0 Yorumla
esrayurt Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bazen yeşil çay çok iyi geliyor gerçekten, patlayacak gibi oluyor karnım :( 0 0 Yorumla
tatlismakyajli Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl çikolata bayiliyorum her seye iyi geliyor. derdim olunca acip yiyorum. iyi hissediyor 0 0 Yorumla
portakalkek Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bol bol tatlılara ve ilgili bir sevgiliye ihtiyaç duyuyorum ama öyle biri yok😔 0 0 Yorumla
Eyjyej62utwj6eu51 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Gereksiz yere duygulanıp odama çekilip sesiz sesiz ağladığımı bilirim egbtteny3htw 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
ıhlamur çayı çok güzel onu içince kötü enerji gidiyor
Sevdiğim kişi ve sıcak su torbası yanında da rezene çayı olmazsa olmazlarım
Kendimle vakit geçirmeye ihtiyaç duyuyorum. Çünkü kendi ilacım bende. 😉🤩😘
dinlemekten keyif aldığım müzik listem ve sakin bir ortam.
çok ihtiyacım var şu sıralar
Ayaklara sıcak su torbası ve de papatya çayı çok iyi geliyor
reglken hormonlarımın gerektirdiği hissleri (duygusallığı, agrefisfliği) yaşamağı sevmiyorum
Regl döneminde hormonların etkisiyle daha duygusal ve ya agresif olmak sinirlerimi bozuyor
Rahat uyku ve sağlıklı beslenmeye ihtiyaç duyuyorum
Her zaman en çok sevdiğimmmmmmm Çikolata :) tabiki deeee
Güzel bir ilgi istiyorum başka bir şeye ihtiyacım yok
Enerji ve sevgi. Onlar olmadan yaşamak zor olur değil mi
Sicak havlu veya sıcak su torbası 😂 ikiside kurtarıcım özellikle kış aylarında..
Yanımızda destekçi insanlara ya da insana ihtiyaç duyuyorum. O insanlar iyi ki varlar..
Gerçekten çok kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. 🌷❤
Huzurlu ve dingin yaşamaya sakin kalmaya belki de biraz yalnız kalmaya
bolca saygıya ve çikolataya ihtiyaç duyuyorum bennn regl döneminde. emzirme olayına daha var...
Bazı dönemlerde yanımdan ayarladım
Doğadan diyebilirim
Bizi rahatlatan şey yine doğadan 🦋Ellerinize emeğinize sağlık.
Aşk onsuz olmaz hayat yaşam aşk için var sevgi için var bence
Kadınlara özel ürünler çıkması beni çok mutlu ediyo👍🏻
Regl dönemim çok ağır geçiyor ve rahatlamaya ihtiyaç duyuyorum bunu deneyeceğim
Aileme ve sevdiğim insanlara bana her zaman destek olabilecek insanlara ihtiyaç duyuyorum.
Dinlenmek istiyorum bazen abur cubur da güzel oluyor
İkisi de çok güzel düşünülmüş emziren kadınların sütünü de artırır
Desteğe ve aşka ihtiyyaç duya biliriz zor dönemler çünkü
Regl için olanı denemiştim. Çok ağrım olmuyo normalde de ama daha bir rahatladım sanki
Bazen yeşil çay çok iyi geliyor gerçekten, patlayacak gibi oluyor karnım :(
çikolata bayiliyorum her seye iyi geliyor. derdim olunca acip yiyorum. iyi hissediyor
Bol bol tatlılara ve ilgili bir sevgiliye ihtiyaç duyuyorum ama öyle biri yok😔
Gereksiz yere duygulanıp odama çekilip sesiz sesiz ağladığımı bilirim egbtteny3htw