Sağlık Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? (Sayfa 10) Doğadan Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 767 Kadınlara özel soru: Hayatının en değerli ve önemli iki döngüsünde en çok nelere ihtiyaç duyuyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 83 kişi beğendi
melisingünceleri Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bana şevkat gösterecek bir eşe ve sıcak tutan bir battaniyeye ihtiyaç duyarız 0 0 Yorumla
KRKMZEBUŞ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl dinlenmeye rahat bırakılmaya serbest giyinmeye makyajsız özensiz 0 0 Yorumla
Eyşansckn Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Regl döneminde bana iyi gelen sadece uyuyup dinlenmek oluyor 0 0 Yorumla
dilekarsoy Takip Et Xper 1 Yaş: 57 +1 yıl Vallah benim o dönemlerin geceli çok oldu ama regl donemim çok zor ve ağrılı geçiyordu 0 0 Yorumla
seelleeennnk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sıcak ve rahat olmak istiyorum.. böyle sıcacık bi şeyler içmek iyi geliyor çay gibi mesela 0 0 Yorumla
yossun Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl ilgi ve alakaya ihtiyaç duyduğum bir dönem oluyor genelde... 0 0 Yorumla
bokuwatobi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl yorumlari okuyunca regl agrisi cekmedigime sukrettim 0 0 Yorumla
Farmaniss Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl En çok ağrı kesicilere ve doğal caylara ihtiyacim oluyor 0 0 Yorumla
Ecrin_pkrhu Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Sadece aşık olduğum insanın bana sevgi göstemesi. Ama ne yazık ki bu pek mümkün değil :/. 0 0 Yorumla
maign34 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Benim fikirlerime saygı duyan insanlara ve kitaplara ihtiyac duyuyorum. 0 0 Yorumla
Canikommmm Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Boyle bir çay? Harika siskinlik ve ödemim var hemen yarın baslicam 0 0 Yorumla
Kaderimmizz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Uykuya ihtiyacım oluyor bence herkeste gerekli bı ihtiyaç😉 0 0 Yorumla
Pembis_panter00 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Su anlık ilgi istiyorum matmazel. Sonsuz ilgiye ihtiyacim var😅 0 0 Yorumla
asskkadin Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl sicak su torbası ve sevgilimin ellerini istiyorum karnimda 0 0 Yorumla
ZeynepJones Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tatlı kesinlikle yani TATLISIZ olmuyo bende hiç ağrıda olmuyo 0 0 Yorumla
Ghost_Bride Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Tek başıma kalmayı tercih ediyorum ayrıca °Yatağımm, yeşil çaylarım, çikolatam ve dizilerim.. 0 0 Yorumla
DepresifxDeli Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Regl ağrımın olmaması büyük bir şans. Ama moralim çok bozuk oluyor o dönemlerde 0 0 Yorumla
Nnnnasss98 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Regli dönemi tabiki yumuşak içimli bir icecek özellikle miğdeyi rahatlatacak 0 0 Yorumla
army23 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Benim için ikisi de normal günler gibi sadece namaz kılmıyorum o kadar... 0 0 Yorumla
EFNEN Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl değerli̇ şeyleri̇m ve özel sevmeyi̇ ve sevi̇lmeyi̇ tabi̇ki̇i̇ 0 0 Yorumla
Sinematan Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ben hiçbir şeye ihtiyaç duymuyorum özel miymiş bu anlar 0 0 Yorumla
Ece_qwe Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl bu çayların yanında da biraz ilgiye ihtiyacımız oluyor :) 0 0 Yorumla
DilanKurtullmus55 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Hayatın her döneminde sevgiye ihtiyaç duyuyoruz. Malesef insanların atladığı en önemli konu bence 0 0 Yorumla
chamomile_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İnsanın sevdiğinin yanında olması bir çok şeyin unutulmasına acıların kabuk tutmasını sağlıyor. 0 0 Yorumla
Föfkdkfkdlfldl Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Regly döneminden tek beklentim regly döneminde olduğumu en az farkında olur biçimde geçirmek 0 0 Yorumla
Twice_ot9 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çaklıt çaklıt ve çaklıt adlı güzel şeye ihtiyaç duyuyorum. 0 0 Yorumla
mervecikkiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bu bitki çaylarını kullanan veya faydasını gören var mi 0 0 Yorumla
_KimeMavisinGökyüzü_ Takip Et Xper 1 Yaş: 109 +1 yıl Regl dönemimde en çok anlayışlı birine ihtiyaç duyuyorum bazen. Ama yok işte.🤦🏻♀️😄 0 0 Yorumla
Reika Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl yeni yeni çaya alıştım, hızlı hızlı bağımlısı oldum :) 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bana şevkat gösterecek bir eşe ve sıcak tutan bir battaniyeye ihtiyaç duyarız
dinlenmeye rahat bırakılmaya serbest giyinmeye makyajsız özensiz
Regl döneminde bana iyi gelen sadece uyuyup dinlenmek oluyor
Vallah benim o dönemlerin geceli çok oldu ama regl donemim çok zor ve ağrılı geçiyordu
Sıcak ve rahat olmak istiyorum.. böyle sıcacık bi şeyler içmek iyi geliyor çay gibi mesela
ilgi ve alakaya ihtiyaç duyduğum bir dönem oluyor genelde...
yorumlari okuyunca regl agrisi cekmedigime sukrettim
En çok ağrı kesicilere ve doğal caylara ihtiyacim oluyor
Sadece aşık olduğum insanın bana sevgi göstemesi. Ama ne yazık ki bu pek mümkün değil :/.
Benim fikirlerime saygı duyan insanlara ve kitaplara ihtiyac duyuyorum.
Boyle bir çay? Harika siskinlik ve ödemim var hemen yarın baslicam
Uykuya ihtiyacım oluyor bence herkeste gerekli bı ihtiyaç😉
Su anlık ilgi istiyorum matmazel. Sonsuz ilgiye ihtiyacim var😅
sicak su torbası ve sevgilimin ellerini istiyorum karnimda
Tatlı kesinlikle yani TATLISIZ olmuyo bende hiç ağrıda olmuyo
Tek başıma kalmayı tercih ediyorum ayrıca °Yatağımm, yeşil çaylarım, çikolatam ve dizilerim..
Regl ağrımın olmaması büyük bir şans. Ama moralim çok bozuk oluyor o dönemlerde
Regli dönemi tabiki yumuşak içimli bir icecek özellikle miğdeyi rahatlatacak
Benim için ikisi de normal günler gibi sadece namaz kılmıyorum o kadar...
değerli̇ şeyleri̇m ve özel sevmeyi̇ ve sevi̇lmeyi̇ tabi̇ki̇i̇
Ben hiçbir şeye ihtiyaç duymuyorum özel miymiş bu anlar
bu çayların yanında da biraz ilgiye ihtiyacımız oluyor :)
Hayatın her döneminde sevgiye ihtiyaç duyuyoruz. Malesef insanların atladığı en önemli konu bence
İnsanın sevdiğinin yanında olması bir çok şeyin unutulmasına acıların kabuk tutmasını sağlıyor.
Regly döneminden tek beklentim regly döneminde olduğumu en az farkında olur biçimde geçirmek
Bence ilaç ve bazı gıda takviyeleri yeterli oluyor.
Çaklıt çaklıt ve çaklıt adlı güzel şeye ihtiyaç duyuyorum.
Bu bitki çaylarını kullanan veya faydasını gören var mi
Regl dönemimde en çok anlayışlı birine ihtiyaç duyuyorum bazen. Ama yok işte.🤦🏻♀️😄
yeni yeni çaya alıştım, hızlı hızlı bağımlısı oldum :)