Ben 1 sene dir yeşil çay içiyorum ama hiç gece denemedim sizce gece içilmesi doğrumu?
Evet içilir
Hayır içilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeşil çayın içerisinde az miktarda olsa kafein bulunmakta. Ve enerji veren, insanı zinde tutan bir bitki çayı. Bu yüzden yatmadan önce içildiğinde uyku kaçırabilir. Bu sebeple ben öğlenleri ara öğünümün yanında yeşil çay tüketiyorum.
Akşamları yatmadan melisa, papatya gibi gevşeten, rahatlatan ve uykuya geçişi kolaylaştıran bitki çayları tercih ediyorum.
Bir sürü yesil cay var, etkileri hep farkli farkli Türkiyede'mi yasiyorsun, iyi kalite zarasiz yesil cayi bulmak zor, sürekli icmeni hic tavsiye etmem zararli.
Yesil cayda kafein orani cok yüksek kahve ve siyah cay icince uyku sorunu yasiyorsan, yesil caydada yasarsin
Cevap
10Cevap
Metobolizmayı hızlandırdığı ve yağ yakıcı etkisi olduğu için uykunu kaçırabilir.
Kafeini fazla olduğu için uykuyu kaçırıyormuş
Icilir ama çok tuvalete kalkarsın yatmadan once süt içmek herzaman daha iyidir👍
Teşekkürler :)
İçilir yani ben sadesini pek içemiyorum gece ama aromalılar güzel gidiyor
İçeriğinde kafein olduğu için uykunuzu kaçırabilir. Bazı insanları pek etkilemediği için denemenizde fayda var.
kafeine ragmen gece içiltiginte bol rüyalı çok terin uyutuyor tecrübeyle sabit
Tabikide içilir. Gece boyunca metabolizmayı hızlandırır ve zayiflamaniza yardımcı olur.
Kafein oranı çok yüksek. Spor öncesi, ya da sabah makul
Uyuyamazsin icersen
Haklısın çok fazla kafein içeriyordu
Ben içiyorum hiçbir şey olmuyor
Uyku sorunuda mı yaşamıyorsun?
Hayır canım 5 6 aydır içiyorum bir sorun yaşamıyorum. Ama ben zaten erken uyuyan insan değilimdir belki beni etkilememiştir. Uyumadan 2 3 saat önce iç istersen.
Peki teşekkürler canım
Uyku problemi yapıyor bazen
En azından bir bardak içebilirsin
A dedim.
bir kere yaptim uyuyamadım
Uykunu kaçırır.
Uykunu kaçırır
İçilir.
uyku kaçırabiliyor
Uykun kaçar.