Bu konuya karşı hala bir ön yargı var ne yazık ki. Benim ön yargım daha çok psikolog ve psikiyatristlere. Doktor koltuğunda, kendimi oturan bir cüzdan gibi hissederim hep.
I'm not here.
This isn't happening🤡
Aslında olmasın. bir psikoloğa veya psikiyatrist'e gitmek için 36 raporuna SAHİP kapasitede olman GEREKmiyo. YALNIZlık çekiyosan kanka için dahi gidersin belki. (Tabi bunu diyen ben (; bide psikiyatrist olmak istiyoz:D)
Almayı düşünüyorum.
Ayrıca aynı soruyu geçen gün ben sordum daha fazla görüş ve alakalı resim vardı. Popüler olmadı. Sırf fenomen diye direk pöpüler yapmışlar. Where ıs the adalet?
O kadar emeğe bir ayrıcalık olmalı🙃
Güldüm , sağol şekerim.))
4 yıldır anti-depresan kullanıyorum ve bu süre boyunca aralıklı olarak terapist ve psikiyatristler ile görüştüm. Artık terapi ve psikiyatristlere ihtiyacım kalmadı. Prozac yeterli uyuyabilmem için.
Aldatıldıktan sonra bir kere doktora gitmiştim antidepresan haplar kullanmıştım ve bir zamandan sonra bıraktım fark ettim ki haplar beni daha kötü yapıyordu
Cevap
30Cevap
Almadım, almayı da düşünmüyorum. Psikoloji ilgi alanıma girdiği için kendi kendime terapi yapmayı tercih ediyorum. Anti-depresan diye yutturulan zehirleri içenlere de şu paragrafları sunmak isterim;
"Düşünceleri oluşturan elektrik akımı yavaşlıyor önce, sonra da sürekli aynı patern üzerinden akan akım zamanla beyin hücrelerini zedeliyor, eskitiyor. Sürekli aynı bölgenin kullanımıyla oluşan eskime sonucu algıları yavaşladıkları için iyi hissediyorlar kendilerini. Tabii bağımlılık başlıyor. Beynin ödül sistemi bu sefer düşünmek gibi en doğal işi yapmak için bile kullanılan ilacın daha fazlasını istiyor."
Psikolojik doktora ne gerek var insan kendini bilirse piskoloji doktoruna gerek yok
Psikolojik hastalıklar da fiziksel hastalıklar gibi insanın başına gelebilecek doğal durumlar diye düşünüyorum eğer işinin ehli psikolog ve psikiyatriler olursa iyileşebilme ihtimali yüksektir 😊
6 yildir aliyorum panik atak, depresyon, dissosiyatif kişilik bozukluğu, anksiyete bozukluğu, hiper troidi hastaliklarini yaşamiş olmam ile destek aliyorum hepsini yendim anksiyete tedavisinin 2. Ayindayim henüz.
Benim okuduğum yerde zorunlu rehberlik vardı. Fena da olmamıştı, sohbet etmiştik 😅
Kendi psikolojimi kendim düzeltebiliyorum. Ben o kadar para bayılsam daha çok psikolojim bozulurdu.
3 yıl aldım şu an gayet iyi bir psikolojiye sahibim çünkü sizi iyi eden doktor falan değil her şey kendi içinizde bunu anlayınca gerek kalmıyor zaten doktora falan
Ben görmedim ama bildiğim görenler var. Gayet olumlu sonuçlar aldılar. Doğru psikolog bulursan neden olmasın? Bu bilim boşuna değil.
Bir çok kez oturan bir cüzdandan farkımız yok zaten
hayır ama bol bol destek verdim... hem kendime hem de diğer insanlara.. ben doğuştan şifacıyım sanırım :)
1 kere aldım ama ilaç falan değil sadece konuştuk :D
Denedim ama yanlış yere gitmişim ilaç yazdı gönderdi😂
Bu yüzden özel yerlere gitmemelisin. İnsanlar mesleğini para için yapınca kaliteye önem vermiyorlar.
Evet kisa sure once biraktim ve Şu an daha iyi oldugumu diyebilirim
Anksiyeteden ve cok sinirli olmamdan dolayi almistim
Mal bir psikiyatra gittim beni dinlemedi bile. Psikolog desen devletteydi. Ben bakmıyorum hasta dedi
Gittim çok gittim hemde. Gidilmedi insanı bunalımdan kurtarır. Ön yargılı olmayın
hiç gerek duymadım , ufak bazı hususlarda darlanırsam o desteği kendıme verıyorum dıyeyım
Almadım fakat almayı düşünüyorum
evet aldim hicbir zaman iyi bir etkisi olmadi zaten ruh gibi doktorlar...
Almadım ama alsam hiç fena olmazdı.
Hayır ama ihtiyacım var
Aldım ama devam etmedim ✩
Yarım senedir alıyorum
valla destek mi köstek mi bilemem..
Almadım ama böyle devam ederse alıcam :/
12 senedir ve hala devam.
Ben aldım ve 6 senedir ilaç kullanmaktayım
Bir iki seans destek aldım
Dikkat dağınıklığı için çok kısa süre yardım aldım
Almam lazım aslında biraz manyadım şu sıralar
Eve aldım 1 ay terapi çok öncelerden.