Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Evet aldım ben. yani 2 yıl boyunca almıştım ama sürekli gitmedim sadece antidepresn kullandığım için düzenli kontrol gerekiyordu zaten ilaç olarak da 3-4 farklı ilaç kullandım depresyon için ama işe yaramadığı zaman da bırakmıştım ilaçları ayrıca çok yan etkisi vardı zaten herkes bence tedavi almalı yeri geldiğinde, Psikiyatri tedavisi, zihinsel sağlık sorunlarıyla başa çıkmak ve sağlıklı bir yaşam sürmek için etkili bir araçtır. Psikiyatristler, bireyin ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmiş bir tedavi planı oluşturarak, tedavi sürecinde destek ve rehberlik sağlarlar. Her bireyin ihtiyaçları farklı olduğu için, psikiyatri tedavisi süreci kişiye özeldir ve bireyin ihtiyaçlarına en uygun şekilde ayarlanmalıdır.
Evet aldım ve bu genelde psikiyatrilerden oldu. Malum ülkemizde psikoloğa ulaşmak her baba yiğidin harcı değil. 😅 Bir süre devam ettim ve kendimi hazır ve iyi hissettiğimde bıraktım. şu an kendi kendime psikolojik destek veriyorum. Askerde psikoloğum vardı ve çok iyi gelmişti. Umarım bir dahakine psikoloğa gidebilirim. Herkese de geçmiş olsun. Ve unutmasınlar; https://youtu. be/AJtThbDbfk4