DUDAKTA KAYMA HİSSİ

Merhaba arkadaşlar .size bir konu hakkında danışmak istiyorum zira bu problem moralimi bozuyor.benim 2 ay önce baş ağrılarım vardı içten uyuşma tarzında .gittim mr çektirdim temiz çıktı.ondan 2-3 hafta geçti bu sefer dudakta kayma hissi gibi bişey yaşadım ama herkese soruyorum misal kayma var mı suratımda diye herkes saçmalama yok öyle bişe diyor.mr sonucunda şu yazıyor incelemede aksiyel FSE T2, AKSİYEL FSH T1, AKSİYEL FLAİR, SAGİTAL FSE T2 ağırlıklı sekanslar değerlendirilmiştir. SONUÇ Normal sınırlarda Kranial MRG SORMAK İSTEDİĞİM sadece bu mr sonucyla bende bir sorun olmadığı misal yüz felci olmadığım kesinmidir .çünkü doktra muayene olmaya gittiğimde dudağım kayıyor sanki dememiştim .ve doktor beyde bendeki sorunlara göre mr tetkikleri istemiştir diye düşünüyorum.tekrardan doktora gidip muayene olmalıyım.yoksa sadece bir mr filmiyle beyindeki her sorun görülebilirmi ?yüz felci teşhisi için ya da başka bir problem için yapılan mr tetkikleri farklımıdır arkaşlar. şimdiden teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
sadece bu mr filmiyle beyindeki her problem hastalık görülebilirmi arkadaşlarrr...
DUDAKTA KAYMA HİSSİ