BÜYÜ YAPTIRAN KAYNANAMIN AKIBETİ?

1 yıllık evliyim 1 yıl da nişanlı kaldım eşimle nişanlandığımız andan itibaren kedi köpek gibi olduk. Hocalara gittim hepsi kaynanamın yaptığını söyledi ama tesirli yapmış bozamayız dediler. 2 ay önce gittiğim hoca ben yardım ederim takdir Allah’tan sen hazır mısın zor süreç olacak dedi. Namaza başladım kuran okuyorum. 2 yıl boyunca sürekli bana öldüresiye yapmış gerçekten ölüyordum eridim 44 kiloya düştüm yaptığı büyüler çok korkunç eşimle beni ayırmaya çalışıyor domuz yağları kaybolan iç çamaşırlarım adetten kesildim adımı kısıra çıkardı meğer rahim büyüsü bile yapmış çocuğumuz olmasın diye.. . Hoca tedavimi yaptıkça ben iyileştikçe bana yaptığı büyüler ona tersine dönüyor Nefes alamıyor yataklara düştü kadın. Bana musallat ettikleri ona musallat oluyor. Ben ölüyorum galiba diyor beddua etmiyorum ama Allah’a havale ettim. daha kötüsü eşim için o kadınla muhatap oluyorum eşim kaynanamın yaptığını biliyor kaynanama mesafe koydu. Annesi sonuçta atamaz ama durmuyor kadın.. kaynanam namaz kılıyor 5 vakit Allah onu affeder mi? Affetmesin istiyorum çok çektim yuvam yıkılıyordu bana yaşattığını yaşasın istiyorum rabbim onu affeder mi sizce?

BÜYÜ YAPTIRAN KAYNANAMIN AKIBETİ?