masör olmak istiyorum. ne yapayım? nereye başvuru yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Ben de çok iyi masaj yapıyorum ama masörlükden ayrı bir de en çok istediğim şey jigolo olmak, bu ikisinden biri olan jigolo işi için yardımcı olabilecek bir kardeşim var mı müthiş para var bu işlerde, ayrıyeten amatör olarak yaptığım masörlüğü de profesyenelliğe dökmek isterim ilerde ama kesinlikle jigolo olmayı çok daha fazla istiyorum o yüzden ciddi bir aracı olabilecek kardeşim varsa kendisine şükran borcum olur, lütfen yardımcı olsun, varsa gerçekten çok istiyorum bunu ama internetteki sitelere de güvenilmiyor jigolo olmak konusunda, o yüzden beni bu mevkiye sokabilecek bir kardeşim varsa yardımcı olmasını diliyorum, istiyorum...
01 Yorumla
+1 yıldayanırsan iyi parası var
18 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle imiş. 3-4 bin civarı
- +1 yıl
bide düşürdüğün yangelirler hatunlar cabası :)
Soran+1 yıl:DDDD
- +1 yıl
inş yaşlı ve dul gelir :)
Soran+1 yılgerçekten söylüyorum; o yönünü hiç düşünmedim desem yalan olmaz. genelde de yaşlılar geliyo :) sahil bölgesinde çalışırsan durum değişiyor ama bizim buraya sağlık için geliyorlar. tabi geneli ihtiyar oluyor :)
Soran+1 yılonun için heveslendiğim yok, öyle bir amacım da yok. ayrıca müşterinin isteğine göre değişiyor. bil istedim yani :)
- +1 yıl
parasına bak sen ya ben neler neeler duydum gördüm işittim :D sen paranı al boşver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasör olmak isteyen de ilk kez görüyorum . Çok yaratıcıymış
10 Yorumlaben çıtırları ateşlemek için masör olmak isterim para vermeselerde oluır :D
00 YorumlaBüyük otellerde başlayabilirsin .
14 Yorumla
Soran+1 yıltecrübesiz almazlar ki :(
Soran+1 yılgeçtiğimiz haziran ayında burada bir salon yetiştirmek için eleman arıyordu, gittim görüştüm. asgari ücretle başlarsın. öğrenene kadar temizlik dahil her işi yaparsın, günlük 1 saat ders görürsün, öğrendikten sonra da 900 tl + prim olarak anlaşmıştık. ama kız arkadaşım karşı çıktı, ben de gitmedim. kızdan da ayrıldım. ikisi de yalan oldu yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılmasörlük okulu var üniversitenin bölümlerinde ya da kursları var oradan sertifika alman lazım
10 YorumlaArkadaşlar ben masör olmak istiyorum ne yapmalıyım bilgili bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen ☺
00 Yorumla
+1 yıliskurun kurslari var. onu dene
08 Yorumla
Soran+1 yılbakıyorum ama benim yaşadığım şehirde o kursu açmamışlar. aslında sektörün ihtiyacı da varmış ama bilmiyorum neden böyle yapıyorlar.
- +1 yıl
özel kurslarda var arastirman gerek biraz külfetli olur ama
Soran+1 yıl2bin civarı kurs ücreti var sanırım
- +1 yıl
ama kazanci iyi yani onu göze alirsan ayda o kadar kazanabilirsin.
Soran+1 yıl3-4 bini buluyormuş :)
- +1 yıl
euro bazinda kazanirsan gerisini sen düsün:)
Soran+1 yılben tl isterim :) boşvr gerisini :)
- +1 yıl
ben calisirken dolar bazinda aliyordum maasimi:) bilemiycem artik sen ne istersin.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılmasör olmak istemenin sebebi Fail
01 Yorumla
Soran+1 yıl4-5 yıldır hep aklımda. ne yapacağımı bilsem bile fırsatım yoktu. artık öğrenmek istiyorum. neden bu işi yapmak istediğmi bilmiyorum ama istiyorum işte :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılmasaj yapmayı öğrenmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle yapıyorsun? :)
Jigolo olmak isteyenler beni bulun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğitim alman lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi