Her ay periyodik mens ağrısı, ağda yapmak, saç tararken saçların yolunması, doğum sancısı ve ağrısı bütün bunlara dayanan kadınlar ağrıya karşı daha dirençli değil midir?

#kadınıağrıyıkamaz #büyükyorumcu #büyükyorumcudankalitelisorular

Kadinlar dışardan bakinca dayanikli görunmeselerde aslinda vucutları ağriya aciya dayaniklıdir. fakat aşk acisi ve aldatilmak gibi psikolojik ve ruhsal olaylar onlari çok yıpratiyor dayanma direçlerini kıriyor ve bir çoğu anti depresan ilaç bağilimsi haline geliyor. biz erkeler keşkebkarsi cinsi biraz daha tanıyip anlayabilsek dünya daha güzel olacaktır
Acı eşiği kadınlarda çok daha yüksek. biz erkekler hassas yaratıklarız. Kadınlar bize iyi davransın. erkeğe şiddete hayır, en çok dırdıra hayır :D.
Doğum acısının üstüne başka bir şey tanımam. Tabii ki kadınlar, erkeklerden bin kat güçlü durumda bu konuda. O acıya asla dayanabileceklerini sanmıyorum..
bence daha yüksektir çünkü doğum adet vb var
Kadın erkek diye genellenemez bence, tırnağını derin kesince ağlayan kadın da var, acı eşiği çok yüksek kadin da. Ayni sey erkekler icin de gecerli tabi
Cevap
16Cevap
Duruma göre bazı kadınlar regl ağrısı çekmez çocuk istemez bunlar eşittir erkek ama tam tersi her ağrıyı yaşayan kadınlar daha dayanıklı bu doğru
Evet kadınların ağrı eşiği yüksektir. Fiziksel acı ve ağrılara daha dayanıklılar ama duygusal ruhsal acılara karşı tam tersi..
Yapilan son arastirmaya gore kadinin agri esigi yuksek bu fazla aci dogum sancisi erkekler ayni sanciyi cekselermis bilmem kac tane kemigi kirilirmis
Aynn daha yüksek.
Doğum sancisi vücudda 30 kemiğin ayni anda kırılmasıyla esitmis dayanabilir miydin hacı oradan hesap et işte.
Fiziksel acı vız gelir tırıs gider ama ruhsal acı çökertir kadınları.
Kadinlarin agri esigi daha dusuk ama dayanma potansiyelleri vardir belki
Kadınlar doğum yaparken /45 lik bir acı çekiyor erkekler ise bu acının yarisini bile çekemiyor
regl sancılarını düşünürdek kadınlar daha dayanıklı
kiskanin regl gunlerinde agrim olmuyo agresif olmuyorum cikolata istemiyorum herzamanki gibi sakinim 😊😂
Vucutlari alisiyor. Surekli agda yapa yapa alisiyolar artik o acıya.
O tür şeyler okuduğum olmuştu, hem de bayağı. Doğrudur bence.
Bence kadınlarda daha yüksek bir yerde okumuştum dünyada hiç bir acı dogum acısıyla kıyaslanamaz yazıyordu.
Tabiki kadınlar daha dayanıklı kaç kere kesilip dikiliyolar erkeklerde bir sünnet oluyolar yıllarca söylüyolar
Kesinlikle..
Doğum aynı anda 20 kemiğin kırılmasına eşitmiş..
Kadın olmak zor bu hayatt.. Allah deger bilenlerle karsilastirsin insllah hepimizi..
Evet öyledir acıya dayanabilirler bu bize bir ipucu veriyor aslında kadınlar mazoşisttir ;)
Kadınlar beden ağrılarına daha dayanıklı inkar edilemez
Aynen kadın zordur biryandan annesin biryandan eşsin
Ozellikle dogum ağrısı
Evet kadınların daha yüksektir..
Evet kadınlar daha dayanıklı.
Doğum nedeniyle daha yüksek olabilir belki evet
Offf doğum sancisi yok bole bseyy:(
Evet daha yuksek
Aynen acıya daha dayanıklıyız..#girlpower
Dirençli olmak zorundadır
Fiziksel evet diğer türlü hayır
Doğru, tek dayanamadığım kırık kol ağrısı
Benim degilde digerlerini bilmiyorum
Bu kadara aciya nasil dayaniyorsunuz sahi🤔
Bence daha yüksek. Hamile kalabiliyorlar
Evet doğum yapıyor kar mesela
Doğum ağrısına katlanabiliyor daha ötesi var mı?
bence dirençlidir zor iş sonuçta
kesinlikle
aynen oyle.
Evet
Bence öyle erkekler daha dayanıklı
evet
Migren 😔
Kesinlikle
Evet 👍🏻
kesinlikle
Bence evet
Bu zaten kanıtlanmış